Al-Fatihah buat Suraya

Pengumuman dari Gunung Online

Moderator: pentadbir

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by orga »

AL-FATIHAH

semoga rohnya dicucuri rahmat Allah..

fadzli
Pendaki Gunung
Posts: 96
Joined: 09 Feb 2006, 23:57
Location: selangor
Contact:

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by fadzli »

Al fatihah ..

mengenali beliau ketika naik bukit tabur pada 31-Dec-2007
semoga rohnya di cucuri rahmat..
amin....

kikilala
Pendaki Gunung
Posts: 9
Joined: 29 Jun 2006, 18:53

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by kikilala »

Al fatihah.

Semoga rohnya di cucuri rahmat..
amin....

User avatar
nowa
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 25 Aug 2006, 17:12
Location: mazar-e-sharif,Afghanistan

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by nowa »

Rasanya baru kenal di lojing atau mungkin kat tempat lain..tapi setakat kenal muka jelah..
yeaa..mungkin perbuatan lucu semasa bancuh air teh di rumah kongsi lojing yang buat aku cam mukanya.
Aduhh..terasa kehilangan..terbayang dia dan rakan sama2 membantu di dapur semasa menyediakan makan tghari semalam.

Al-fatihah buat arwah..
takziah utk keluarga dan sahabat rapat yg mengenalinya..

pokepai
Pendaki Gunung
Posts: 9
Joined: 15 Jan 2009, 22:05

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by pokepai »

Al-fatihah...
bnyk kali gak sy trekking ngn arwah,dpt news ni pn pg td mse sy on the way ke johor anto patient,
sy ad tel Hosp Tapah n siasat punca kematian,setelah 'Post Mortem' dilakukan arwah meninggal disebabkn 'Severe Head Injury Secondry Multiple Fracture'.@ kecederaan kepala dan kepatahan tulang yng teruk.

User avatar
rat-tat-tat
Pendaki Hebat
Posts: 369
Joined: 29 Mar 2006, 19:19
Location: The Cat's Eye Nebula
Contact:

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by rat-tat-tat »

al fatihah buat arwah suraya.....amin
semoga dicucuri rahmat..

p/s: she known as a "su blink-blink" among LUPAT's members.. =(

foto 1 : arwah berdiri seblah aku 2 dari kiri baju baby blue tudung biru..
foto 2 : arwah duduk sebelah yati daboom..baju baby blue tudung biru
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

killerbees
Otai Gunung
Posts: 818
Joined: 26 Jun 2006, 11:06

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by killerbees »

moga rohmu dicucuri rahmat dan ditmptkn bersama para syuhada...aminn

User avatar
Lapore
Pendaki Gunung
Posts: 134
Joined: 11 May 2006, 09:30
Location: Kami yg ditinggalkan
Contact:

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by Lapore »

Al-Fatihah...
moga roh nye di cucuri rahmat....

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by betterman »

takziah utk keluarga arwah suraya...
kesedihan tidak terkata...

semuga ruhnya dicucuri rahmat...
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

Defcon
Webmaster Team
Posts: 308
Joined: 26 Dec 2006, 22:54
Location: 127.0.0.1
Contact:

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by Defcon »

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin wrote:Jumpa banyak kali gak termasuk
Sidang Warga Gunung
Gunung Gagau Tasik Kenyir sama dengan Asan sekali dan saya banyak bungkan pacat kat kaki dia. Termasuk dalam grup yang tersimpang sikit dengan Asan sekali kat Pokok Buloh canak yang pertama nak naik Gagau tu. Kami panggil Su je. Sebab Mak Usu ada sorang lagi.
Al Fatihah. Semoga dicucuri rahmat.
Image

Image

Image

Image

Image

http://markas.bintang3.net/viewtopic.php?t=2570

~*Al-Fatihah*~

leha
Pendaki Gunung
Posts: 62
Joined: 07 Feb 2008, 23:48
Location: Port Klang

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by leha »

AL-FATIHAH

Semoga rohnya dicucuri rahmat dan tergolong dikalangan org yg beriman
AMIN...

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by akademiks »

Al-Fatihah.............

User avatar
Kasnalagat
Pendaki Tegar
Posts: 288
Joined: 26 Mar 2008, 08:30
Location: pelantar merenung bulan
Contact:

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by Kasnalagat »

Takziah utk keluarga arwah Suraya..takziah juga buat rakan2 dan sahabat SNR Yong Yap, kerana kita kehilangan seorang serikandi yg mana pengorbanannya tidak ternilai..dan hanya Allah s.w.t yg mampu membalasnya. Semoga roh Allayarhamah dicucuri rahmat, serta ditempatkan dikalangan para hambanya yg solehah...

Al-Fatihah..

User avatar
pulut_itam
Pendaki Gunung
Posts: 193
Joined: 30 Dec 2005, 10:06

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by pulut_itam »

Al-Fatihah...!

Semago Allah membalas kebaikan mu dengan rahmat dan kurniaan yang tidak terhingga banyaknya. amin..

User avatar
kaki jalan
Pendaki Gunung
Posts: 77
Joined: 21 Sep 2007, 12:20
Location: dalam sleeping bag

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by kaki jalan »

Al-Fatihah. semoga rohnya dicucuri rahmat. rs mcm xpercaya dia dh pergi...
semoga peristiwa ini blh bg iktibar...

pd kekwn yg msh meneruskn SAR dan yg msh dispital, saya doakan kalian selamat dan dilindungi Allah SWT. kita hanya merancang tp ketentuannya pd Allah...

chokobear
Pendaki Gunung
Posts: 44
Joined: 04 Jul 2007, 10:48
Location: Atas awan

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by chokobear »

Al- Fatihah...
terkejut bila dpt berita smalam..
rs cam x percaya jer...
namun tetap Redha dan mendoakan agar rohnya ditempatkan bsama hambaNya yg beriman.
Mndoakan agar yg lain2 cpt sembuh dan sentiasa dibwh lindunganNya.
Pd rakan2 SAR yang lain, jasa anda sangat2 dihargai. Hanya Allah membalas setiap jerih lelah anda semua.

User avatar
shebubdalegend
Pendaki Gunung
Posts: 5
Joined: 01 Dec 2008, 15:42
Location: shah alam
Contact:

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by shebubdalegend »

salam....

takziah buat keluarga kak suraya...semoga rohnya dicucuri rahmat...
amin...

chematbugar
Pendaki Gunung
Posts: 30
Joined: 06 Mar 2008, 17:13
Location: westport, port klang
Contact:

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by chematbugar »

al fatihah
sedihnya, hanya allah yang tahu

semoga kesedihan ini berlalu dengan penemuan hassan...

User avatar
CRAZYhAMStER
Pendaki Terlampau
Posts: 592
Joined: 05 Dec 2006, 12:12
Contact:

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by CRAZYhAMStER »

AL-fATIHAH.....
semoga rohnya dicucuri rahmat.

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by nazryst »

Salam kasih dan penuh kesyahduan,

Walau pertemuan singkat, hanya sapaan menandakan kewujudan sementara, sekali imbasan wajah tetapi memberi seribu makna, kau datang dan berlalu begitu sahaja, meninggalkan kami tanpa pesan, dikala hasan yang kami cari, di kala hasan yang kami mengharapkan muncul, tetapi kau pulak yang di ambil dan tidak akan kembali, apakah ini semua sudah menjadi suratan, kami redha dan kami pasrah ketiadaanmu lagi, biar hasan kembali namun ia tidak akan seindah cahaya kegembiraan antara kita semua, Padamu Suraya... semoga kau memperoleh ketenangan dan kerahmatan, Tenang lah engkau setenang dikabus pergunungan, Terimalah salam akhir sahabatmu.....Salam Terakhir - Al- fatihah.....RQ6 (sayap berdarah)

TuanTanahKedaung
Pendaki Gunung
Posts: 50
Joined: 06 Mar 2008, 12:11
Location: Bandar Sunway
Contact:

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by TuanTanahKedaung »

smoga Allahyarhamah Suraya Yahya tergolong bersama golongan yg berjihad di jalan Allah.insyaAllah..

Lagong
Pendaki Gunung
Posts: 9
Joined: 01 Oct 2008, 19:48
Location: Kuala Lumpur

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by Lagong »

Al-Fatihah..

Sy nk ingatkan diri sy sendiri dan semua teman2 agar berhati2 dlm segala pergerakkan dimana juga kita berada. Dalam kita sdg berusaha untuk menyelesaikan masalah, jgn sampai kita lupa utk mempastikan keadaan kita sendiri. Kesihatan dan keselamatan semasa atau selepas mencurah tenaga itu seharusnya
diutamakan juga.

Walaupun sy tidak ada dlm team SAR ni, tp semangat juang anda semua spt melonjak2 dlm naluri sy di sini. Keadaan kurang cergas sy tak mampu menyumbang tenaga..

Salam dari pemantau.

User avatar
solaris
Pendaki Tegar
Posts: 258
Joined: 10 Mar 2008, 17:47
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by solaris »

al-fatihah..

salam takziah buat keluarga Allahyarhamah Suraya ..

semoga keluarga Allahyarhamah tabah menghadapi ujian Allah s.w.t

apexx
Pendaki Tegar
Posts: 256
Joined: 27 Jan 2006, 09:38
Location: S.A
Contact:

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by apexx »

al fatihah..

nazawgw
Pendaki Gunung
Posts: 136
Joined: 18 Mar 2006, 23:38
Contact:

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by nazawgw »

al fatihah dan salam takziah
mmg sedih sgt...terkejut masa mula dpt berita...xtau apa nak diucap..
semoga roh su aman di sana...dan ditempatkan dikalangan org2 yg beriman...aminn

User avatar
chimm
Pendaki Gunung
Posts: 3
Joined: 05 Sep 2007, 16:12
Location: in ot
Contact:

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by chimm »

al fatihah...

takziah buat arwah dan jugak keluarga..moga roh arwah di tempatkan di kalangan orang2 yg beriman dan mendapat keberkatan di dunia dan di akhirat oleh Yang Maha Esa..AMIN YA RABBAL ALAMIN...INNALILLAHWAINNAILAIHIRAJIUN..

amir_pmnp
Pendaki Gunung
Posts: 63
Joined: 13 Nov 2006, 23:43
Location: Gunung Rapat,Ipoh

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by amir_pmnp »

Al_Fatihah

User avatar
ijan80
Posts: 0
Joined: 18 Mar 2009, 08:16
Location: Johor

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by ijan80 »

salam sumer...saya dftr jadi ahli gunung online ni coz arwah su...nk kata x aktif pnjt gunung...suatu ms dahulu pnjt lh jgk...cuma time skang ni bz keje n xder geng yg dekat tuk ujakn mood mendaki lg...

sy adlh kwn sekerja arwah di johor...pernah satu opis...pernah share makan n minum...pernah join white water rafting di Sedim last 2 years...sgt happening...

mcm x sangka dh xder...sedih gler bdk2 opis arwah...terkejut seh...al fatihah tuk arwah...moga rohnyer dicucuri rhmat n dtmptkn bersama org2 yg beriman dan syuhada'...Ameen...

From: All team Angel Topsides n Gumusut-Kakap...MMHE, Johor

Ijan...

User avatar
bargading
Pendaki Terlampau
Posts: 542
Joined: 10 Jul 2006, 14:22
Location: KL
Contact:

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by bargading »

salam takziah buat keluarga arwah
moga roh beliau dicucuri rahmat

User avatar
pgurlz
Pendaki Sondol
Posts: 423
Joined: 06 Jun 2006, 13:40
Location: just nearby
Contact:

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by pgurlz »

banyak yang ingin aku luahkan...
tapi aku x mampu berkata2...

TAKZIAH buat keluarga arwah..
AL-Fatihah buat Su..

p/s.. kawan aku pulangkan buku FT pagi nie... dan ianya amat melukakan..

cddin
Pendaki Tegar
Posts: 293
Joined: 12 Feb 2006, 01:13
Location: 192.168.0.1
Contact:

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by cddin »

al fatihah

biruhijau
Pendaki Gunung
Posts: 26
Joined: 22 Feb 2006, 09:03
Contact:

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by biruhijau »

Al-fatihah

User avatar
elliassack2000
Pendaki Gunung
Posts: 12
Joined: 23 Oct 2008, 00:34

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by elliassack2000 »

..........begitulah kehendak Tuhan.

Kita yang serba lemah ini wajib redha dengan apa yang telah ditentukan. Semoga keluarga dan kenalan arwah tabah menghadapi ujian ini....

Alfatihah .......

gunung
Pengasas
Posts: 55
Joined: 04 Dec 2005, 00:50

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by gunung »

al fatihah
takziah buat keluarga arwah
moga roh beliau dicucuri rahmat

sedih sangat dengar berita ini

User avatar
sacredreich
Pendaki Gunung
Posts: 95
Joined: 05 Dec 2005, 15:16

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by sacredreich »

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by sacredreich on 20 Mar 2009, 08:00, edited 1 time in total.

eLLy_asmawi
Pendaki Gunung
Posts: 7
Joined: 18 Mar 2009, 13:24
Location: serdang
Contact:

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by eLLy_asmawi »

sedihnya baca posting korang
huhuhuhu..
terasa sangat ikhwah yang erat di kalangan korang
walau x kenal, tapi persahabatan terasa di hati
takziah untuk keluarga arwah
al-Fatihah

(Ö¿Ö)aRen
Pendaki Hebat
Posts: 305
Joined: 11 Mar 2006, 10:54
Location: Shah Alam.
Contact:

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by (Ö¿Ö)aRen »

Salam takziah n al-fatihah buat arwah Su...

User avatar
LaiTer
Pendaki Gunung
Posts: 58
Joined: 22 Mar 2008, 19:06
Location: r&d LaboTarY
Contact:

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by LaiTer »

..salam takziah..
dari-NYA kita datang..kepada-NYA kita kembali..
semoga ALLAH menerima 'amal kalian & 'amalku...amin..

aL-fatihah..

azuri
Pendaki Gunung
Posts: 1
Joined: 20 Mar 2009, 00:55

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by azuri »

al-fatihah...

arwah suraya adalah seorang manusia agung yang pernah saya kenal sejak beberapa tahun dulu.
pada saya secara peribadi, tiada setaranya dengan arwah dalam hidup saya..

terima kasih pada sahabat² yang sudi bersedekahkan fatihah dan yassin buat arwah..

User avatar
Pendekarlaut7
Pendaki Gunung
Posts: 15
Joined: 21 Feb 2009, 19:12
Location: Shah Alam

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Post by Pendekarlaut7 »

Al-Fatihah buat Arwah Suraya.

Post Reply