Malam Gala GO sukses!!

Pengumuman dari Gunung Online

Moderator: pentadbir

kambinggurun
Senator Gunung
Posts: 557
Joined: 26 Jan 2006, 23:01
Location: gua kayu batu
Contact:

Post by kambinggurun »

tahniah kat ko bett ngan konco2 ko yang peluh2 jayakan projek nih..

mekasih kat sponsorers sponsor adiah best2 (ampes aku dapat termos jek).

mantap la sume yang hadir sume pon hapening..

yang pasti malam tu
mmg perut aku kembung..
mmg aku teruja dapat kenal korang (walopun sket je yang sempat aku borak2)..
mmg sedap makan (aku frust tak dapat abeskan sume hidangan, alangkah sempitnya perut ini..)
mmg tabik kat waiter and waitress (tak sabar2 nak angkat pinggan aku)

and last but not least...
mmg idung aku berdarah...

Tahniah GO!
::SRC-Total Outdoor::

nazawgw
Pendaki Gunung
Posts: 136
Joined: 18 Mar 2006, 23:38
Contact:

Post by nazawgw »

ermmm..sepanjang mggu ni riuh rendah la topik2, maltipelai, forum2 perdana ngan citer Malam Gala GO ni... :lol: :lol:

tahniah pada semua2 nya..incik gogo dan rakan2 sepasukan...dan semua tetamu yg sudi meghadirkan diri...

aku ni nak kata hepii...mmg hepii la malam tu...meriah siutt...
tp sedihnya pon ada gak...gmbr aku xbyk, adiah 5hengget tak dapat, lucky draw tak berapa lucky, makan xbyk, nak kenal2lan pon xsempat...ahhh...

nak tggu next dinner 1o thn lagik...ayakkk ada lg ke???
apepon tahniah sekali lg utk semua dan semua2... :lol: :lol: :lol:
aku pun ada di sini!!

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

DINNER go

Post by soulfly »

yonrawk wrote:
siti situ sana sini wrote:
Rasa cam tak cukup masa je nak kenal sumer org mlm tuh! kena ripit ni bett!... :oops:
Apasal yu tak jewrit kuat siti situ sana sini.... kalau ai taw yg "tu" siti situ sana sini.... ai misti amik gamba paling kuwrang seploh kefing :lol:

yon....

apa kata pasni GO buat suai kenal lak?? hehehe
salah sendiri arrr...depan mata pun tak mau tegur... :evil:
termasuklah aku
depan aku tu sikt punyalah ramai otai2 kak lily ada,keshina pun ada,abeG pun ada
dan ramai lagik haram aku tak tegur....
jangan marah ye kengkawan saya ni penyegan sikit, len kali kalo saya jumpa saya tegur .....


apapun malam tu memang meriah ,sangat meriah

syabasss...
Bett dan kuncu-kuncunya

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Post by orga »

tahniah kt GO..
tahniah kt ajk2 yg bertungkus lumus..
tahniah kt yg wat persembahan mlm tuh..
tahniah kt sumer kengkwn yg hadir..
da abis sedaya upaya da aqu nk kenal sumer org..
tp ada gak geng yg tak sempat aqu nk borak2 kenal2..
pastu melilau aqu carik zahrin busran utk tukar2 hadiah..ayen iteww rufer nyes..
mekaseh la kt potograper yg byk amik gambo aqu pegang bebarang kerimor tuh..dpt pegang je la..balik tangan bau kerimor jek..sama la ngan yon,ekeke
tahniah kt nadir n idan penerima anugerah mess tin..
dan tahniah lg kt sumer yg jadikan mlm tu meriah..
meriah mmg meriah..meriah carey pon tak meriah camni..ekeke
mata je yg kena kontrol skek..hahaha
ImageImageImage

kekerk
Pendaki Gunung
Posts: 177
Joined: 11 Feb 2008, 23:34
Location: bawah pokok

Post by kekerk »

mmg best...best lar...btul-btul best..best..best...heheh... 8)

killerbees
Otai Gunung
Posts: 818
Joined: 26 Jun 2006, 11:06

Post by killerbees »

:cry:

User avatar
kecik
Pendaki Gunung
Posts: 35
Joined: 19 Mar 2008, 05:48
Location: nilai 3

Post by kecik »

fuh...mmg mantap ah malam gala go! 8)

tahniah kpd smua yg mnjayakn event trsebut.

seronok ble dpt knal2 ngan warga go walaupn tk dpt nk knal smua.
rse diri ni mcm bdk kecik je walaupn mmg plg kecik kot mse tu.huhu :lol:

yg paling teruja mlm tu bile d tegur oleh super duper senior UTM iaitu abg bett n abg rembau.mmg trkejut tahap gaban r.hehe

ape2 pn,thanks to all!!! 8)
'let nature be our teacher'

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

orga wrote:tahniah kt GO..
tahniah kt ajk2 yg bertungkus lumus..
tahniah kt yg wat persembahan mlm tuh..
tahniah kt sumer kengkwn yg hadir..
da abis sedaya upaya da aqu nk kenal sumer org..
tp ada gak geng yg tak sempat aqu nk borak2 kenal2..
pastu melilau aqu carik zahrin busran utk tukar2 hadiah..ayen iteww rufer nyes..
mekaseh la kt potograper yg byk amik gambo aqu pegang bebarang kerimor tuh..dpt pegang je la..balik tangan bau kerimor jek..sama la ngan yon,ekeke
tahniah kt nadir n idan penerima anugerah mess tin..
dan tahniah lg kt sumer yg jadikan mlm tu meriah..
meriah mmg meriah..meriah carey pon tak meriah camni..ekeke
mata je yg kena kontrol skek..hahaha
mcm gampang je hahahahah
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Post by nazryst »

Salam dan Selamat Sejahtera,

Sebagai pendaki baru saya ingin mengambil kesempatan merakam setinggi tahniah pada GO dan kerabat kerabatnya didalam memartabatkan aktivis pencinta alam... Semoga kejayaan Malam Gala ini akan berterusan mungkin di sambutan Jubli Perak, Mutiara dan Emas nanti.

Aku...eh silap.. "Saya" (Jangan marah bett) ingin memohon maaf kepada mereka yang mana saya tidak berkesempatan untuk beramass mesra lebih lama ...kalau jodoh tak kemana... Kepada puteri puteri GO... aku ingat...oppsss...."Saya ingat saya sudah salah Ballroom, u all dressing maut menggoda kalbu"....

Kepada bro rembau, muzs, abe-g, rob, cham, mamak, dan otai otai, satu penghormatan dapat berjumpa korang semua.... insyallah mudah mudahan kita terus didalam satu ukhwah dan jemaah meneruskan perjuangan aktivis alam sekitar....

Lastly, to bett and the rest of the Gala Night Crews, Congratulation for a good job and hospitallity....

Salamzz
Nazryst d new mountaineers

pa'bu
Pendaki Gunung
Posts: 101
Joined: 02 Jan 2007, 21:32

Post by pa'bu »

tahniah semua...
nak cakap ape pun dah tatau la..
abis semua korang dah cakap..
papehal thanks a lot to all crew and participant..
especially to mr. chukang, mr. bett, mr. nadir, mr. orga, mr. rembau and all otai2 in this forum.jasa2 korang terhadap aktiviti pergunungan ni amat2 aku hargai..

nak tgk gamba2 aku sila klik ke http://pakcikabu.multiply.com/photos/al ... UNG_ONLINE..#

pa'bu
Pendaki Gunung
Posts: 101
Joined: 02 Jan 2007, 21:32

Post by pa'bu »

killerbees wrote::cry:
ui apsal ko takde?

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Post by orga »

pakabu..tanak up gambo dr kamera ko ka..hihi
ImageImageImage

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko »

tahniah GO

tapi tulah majoriti ramai aku tak kenal

bett
aku terpikir
tak invite mamu ke?dia antara yg aktif dlm GO masa zaman fortunecity lagi
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

syitAH_La
Pendaki Gunung
Posts: 26
Joined: 28 Jun 2007, 08:46

Post by syitAH_La »

tahniah .. tahniah ...
mmg best bangat ..
:P

pa'bu
Pendaki Gunung
Posts: 101
Joined: 02 Jan 2007, 21:32

Post by pa'bu »

orga wrote:pakabu..tanak up gambo dr kamera ko ka..hihi
dah up dah...
gi la tgk kat maltipelai aku tu..
hahaha :twisted:

User avatar
yonrawk
Pendaki Sondol
Posts: 456
Joined: 03 Nov 2006, 11:11
Location: JB

Post by yonrawk »

killerbees wrote::cry:
:evil:
He who makes beast out of himself, get rid of the pain of being a man~ Dr. Johnson (1709-1784)

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Post by mizi »

tahniah semua

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

Salam, dan tahniah pada semua rakan2 yang menjayakan aktiviti malam GO tempoh hari.

Hmmmmmm Alhamdullillah dan bersyukur kerana tuhan mengizinkan pertemuan kita tersebut dengan jayanya.

Rasa macam dah lama sangat tak masuk sampai tersasul membaca dan tertanya2 pada malam tersebut...
"saudara siapa yek??"
"saya...... dalam GO saya pakai nick.... "
"hmmm ok.. salam perkenalan"

Rasa macam nak nangis dan aku paling terharu bila mendengar bait2 kata dalam dikir barat yang dibawa oleh tukang karut lelaki malam tu.

Aku mula teringat bertapa banyak hitam putih kehidupan yang telah mewarnai dalam forum GO nie. Aku merasa semakin bersemangat. Teringat aku waktu awal2 masuk dalam arena gunung-ganang nie.. pada keazaman lama aku untuk :
"meramaikan masyarakat pendaki di Malaysia supaya setanding dengan mereka yang bergiat dengan memancing ikan"

Bila aku lihat seimbas lalu... aku nampak ada beberapa yang positif dan beberapa yng boleh diperbaiki lagi.. Aku mencari wajah2 yang gah selama ini dengan sembang bual mempersona namun sayang ramai yang tiada...

Siapa yang perasan...
Budin yang nakal menggasak kawan2...
Ngai yang saban hari dengan ideologi pelik2 dan lawak yang mencuit..
Lt CmdrAriffin yang begitu banyak ilmu..
CS Goh yang begitu hebat dengan ilmu GPS hingga menggalak ramai membeli
Fizi@Pekatu yang saban hari makin banyak trip2 xtreem
Syafiq DTM atau mungkin masih ingat lagenda 4WD Hilux nya dan TransTitiwangsa 28jam
ShamCastello dan rakan2 Intan, Wawa, Poyiek
Joyah Sport Rim dan CDDin serta Abg Marathon nya (CAT)
Melati&Abg Ajis pasangan hutan ideal
Adek Puteri dan Rakan2
Geng Utara Mali, AmKedah, Mizi & MailTenuk
Jahd dan MMA group

.... :cry:

Hmmmmmmmmmm yang lama2 nie aku rindu sangat2 kat korang.. Yang baru2 tue salam perkenalan dari aku.


Pada yang selama nie aktif... terus aktif.. pada yang baru nak join.. jgn tunggu2... pada yang suka kata mengata dan membuka pekung orang... jangan lupa.. i still know what u did last rayer :wink:

So 2008 dan seterusnya jangan pasang niat asyik nak membahan orang.. apa kita pasang niat supaya macammana lagi ramai orang join GO dan biar GO nie betul2 dapat membantu orang lain menambah minat mendaki... OK geng

Salam Sayang dari Saya Makhluk Halus
Muzafar Mohamad
Silver Outdoor Sports
<nolb>
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

User avatar
rembau
Pemegang Amanah GO
Posts: 1394
Joined: 06 Dec 2005, 08:41

Post by rembau »

salam dari sahabat

dan taniah kepada semua kerabat baru / lama GO dalam membentuk ikatan yg begitu UNIK

charoooooo
Dan Kami jadikan di bumi gunung-ganang yang menetapnya, supaya bumi itu tidak menggegar mereka; dan Kami jadikan di celah-celahnya jalan-jalan laluan, supaya mereka mendapat petunjuk.(Surah Al-Anbiyaa':31)

User avatar
yonrawk
Pendaki Sondol
Posts: 456
Joined: 03 Nov 2006, 11:11
Location: JB

Post by yonrawk »

Terima kasih musz krn sudi datang :D
He who makes beast out of himself, get rid of the pain of being a man~ Dr. Johnson (1709-1784)

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Post by seper4alif »

petis tekan wrote:
cddin wrote:tahniah semua.. lain kali aku join


din,hang kene tunggu 2018 br diner tu bikin lagi tao...ahaks

petis tekan
hak ah... A.J.K masa tuh irfan anak sid... anak reen .... pastu meja VIP da doblas dah... anugrah meinsteen dah tuka jadi periuk kera


erk maaf malam tuh tak dapat hadir.....
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai »

muzs ;

aikk kate daa pencen masuk GO..hahaha kantoiii ekekek..aku otstesen langkawi laa..utamakan keje dulu, maklum ler suda jadi saudagar jual minyak (bak kate bett), tarak minyak jual, tarak income lorr..skuad militan ang pon tkde masuk list name..ape cerr petik2 name aku lak ;p



eniwei tahniah pada sume yg hadirkan diri dinner GO..sapa ler aku nih kalo datang ari tu pon :roll:
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

Salam, Ngai, Yonrawk, Petis dan Orga..
Hmmmm.. Kalau ikut niat asal aku datang untuk melihat GO yang aku sayang sangat2 jer.. Tapi bila aku dengar persembahan DIKIR BARAT malam tue, hati aku sayu sikit la. Membuatkan aku teringat balik pada susah payah rakan2 menaikkan GO suatu masa dulu.. Teringat semangat 'marah program berkelah' :lol: ko dulu.

Hmmm aku taknak kerana nyamuk maka kelambu aku bakar. Aku umpamakan GO nie sebagai TERATAI.. Sebagaimana yang terdapat dalam nyanyian lagu kumpulan sweet charity dibawah nie..

Please dengar lagu nie sambil baca bait2 kata.. So pada aku, begitu penting kejayaan GO dalam memartabatkan aktiviti gunung kita. Dan paling penting bila aku renungkan apa yang telah dan boleh aku buat untuk menggalakkan aktiviti gunung di Malaysia nie.

Muzs
SOS - <nolb>
psstt Ngai.. i miss u
_____________________________________________________________

Teratai-Sweet Charity
http://youtube.com/watch?v=CmxjzWLwf2A&search=Teratai

Oh teratai bunga indah
Engkaulah pujaan hatiku
Telah lama aku rindukan
Wahai teratai bunga indah

Sungguh cantik paras wajahmu
Sinar matamu bagaikan suria pagi
Setiap insan selalu terpikat
Memandangmu teratai bunga indah

Ku tak menyangka wahai teratai ku sayang
Badai taufan datang menghembus dirimu
Engkaupun terkulai dan merunduklah
Layu tak berseri lagi

Oh tuhan tolong lindungilah dia
Agarku dapat bersamanya lagi
Ku inginkan teratai ku sayang
Berseri seperti semula
Last edited by adisos2002 on 18 Jun 2008, 12:48, edited 1 time in total.
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

akie_4914
Pendaki Gunung
Posts: 37
Joined: 24 Jan 2008, 04:05
Location: Batu Pahat, Johor
Contact:

Post by akie_4914 »

salam....

congratz bett n geng organizer..

cayalah korang..best2..

ramai yg aku jmpa kat alam maya dah jadi realiti depan mata..

baru le aku tau..cantek2 n ensem2 korang ni ghupenye..

pakaian sume smart2...pastu sume sporting..kepala gile...

bagus le dapt jumpe otai2..

aku yg kecik ni pn merasakan kehangatan semangat gunung..

membe2 dari kalangan gunung le plg best..

ok..

keep it up GO!

ade usia..

jumpa lagi malam gala GO 10 thn lagi..msti akak yg pregnant tu anak die

da beso..ehehe

insya Allah..

yg aku tak smpat kenal tu...len masa kita kenal..

thanx n congrats to all yg meriahkan dinner ni!
akiera

Dragon
Pendaki Gunung
Posts: 52
Joined: 17 Apr 2006, 14:56

Post by Dragon »

perkh!!!! mmg berdarah idung bila ako tgk gudis2..yg dtg mlm tuh...huhuhu!!!!

User avatar
solaris
Pendaki Tegar
Posts: 258
Joined: 10 Mar 2008, 17:47
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Post by solaris »

tahniah smue!!1 bile kite bleh jumpe cam mlm GO lg iyer.. ermmm

arif
Pendaki Tegar
Posts: 215
Joined: 18 Jul 2006, 23:24
Location: nun jauh di sana.................
Contact:

tahniah semue....

Post by arif »

thanks GO.... love u... :D

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai »

muzs ;

ang jgn sedey muzs..kalo ang sedih, aku lagi sedih..ang dgn aku sama je nasib..ade kala hepi, ada kala sunyi sepi, ada kala kene bom taruk..tapi biasa laa..sibbek laa ada GO, ade kenkawan sama minat, ideologi tolak tepi lor..arap2 laa GO panjang umo, dapat memartabatkan lagi industri pergunungan kat Mesia nih..aminnnn


pssttt..ang tabiat apa nih muzs? paip daa bocor ka? ekekeke
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

bocah isin
Pendaki Gunung
Posts: 13
Joined: 20 Jan 2008, 22:20
Contact:

Post by bocah isin »

tahniah kpde semua yg menjayakan malam gala itew...
meriah ngat....

kalau 10 taun lagi wat reunion cam hari tu xtau la cmne kan...bett da de anak 5..poncho jd mc gigi da xde(sbb da tua)..sib baik aku muda lagi.hehehe...

tahniah sekali lagi..
..^,^..

pa'bu
Pendaki Gunung
Posts: 101
Joined: 02 Jan 2007, 21:32

Post by pa'bu »

ni lirik lagu dikir barat dan sewang puteri yg diubah/digubah liriknye oleh atan@setan..harap takde yg terasa hati dgn lirik lagu ni ye..sekadar untuk hiburan dan menceriakan susasana je..
hehehe...

NI HAH LIRIK ..
1st song: sewang putri

memohon sembah sembah meniarap
para hadirin hadiran skalian
kerana sudi datang join the club
10 tahun gala gunung online

(ULANG AUK AUK)

solo:

dari lah johor ke kinabalu
kita berkumpul di dalam forum
tak kire bangsa dan lain bulu
di gunung online hati bercantum *

pacat dan tanah dah jadi kawan
inikan pula geng gunung online
ada yang sampai bercinta cintan
berumah tangga tak di lupakan *

(ULANG AUK AUK)

forum gunung aktiviti harian
forum kedai bershoping lah sakan
forum isu ber gossip gosipan
forum data ugama tempat ilmuaaaaaan

mari Qudiz mari abang (2x)
mari sewang hati riang (2x)
takyah tunggu org blakang (2x)
dekat sini takkan hilang

malam gala hitam putih (2x)
malam semua hilang letih (2x)
jadi mari suka ria
esok lepak rumah
isnin mula kerjaaaaa

(ULANG AUK AUK)

sejarah mula hai sudah lama
sepuluh tahun dalam computer
peringkat umur hai tidak kira
dah campur jenis dan juga bangsa *

tanggung dan jawab tidak lupakan
namun ugama di utamakan
pelbagai forum ilmu dan bahan
boleh di jumpa di gunung online *

(ULANG AUK AUK) 11

Chukang tuan yang punca segala
Betty pula pentadbir malaysia
Ahli majlis tak kurang hebatnya
Ahli forum di seluruh duniaaaaaaaa

ulu sepat puncak tahan (2x)
hai G7 dalam tangan (2x)
bukan itu di banggakan (2x)
tapi ilmu kerja kumpulan *

Dari utara sampai selatan (2x)
Hutan dara kita simpan (2x)
Jadi mari sama sama
Mejaga semua
Khazanah Negara

Last cors:

Mari Qudiz mari abang (2x)
Sama hutan kita sayang (2x)
Janerasi akan datang (2x)
Tidak lupa tidak hilang

Walau jauh walau dekat (2x)
Sama sama muafakat (2x)
Kita hanya sementara HOI
Entah esok lusa HOI
Kembali semula (2X)



lagu karot: Malam gala kazanah kita

hey assalamualaikom.
to none muslim n i said HI.
krano sudi date berkumpul.
malam 10 tahun forum gunung online.

(ni lirik asal sebelum diubah last2 minit untuk disesuaikan dgn pian)Dia atan *ditapis* pala mengong otak matoi (bob)
Dia lak bob JK mat gam kanji yang tak betul (atan)
Kami bedua datang Cuma nak menghibur (sama sama)
Jgn muntah harap sume bisa di atur (sama sama)

Malam glamor pakaian black n white
Semua QUDIZ senyum jangan buat muka ketat
sini buke hute takyah takut dengan pacat
yang ado cumo abang abang boyo darat

bukan nok ngarut atau nok ngumpat.
bukan jugo buat musuh ketat.
ye jauh sumo kito kasi lebih dekat
kumpul ilmu sambil kongsi pendapat.

Asal GO 10 tahun dulu.
zame itu aku tadok bulu.
skare ni dah ado sikit ilmu.
masuk ute takyoh bawok buku.

kepado mereka yg baru join
jgn takut jgn telan ubat penin
dalam forum ada macam macam angin
ambik yg baik yang lain buat tengin

dalam GO ada banyak nama glamour
takyah beli buku ujang atau manggo
bukak GO pon dah cukup pecah kepalo
tengok ABBYz anak buah SHAM CASTELO

tak lupo jugo kek bolah johor
FAISAL JB ore panggil namo dio
buat trans TT jalan pusing macam ulo
sapo lagi anak buah abang PONCHO

PAKJONG namo ore sumo panggil dio
geng geng adek dalam GO demo hard core
tapi la ni taring dio dah tak ado.
Takut kena tarik tlinga dengan pak mertuo

Hi tree stugers cukup padan dengan demo
Abang NGAI n BUDEN sorang lagi MAT SAIKO
Dulu gempak sekarang dah abis tuko
Dua dah kawin sorang lagi ulat bungo

Otai QuDIZ tak di lupakan
Dok dapur saja walaupon dalam hutan
nama kak LILY org panggil otai pompuan
sikit lagi nak jadi otai JORAN

lia otai muka comel macam petai
suara nyaring buleh buat nyawa tergadai
jawa tok tok tempe sambal jeruk rambai
melaku catwalk..............(lirik dirahsiakan..hehehe)

Tengok sponch box hi tringat dekat dia
Nama Squidward pala botak tadok ape
Muko sebijik macam tuan moderator
Abang botak hi BET BADOL lah nama dia.

Klu cito ilmu gaib dan ugamo
Kito kongsi macam dalam forum perdano
Bukak topik pasti ada yg cerita
Abang ORGA itu dia org lama

kito online hai setiap mase.
dale hute guno akal dengan minda.
itu suma mana kita bleh jumpe.
kalu buke forum gunung online kite.

dulu rempit skare dah bungo.
buke mat cin atau citra warno.
sumo gunung online jadi punco.
kasih saye samo hute kito.

jadi marilah bersama.
guna kan kepakaran yang ade.
kongsi ilmu sesama kita.
jgn kedekut nanti tuhan murka.

Banyak sangat bunyi mulut dia
Macamlah sangat mulut kau diam aje
Ini suma hanya skadar gurau senda (sama sama)
Malam gala gunung online kita sume (sama sama)

sekian dulu dari kami.
kelab dikir org org asli.
dari hute kami impot demo mari.
jale kaki demo tanok naik lori.

salam sembah tange di hulurkan.
andai muko jambu tapi sembang macam jambe.
serendah tabur tinggi puncak tahe.
salah silap tolong maafkan.[/i]

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

matsaiko wrote:tahniah GO

tapi tulah majoriti ramai aku tak kenal

bett
aku terpikir
tak invite mamu ke?dia antara yg aktif dlm GO masa zaman fortunecity lagi
ada invite...
tapi mamu takleh datang
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

uglysister
Pemegang Amanah GO
Posts: 360
Joined: 05 Dec 2005, 07:37
Location: 18m Underwater
Contact:

Post by uglysister »

wow, tahniah pada semua krew dan AJK dinner GO yg berhempas pulas, dan semua yg hadir mlm tu.. terkilan gak tak dapat datang sebab ada hal kuarga

bleh tak aku pon nk book satu dvd? huhu

cddin
Pendaki Tegar
Posts: 293
Joined: 12 Feb 2006, 01:13
Location: 192.168.0.1
Contact:

Post by cddin »

adisos2002 wrote: Siapa yang perasan...
Budin yang nakal menggasak kawan2...
Ngai yang saban hari dengan ideologi pelik2 dan lawak yang mencuit..
Lt CmdrAriffin yang begitu banyak ilmu..
CS Goh yang begitu hebat dengan ilmu GPS hingga menggalak ramai membeli
Fizi@Pekatu yang saban hari makin banyak trip2 xtreem
Syafiq DTM atau mungkin masih ingat lagenda 4WD Hilux nya dan TransTitiwangsa 28jam
ShamCastello dan rakan2 Intan, Wawa, Poyiek
Joyah Sport Rim dan CDDin serta Abg Marathon nya (CAT)
Melati&Abg Ajis pasangan hutan ideal
Adek Puteri dan Rakan2
Geng Utara Mali, AmKedah, Mizi & MailTenuk
Jahd dan MMA group

.... :cry:
salam mus.. aku ada ni ha.. gantung beg jap.. mlm tu x dapat dtg..
kawal emosi, hidup lebih bererti, life is short, make it's sweets

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Post by nadir »

tula ramai jugak geng lama yang tak datang.... rindu lah.... kasap apa cerita? hehehehh :evil:
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
yonrawk
Pendaki Sondol
Posts: 456
Joined: 03 Nov 2006, 11:11
Location: JB

Post by yonrawk »

uglysister wrote:wow, tahniah pada semua krew dan AJK dinner GO yg berhempas pulas, dan semua yg hadir mlm tu.. terkilan gak tak dapat datang sebab ada hal kuarga

bleh tak aku pon nk book satu dvd? huhu
Fisha dina.... door gift ada lebih, nak nnt roger2 r....
He who makes beast out of himself, get rid of the pain of being a man~ Dr. Johnson (1709-1784)

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Post by beckham@chayok2 »

batmac78 wrote:hadiah lucky draw tak cukup arr.. meleleh aku tgk kengkawan dapat barang2 karrimor.. waaaaa.. tapi aku tak frust le.. sebab aku memang tak penah ada luck untuk lucky draw.. kalau orang ada 100.. hadiah ada 99.. 1 yang tak dapat tu mesti aku.. waaaaaa

anyway.. tahniah bett.. tahniah semua!!! :lol:
nasib ko lebih kurang haku la.. huhu..
best jek tgk kengkwn dpt hadiah lucky draw...
kengkwn semeja sume dpt.. haku??? melangok je la..
kengkwn terlompat lompat mcm beruk bila dpt hadiah...
haku??? hanya mampu tumpang gembira kwn2 je la.. huhu.. :?

sedey la plak haku baca coretan musz nih... :cry:
anyway, tahniah krew mlm gala GO.. u allz ROCK!!!
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

ajon
Pendaki Tegar
Posts: 267
Joined: 19 Dec 2005, 12:08
Location: kl
Contact:

Post by ajon »

[quote="biNGai"]muzs ;

aikk kate daa pencen masuk GO..hahaha kantoiii ekekek..




Tak masuk GO....client kurang

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

-deleted by muzs
Last edited by adisos2002 on 30 Jun 2008, 22:05, edited 1 time in total.
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

uglysister
Pemegang Amanah GO
Posts: 360
Joined: 05 Dec 2005, 07:37
Location: 18m Underwater
Contact:

Post by uglysister »

asrrul akmar.. cayalah beb lu mmg best
roger2 la nanti ek.. nara port biasa.. huhu

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Post by seper4alif »

heeem raya pon dah dekat..... ada raya ada lah pose....

so jom lah jumpa lagi di malam berbuka yg wajib di ada kan setahun sekali untuk masyarakat gunung.....

plsssssssssssssss.........
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

Post Reply