Gunung Tahan

Aktiviti Gunung • Khas untuk aktiviti gunung sahaja

Moderator: nadir

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Post by gogoyeaha »

goku,
hang tu ntah bertapa kat mana menuntut jurus-jurus baru :evil:

User avatar
khalid
Pendaki Tegar
Posts: 268
Joined: 01 Jun 2008, 10:50
Location: khtp, kulim
Contact:

Post by khalid »

faisall wrote:khalid ko x nak pinjam beg aku ker....?
heii heiii heiii
beg ko mana leh pinjam, taraf sifu-sifu saja boleh pakai.
aku respek kat hang, beg tu susah nak cari ooooo.

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Post by gogoyeaha »

Alhamdulillah...10 pendaki (2 pendaki tidak dapat menghadirkan diri) telah berjaya merentas dari Kuala Juram ke Kuala Tahan.
Kami keluar ke Kuala Tahan petang 31hb
Semua dalam keadaan sihat walafiat.
Tiada malapetaka berlaku
Tiada yang tidak sedap didengar dialami
View & cuaca menyebelahi kami...syukur.

Terima kasih kepada:
Abg Mun & Junior
Abg Roslan
En. Fauzan
En. Khalid
Cik Adik Jo
Mono
Din
Yusri
dan...
Zul (Guide yg sama bawa Umai...katanya)

Segala kekurangan dari saya en. gogo saya minta maaf byk2.
Semoga kita boleh bergabung lagi.

STK
Last edited by gogoyeaha on 01 Aug 2008, 19:48, edited 1 time in total.

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Post by gogoyeaha »

faisall wrote:khalid ...hang kena g joging lebih skit...
kasi up skit stamina...nanti kena tinggal mcm kat gunung stong hang baru tau ahaks..
en. faisall
bagi saya en. khalid ni fit
cuma jgn bagi dia buka mulut...kalau tak...mmg setiap 10 langkah dia take5 berceloteh...hehehe
tp seriuss...fitness n endurance main mtb dia masih tip top.
cayaalah en. khalid...teruskan perjuangan anda menawan gunung seterusnya

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Post by gogoyeaha »

faisall wrote:trip ni x ada awek ikut ker...?
mati2 aku ingat seorang peserta tu laki=semua laki
tiba2 yg muncul seorang perempuan..erkkk
tp dia sempoiiii
credit to cik adik jo
w/pun wanita yg sopan santun...tp mudah diurus.
'terima kasih' jo

User avatar
Hangar 18
Kerabat Gunung
Posts: 1356
Joined: 18 Jan 2006, 15:18
Location: Bkt Jalil
Contact:

Post by Hangar 18 »

tahniah gogoyeaha,

tak sabar nak trekking ngan khalid plak devali nanti.

p/s: bak mai acc number, nak bayar utang kueh cincin tu.

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Post by gogoyeaha »

hangar,
trip devali ni....tengok apa pulak en. khalid beli gajet baru...hehehe

blah la geng lowe...kronism...hehehe

no. akaun tunggu aku balik kk lah
aku masih di kuala tahan ni

User avatar
Hangar 18
Kerabat Gunung
Posts: 1356
Joined: 18 Jan 2006, 15:18
Location: Bkt Jalil
Contact:

Post by Hangar 18 »

gogoyeaha,
nanti trip devali khalid beli.. eskelator kot..
hahaha..

mana ada kronism.. ni nepotism jerk

itu acc number akan ku tunggu..

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

g tahan

Post by soulfly »

akaun maybank aku
@@##1535## norazizi nazli mohamed

gogoyeaha..ni no acc ko kan???
Last edited by soulfly on 05 Aug 2008, 16:32, edited 1 time in total.

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai »

woww chezie ada no acc mebeng..bole laa suh bini aku teropong usya bape miliun ada belen dalam akaun..ekekeke


psstt..jgn paparkan no acc mebeng anda pada umum ekekeke
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Post by faisall »

tahniah semua...
gogo pun tahniah n khalid pun tahniah juga..
tanya sama itu hud hud

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Post by frostice »

tahniah gogo..
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Post by gogoyeaha »

ngai,

jgn paparkan no ic anda...nanti pihak lhdnm boleh teropong jumlah hutang anda pada negara....hahaha

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai »

aku carik wang skang main kais2 laaa..takkan tu pon mau kene tax? ekeke

camnih ke perkhidmatan yg cekap? ekeke..


pssstt ujung taun jom gi CUS mau? bole jadik tukang pikol resyen milo sama cencalok lagi..errr serius nihhh
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Post by gogoyeaha »

ngai bingai,
arghh....xkira...1sen pun aku nak kutip cukai dari ko.

CUS?
erkkkkkk....xberani la geng
ujung tahun bz nak kejar cukai dari org mcm ko :evil:

kabusgunung
Skuad GPS GO
Posts: 737
Joined: 19 Jan 2006, 20:31

Post by kabusgunung »

nampaknya masih ramai abg gaid yg tak bayar cukai.... boleh dikemukakan kpd jab. pematuhan untuk buat operasi nih...

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Post by gogoyeaha »

en. kabus,
betull...aku setuju
aku igt kita bukak kaunter kat mana2 puncak time peak hour :evil:

User avatar
khalid
Pendaki Tegar
Posts: 268
Joined: 01 Jun 2008, 10:50
Location: khtp, kulim
Contact:

Post by khalid »

faisall wrote:tahniah semua...
gogo pun tahniah n khalid pun tahniah juga..
faizal terima kasih, trip gunung tahan persediaan pun banyak belajar
masa trip ngan korang haritu. thank again.

hangar 18,
kalau umur panjang kita nek gunung sesama.
tanya sket kenapa letak hangar 18 tak 17 atau 19.

User avatar
Hangar 18
Kerabat Gunung
Posts: 1356
Joined: 18 Jan 2006, 15:18
Location: Bkt Jalil
Contact:

Post by Hangar 18 »

khalid,
aku sesaje je letak no 18 tu.
kwang3x.

eh.. itu tfx7 ko confirm ke bini ko nak guna pakai?
andai size pinggang dia bawah 30, lupakan je ler.
akan nyeksakan tubuh dia jer.

User avatar
khalid
Pendaki Tegar
Posts: 268
Joined: 01 Jun 2008, 10:50
Location: khtp, kulim
Contact:

Post by khalid »

tfx7 aku nak guna,
wife aku pinggang bawah 30.

lafuma dia pun ok lagi

User avatar
Hangar 18
Kerabat Gunung
Posts: 1356
Joined: 18 Jan 2006, 15:18
Location: Bkt Jalil
Contact:

Post by Hangar 18 »

sib baik ko nak guna.
kalo tak nyeksakan diri je kalo pinggang bawah 30

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

G TAHAN

Post by soulfly »

gogoyeaha wrote:ngai bingai,
arghh....xkira...1sen pun aku nak kutip cukai dari ko.

CUS?
erkkkkkk....xberani la geng
ujung tahun bz nak kejar cukai dari org mcm ko :evil:
nagai...
nahas kita ngai.. zizi dah nak buka kaunter kat semak2...wakakaka..

cik zie orang cam aku kena cukai tak???
:D :D

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Post by gogoyeaha »

semuaaa kena...tidak trkecuali

Post Reply