Trans Kenaboi... (Besar Hantu-Nuang-Janda Baik)

Aktiviti Gunung • Khas untuk aktiviti gunung sahaja

Moderator: nadir

Post Reply
User avatar
DirtyDozen
Pendaki Gunung
Posts: 18
Joined: 19 Feb 2006, 20:45
Location: sondol menyondol

Trans Kenaboi... (Besar Hantu-Nuang-Janda Baik)

Post by DirtyDozen » 25 Feb 2006, 14:58

takde sape2 nak buatker trans nie??? :?

User avatar
TokMat
Pendaki Gunung
Posts: 38
Joined: 18 Feb 2006, 23:51
Location: Hj Samuri, Kajang
Contact:

Post by TokMat » 25 Feb 2006, 15:55

sondol jangan tak sondol...

Pions
Pendaki Gunung
Posts: 8
Joined: 23 Feb 2006, 08:46
Location: Ampang

Ader dah

Post by Pions » 27 Feb 2006, 14:24

dah ade org buat ler...geng addrex +++, sempena sambut tahun baru 2006 hari tue....trek balak ke Janda Baik memang xbaik...boleh mati ooo

User avatar
bEkamBinG
Ahli Kehormat GO
Posts: 232
Joined: 07 Jan 2006, 19:25

emmm....

Post by bEkamBinG » 27 Feb 2006, 17:56

trek ke sane dah open kembali dah....memang best...
byk aik terjun lg yg menarik disitu....
ikan pun bosar2 tue......
perjalanan blh buat dlm 3 ke 4 hr gitu...
tp ade 2 trek.ikut sungai atau trek balak.....







p/s;-pacat degil2 smunye

User avatar
am
Pendaki Sondol
Posts: 459
Joined: 12 Dec 2005, 19:41
Location: Somban, NSDK
Contact:

Re: Ader dah

Post by am » 28 Feb 2006, 17:53

dah ade org buat ler...geng addrex +++, sempena sambut tahun baru 2006 hari tue....trek balak ke Janda Baik memang xbaik...boleh mati ooo
hoho trek balak tuh dengar citer mmg mencabar jiwawwww

e_lan
Pendaki Gunung
Posts: 12
Joined: 06 Dec 2005, 11:28
Contact:

Post by e_lan » 28 Feb 2006, 18:10

Ikut boleh..... :o
rasa macam best jer...beginner macam saya boleh ikut tak?


e_lan

atan
Pendaki Gunung
Posts: 16
Joined: 27 Jan 2006, 00:38
Location: pada hati yg busuk
Contact:

Post by atan » 02 Mar 2006, 17:13

mmg trek balak yg hardcore..menggeletar kepala lutut,kalau lapa la 8) tp ok jer kot...tp mmg nasib baik gak pegi aritu cuaca mendung jer,cumer mmg JAUH GLER trek balak 2.JAUH GLER!!!!!tekanan aku......


kalau xsilap masa pegi 2 ada sorg budak pompuan yg baru nak try naik gunung.kira trip besar antu-janda baik ni mmg 1st time.
BEGIAS

User avatar
am
Pendaki Sondol
Posts: 459
Joined: 12 Dec 2005, 19:41
Location: Somban, NSDK
Contact:

Post by am » 03 Mar 2006, 15:12

:wink: pergh wacayasamalu atannnn
:cry: nyesal aku takpi..
:P tapi takper!!!
:x banyak lagi tempat leh sondol...
:arrow: betul tak atan?

krow
Senator Gunung
Posts: 179
Joined: 07 Dec 2005, 10:13

Post by krow » 03 Mar 2006, 15:17

buat besar antu nuang janda baik.. aku ikut sampai nuang je laaa.. sebab xnak repeat dah ke janda baik.. aduss seksa beb...

mesra!
http://anotherkrow.multiply.com/
"its not the mountain we conquer but ourselves"
Sir Edmund Hillary

User avatar
DirtyDozen
Pendaki Gunung
Posts: 18
Joined: 19 Feb 2006, 20:45
Location: sondol menyondol

Post by DirtyDozen » 06 Mar 2006, 17:35

Trek Nuang Janda Baik yang aku g bebaru ni trill jg..jmp air terjun keladi,cantik ooo.. :)

User avatar
am
Pendaki Sondol
Posts: 459
Joined: 12 Dec 2005, 19:41
Location: Somban, NSDK
Contact:

Post by am » 07 Mar 2006, 20:25

Trek Nuang Janda Baik yang aku g bebaru ni trill jg..jmp air terjun keladi,cantik ooo.. :)
erm waterfall keladi? belah mana tuh? DirtyDozen turun janda baik ikut summit nuang atau pengasih?

tumbrio
Pendaki Gunung
Posts: 99
Joined: 09 Feb 2006, 17:12
Location: Bawah Tanah

Post by tumbrio » 08 Mar 2006, 17:48

wah .... besar antu - janda baik ... dgr story jauh perjalanan trek balak dia .. lepas ni mesti abg atan leh bawa kan ... huhuuh coz dia pernah g ...
Hailz

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Post by beckham@chayok2 » 04 Apr 2006, 23:33

semekom...

gua dengar trip ni memang mencabar... tapi yang best, dia lalu belakang kg gua, kampong kemensah ulu klang, agak2 korang serender, singgah la kg aku.

lain2 info rasenyer lalu trek balak, emm lagi, korang berpeluang jumpa janda yang baik2 klu korang bernasib baik. :D

ok cauw chin chauw....
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

User avatar
am
Pendaki Sondol
Posts: 459
Joined: 12 Dec 2005, 19:41
Location: Somban, NSDK
Contact:

Post by am » 05 Apr 2006, 16:41

aiman tak kesah... kalau janda kt sana lawa2
hehehe

Post Reply