Tshirt dah siap

Pengumuman dari Gunung Online

Moderator: pentadbir

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Tshirt dah siap

Post by betterman »

Assalamualaikum...
tshirt dah siap ye...
sori lambat...

sapa-sapa yang kat puchong buleh lah calling-calling utk amik tshirt dari aku... 012-2900 494

utk official distribution, buat masa nie aku mmg tak sempat nak buat lagi....

aku akan cuba secepat mungkin utk edarkan tshirt-tshirt nie sbb nak simpan lama-lama pon buat penuh rumah aku je :lol:

harap maaf...
Last edited by betterman on 09 Jul 2008, 17:15, edited 1 time in total.
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
CRAZYhAMStER
Pendaki Terlampau
Posts: 592
Joined: 05 Dec 2006, 12:12
Contact:

Post by CRAZYhAMStER »

kebetulan mlm ni aku nak p puchong.... 8)

[ADVENTURE IN LIFE] SURVIVAL through degrading nature

www.crazyhamster.multiply.com

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Tshirt dah siap

Post by seper4alif »

betterman wrote:Assalamualaikum...
tshirt dah siap ye...
sori lambat...

sapa-sapa yang kat puchong buleh lah calling-calling utk amik tshirt dari aku... 012-2900 494

utk official distribution, buat masa nie aku mmg tak sempat nak buat lagi....

aku akan cuba secepat mungkin utk edarkan tshirt-tshirt nie sbb nak simpan lama-lama pon buat penuh rumah aku je :lol:

harap maaf...
bet malam nih ada futsal kat xtriem park... klu hang rajin datang je sini, suh dak dak datang gak sapa yg nak ambik tuh....
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
nabil
Pendaki Terlampau
Posts: 523
Joined: 19 Jun 2006, 14:48
Location: Dlm Bilik
Contact:

Post by nabil »

hahahahaa....
bett... pass sama jimi...
penang jauh laa.. adeiii...
"Sikit lagi.. Sikit je Lagi..."

User avatar
pgurlz
Pendaki Sondol
Posts: 423
Joined: 06 Jun 2006, 13:40
Location: just nearby
Contact:

Post by pgurlz »

ko xderk nak gi tgk wayang kat alamanda kerk bett... leh pas baju kat aku
se-simple yg boleh

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

Mlm nie aku akan berada di gelanggang futsal sunway extreme park.
So sapa nak amik tshirt buleh lah datang sana. Tapi aku takleh lama k. Ada hal lain lepas tuh. Mintak maaf banyak-banyak.
Setengah jam je.

9.30 pm - 10 pm

anything call aku 012-2900 494
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

Sapa tak dpt amik mlm nie pon takpe...
lepas nie ada lagi tapi bila tuh aku takleh janji lagi
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
Lapore
Pendaki Gunung
Posts: 134
Joined: 11 May 2006, 09:30
Location: Kami yg ditinggalkan
Contact:

Post by Lapore »

yeah..yeahhh..
mlm nih bleh ar main futsal sambil pakai tiset G.O..
:wink:
The Bad, The Good & The Ugly....JiwaKacau?

pa'bu
Pendaki Gunung
Posts: 101
Joined: 02 Jan 2007, 21:32

Post by pa'bu »

bett kalau aku lambat mlm ni ko tolong pass baju aku kat atan or pore or sesape je yg ada kat sana la ye..tapi aku musykil la..
apsal nama aku takde dlm list hah?

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

ok pabu...
nama ko ada dlm updated list cuma tak update kat sini je

kalau ada sapa-sapa nak soh kirim kat sapa-sapa pon nanti inporm ye...
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Post by seper4alif »

pa'bu wrote:bett kalau aku lambat mlm ni ko tolong pass baju aku kat atan or pore or sesape je yg ada kat sana la ye..tapi aku musykil la..
apsal nama aku takde dlm list hah?
hah sori... org panggi aku atan jer... buakn pa'atan adik beradik pa'abu k.... haa haa
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
anginbayu
Pendaki Gunung
Posts: 13
Joined: 21 Jan 2008, 14:54
Location: Petaling Jaya
Contact:

Post by anginbayu »

En. Atan, tolong amikkan saya sekali ek..
ten q :lol:

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

takde orang nak amik tshirt lagi ke...?

anything sms aku ok...
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Post by JeNaL »

pesanan dari Bett,

Assalammualaikum. Pembahagian T-Shirt GO
Tarikh : 8 Julai 2008 (Selasa)
Masa : 9:00mlm hingga 12:00mlm
Tempat : Mamak belakang RISDA, Jln Ampang

Nota :
1. Jika terdapat sebarang pertanyaan, sila berhubung terus ngan Bett.
2. Untuk saiz XS warna putih kena tunggu sebab T-Shirt ni hilang masa time dinner(tgh reprint).

Sekian, harap maklum.

User avatar
Bunta
Pendaki Gunung
Posts: 71
Joined: 27 Aug 2007, 13:10
Location: Trence Town

Post by Bunta »

Noted...dekat ngan Opis aku

bett : Oderkan aku milo "ais" n roti boom :lol:

kabusgunung
Skuad GPS GO
Posts: 737
Joined: 19 Jan 2006, 20:31

Post by kabusgunung »

aku milo o panas... ngan nasi goreng kg

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Post by seper4alif »

abang beet ooo abang bet...

ada lagi satu utan dah jumpa ke size tuh?
klu dah kasi tau lah ek.... i datng kang takda lak barang sesia jer jauh jalan...
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

jumpa malam nie ye kawan-kawan

atan
saiz xs putih belum ada lagi
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Post by seper4alif »

betterman wrote:jumpa malam nie ye kawan-kawan

atan
saiz xs putih belum ada lagi
em takpe... tengok ah camne... ko lama tak kat sana?
aku nak ambik akademik nyer sekali, dia ada g tau ko kan pas kat aku?
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

thanks buat yang datang malam tadi...
ramai jugak yang datang...
siap bukak 4 meja....
yang belum amik tuh, sila lah kontek-kontek aku ye...
next perjumpaan pon ntah bila aku nak buat...

dan sapa yang dah order tapi belum bayar, sila lah berbuat demikian...
sebab waiting list nak beli korang punya pon ramai nie...
aku bagi tempoh sampai 15 julai je...
lepas dari 15 julai, sapa punya yang belum bayar aku akan jual kepada bebudak waiting list...
harap maklum...

atan
tak ada pon malam tadi
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

esir
Pendaki Tegar
Posts: 286
Joined: 24 Jan 2006, 03:06
Location: KL/Perak
Contact:

Post by esir »

noted...
:.."wei orang depan.,.tak nak duduk jap ke..???":

esir81@gmail.com
www.esir.multiply.com

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Post by seper4alif »

betterman wrote:thanks buat yang datang malam tadi...
ramai jugak yang datang...
siap bukak 4 meja....
yang belum amik tuh, sila lah kontek-kontek aku ye...
next perjumpaan pon ntah bila aku nak buat...

dan sapa yang dah order tapi belum bayar, sila lah berbuat demikian...
sebab waiting list nak beli korang punya pon ramai nie...
aku bagi tempoh sampai 15 julai je...
lepas dari 15 julai, sapa punya yang belum bayar aku akan jual kepada bebudak waiting list...
harap maklum...

atan
tak ada pon malam tadi
hem sory ah... aku keje sampai kol 9. pastu jumpa Nora, kol 10 lak jijah, kol sebelas runner g rumah sofia, pastu doblas g rumah ruza... huh bz ah malam tadih ha haaa, cam haram hee hee
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

baju

Post by soulfly »

betterman wrote:thanks buat yang datang malam tadi...
ramai jugak yang datang...
siap bukak 4 meja....
yang belum amik tuh, sila lah kontek-kontek aku ye...
next perjumpaan pon ntah bila aku nak buat...

dan sapa yang dah order tapi belum bayar, sila lah berbuat demikian...
sebab waiting list nak beli korang punya pon ramai nie...
aku bagi tempoh sampai 15 julai je...
lepas dari 15 julai, sapa punya yang belum bayar aku akan jual kepada bebudak waiting list...
harap maklum...

atan
tak ada pon malam tadi
bett,

selepas 15 july, jangan lupa roger aku hehehe..
aku pun nk jugak :D

User avatar
pgurlz
Pendaki Sondol
Posts: 423
Joined: 06 Jun 2006, 13:40
Location: just nearby
Contact:

Post by pgurlz »

BETT..

masuk aku dalam waiting list XL Putih
se-simple yg boleh

User avatar
vanhemeir
Pendaki Hebat
Posts: 399
Joined: 12 Dec 2006, 13:47
Location: Abu Dhabi, UAE
Contact:

Post by vanhemeir »

bila nak start post?

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

Yang dah bayar dan belum ambil tshirt.
Yang order tapi tak bayar lagi tuh sila rujuk topik lama kalau nak kan reference sama ada korang ada order atau tidak...

1. abang kamal - 1 xxl hitam
2. anna_nach - 1 m putih (akan pos)
3. pendaki bebas - 1 xs putih
4. apisznasdin - 2 s hitam/putih
5. semut merah - 1 m putih
6. vanheimer - 2 L hitam/putih
7. akademiks - 2 XL hitam/putih (akan pass kat atan)
8. kelapamuda - 2 XL hitam/putih
9. jooney - 1 xs putih (akan pass kat ida)
10. jipkuning - 1 XXL putih
11. firsttimer - 1 XL hitam (akan pos)
12. ah_pie69 - 1 XXL hitam
13. azhar pkns - 1 XXL putih
14. zaidiyunus - 2 XXL putih
15. shahrul puchong - 1 L putih (akan jumpa di puchong)
16. PKN - 1 M hitam
17. crazyhamster - 1 M hitam
18. rakangunungpenang - 1 XL hitam (akan pos)
19. foxxxman - 1 L hitam
20. aeroz - 1 putih
21. arau - 1 XL putih (nanti akan turun KL)
22. shah - 1 M putih
23. acidkid - 1 L putih
24. esir - 1 L hitam
25. killerbees - 1 M putih
26. orga - putih = xs,s,m Hitam = xs, L
27. tinta emas - 1 M hitam
28. kambinggurun - 1 S putih
29. afishah - 1 XL hitam (akan jumpa di shah alam)
30. zila84 - 1 s putih
31. naim src - 1 m hitam
32. mangu - 1 m hitam
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

Memi
Pendaki Tegar
Posts: 221
Joined: 04 Dec 2005, 20:18
Location: earth
Contact:

Post by Memi »

aku nie t-shirt tu hang mau bg skali ngn bike kan ... xper gua sanggup tunggu wahai kawan kuuuu ...
cruel to be kind

User avatar
vanhemeir
Pendaki Hebat
Posts: 399
Joined: 12 Dec 2006, 13:47
Location: Abu Dhabi, UAE
Contact:

Post by vanhemeir »

betterman wrote: 6. vanheimer - 2 L hitam/putih
bett, aku dah bayar termasuk pos, nanti aku check record aku, dah lama sangat dah, lupa letak mana.

afishah
Pendaki Gunung
Posts: 40
Joined: 24 Apr 2006, 21:18
Location: Kulim Kedah & Shah Alam

Post by afishah »

salam!

Bett, ko contek aku le bila ko senang.


zero one six three nine three four three three four

-afishah-shah alam

p/s: Jgn sampai bulan posa, sory aqu sibuk dgn xtvt ramadhan.

User avatar
CRAZYhAMStER
Pendaki Terlampau
Posts: 592
Joined: 05 Dec 2006, 12:12
Contact:

Post by CRAZYhAMStER »

nhtah biler aku leh jumpa hang bett....

[ADVENTURE IN LIFE] SURVIVAL through degrading nature

www.crazyhamster.multiply.com

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

afishah wrote:salam!

Bett, ko contek aku le bila ko senang.


zero one six three nine three four three three four

-afishah-shah alam

p/s: Jgn sampai bulan posa, sory aqu sibuk dgn xtvt ramadhan.
sori lah bro lambat sgt...
insyaAllah aku akan pass b4 ogos...
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Post by seper4alif »

saya nye dah ada ke?
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Post by akademiks »

seper4alif wrote:saya nye dah ada ke?
jgn lupa amik saya nye ye........
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Post by seper4alif »

akademiks wrote:
seper4alif wrote:saya nye dah ada ke?
jgn lupa amik saya nye ye........
tak luper bro... cuma tak jumpa lagi jer....
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
kenshina
Pendaki Sondol
Posts: 491
Joined: 05 Dec 2005, 09:24
Location: 21st Century
Contact:

Post by kenshina »

betty..

nama ai apsal tadek? :roll:


:mrgreen:
challenge your limit

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

insyaAllah minggu depan aku nak wat perjumpaan kat shah alam...
kalau sapa-sapa free leh la turun...
nanti aku update balik...

saiz xs putih dlm proses...
mintak maaf atas kesulitan..
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
cutygirl
Pendaki Gunung
Posts: 15
Joined: 26 Aug 2008, 16:06
Location: BATU PAHAT
Contact:

Post by cutygirl »

:shock: salam...ada t-shirt extra x?
if ada nak gak sehelai.... :)
IsLam Is ThE wAy Of LiFe...

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Post by JeNaL »

cutygirl wrote: :shock: salam...ada t-shirt extra x?
if ada nak gak sehelai.... :)
nanti masa majlis berbuka puasa GO & KHK pada 13 Sept ni ada di jual

User avatar
pentadbir
Pentadbiran
Posts: 97
Joined: 05 Dec 2005, 10:49
Location: Tingkat 4, JPM
Contact:

Post by pentadbir »

Nama-nama berikut boleh ambil tshirt pada hari sabtu nie semasa majlis buka puasa

1 pogolix 1 L P
2 shah 1 M P
3 killerbees 1 M P
4 semut merah 1 M P
5 azliajer 1 M P
6 zila84 1 S P
7 orga 1 XS P
8 atan ditapis 1 XS P
9 adik putri rimba 1 XS P
10 jooney comey 1 XS P
11 zam pgurl 1 XL P
12 yati kenshina 1 XS P
13 beckham 1 M H 1 L P
14 kambinggurun 1 S P
15 memi acidkid 1 L P
16 azhar pkns 1 XXL P
17 rais kelapamuda 1 XL H 1 XL P
18 jipkuning 1 XXL P
19 akademik 1 XL H 1 XL P
20 crazyhamster 1 M H
21 esir 1 L H
22 matsaiko 1 XL H
23 aeroz 1 M H
24 potek 1 M H
25 naim src 1 M H
26 ah pie69 1 XXL H
27 left kamal 1 XXL H
Warisan Khazanah Pergunungan

killerbees
Otai Gunung
Posts: 818
Joined: 26 Jun 2006, 11:06

Post by killerbees »

tsert x amek lg ler....bila free...?? :lol:

Post Reply