Malam Gala GO sukses!!

Pengumuman dari Gunung Online

Moderator: pentadbir

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Malam Gala GO sukses!!

Post by betterman »

Assalamualaikum semua...

Fuhh setelah lebih kurang 3 bulan bertungkus lumus buat persiapan, akhirnya malam gala go telah berlangsung dengan jayanya..

Personally aku mmg puas hati sangat-sangat...
tak kisah lah nak kata aku syok sendiri ke hapa ke...
tapi aku sebagai pengerusi malam gala go rasa sangat teruja dan tak sangka dapat hasil yang over expectation aku sendiri...

thanks kepada semua yang hadir sabtu malam lepas...
aku nampak korang semua enjoy...
aku sendiri pon enjoy...
bini aku pon enjoy...
ahli-ahli meja vip pon semua enjoy...
kita semua enjoy...

tahniah kepada semua pemenang...
pemenang cabutan bertuah, pemenang games, prom king kita encik cali, prom queen kita cik arry strawberry, pemenang fotografi dan akhir sekali pemenang anugerah mess tin iaitu encik nadir dan jugak adik idan...

bagi yang tak tau, pihak gunung online telah memberi penghargaan kepada 2 orang individu iaitu nadir dan adik idan atas sumbangan mereka terhadap gunung online dan juga pendakian gunung...

dikir barat pon meriah...
aku rajin jugak pegi tengok bebudak nie training tapi time training tak nampak meriah..
mungkin sebab muzik pon tak berapa nak dengar...
tapi mlm gala itu hari memang terasa meriah dan lagi sekali, enjoy....

maaf sebab sampai lambat...
dan disebabkan aku sampai lambat tu maka aku tak dapat nak distribute tshirt-tshirt go yang telah di order itu hari...
iyer... tshirt dah siap...
nanti aku buat pengumuman lain bila nak collect tshirt...

keseluruhan majlis telah berjalan dengan sangat lancar...
majlis sepatutnya start pukul 8 tapi as usual.. mesti ada plus minus...
jadik pukul 8.40 mlm majlis bermula....
and the rest is history hehehe...
dengan awek-awek pon berpakaian seksi-seksi.... (mawi suka menyibuk)
yang jantan-jantan pon seksa-seksa melihat hahahah...

ramai jugak yang tak dapat hadiah exchange gift...
mungkin tak kenal nama kot ataupun malas nak mencarik heheh...

di sini aku ingin mengucapkan terima kasih kepada

- semua krew yang bertungkus lumus menjayakan program ini... yang sanggup meluangkan masa turun meeting kat a&w amcorp mall di hari weekdays... yang sanggup buang duit isi minyak dan tol... semata-mata utk turun miting... aku hargai jasa-jasa korang semua...

- pengerusi majlis poncho dan ida... walaupun kadang-kadang mcm tergagap-gagap tapi tadahal la... weh poncho nama bapak nadir askandar lah bukan iskandar hehehe...

- team dikir barat yang sangat meriah dan havoc.... u guys rock!!

- team unplugged pak abu dan sid

- main sponsor kita encik arip kepoh yang mmg banyak sponsor dan bagi diskaun utk setiap tempahan... thanks arip

- para sponsor yang lain baik individu mahupun persatuan/company. lepas nie buleh sponsor lagi

- pihak kde yang menyediakan tempat dan makanan yang sedap dan banyak... kerjasama yang sangat best dari kde...

- semua photographer dan videographer (nanti jangan lupa upload gambar)

- semua kerabat gunung yang sanggup bayar RM60 (akupon kena bayar RM60 taw) dan meluangkan masa utk hadir ke malam gala go

- semua kerabat gunung yang tak pergi malam gala go...

- my wife yang banyak bagi sokongan... i love you...

Di sini aku mewakili krew malam gala go ingin memohon ampun dan maaf di atas segala kekurangan dan cacat cela yang berlaku sepanjang majlis ini berlangsung...


Akhir kata... malam gala go mmg superb, kelas dan mabeles....

Dari kengkawan untuk kengkawan

List nama mereka yang bertuah dapat hadir ke malam gala go
1 Ahmad Faris Bin Anuar - aeroz SRC
2 Ahmad Nadir Askandar - Nadir
3 Ahmad Saufi Bin Mohd Saleh - jebat
4 Ariff Badlishah Ariffin - afishah
5 Armina Bt J. A Mispar - amy adik pian
6 Arryazua Bt Sapie - arry strawberry
7 Asrrulakmar bin Mohd Yusof - yonrawk
8 Azlia Ahmad - azliajer
9 Azliza Bt Mohd Abdul Wahid - ija
10 Azreen Bt Abdul Rahman - azreen
11 Azwan Nasution bin Mohamed Fami - bobjk
12 Bukhari Bin Zainol - harith
13 Faizana Bt Baharom - nana-wife batmac
14 Farah Nadiah Bt Zainudin - farahz
15 Fariza bt Md Basri - epot
16 Hairul Arman Nasution Bin Mohamed Fami - laki adah
17 Hairul Idzwan - scorchys
18 Hasan Bin Hashim - Solaris
19 Hayati Turiman - kenshina
20 Hazlina Hanim Abdul Halim - lynn_comel
21 Ida Elvira Harizal - speaker
22 Izan bin Sulaiman - Mikhail
23 Khairatul Nurulbaya Bt Ab Rahim - khainuba
24 Khairol Iruwan Abdullah - Teva SRC
25 Khairul Faiz Misran - kecik
26 Khalil Khalid - Cikalid
27 Mahadzir Bin Abdul Rahman - silverman (Jay)
28 Marlina Bt Othman - ina kasat
29 Masyitah Bt Mahmud - syitah
30 Megat Mohamed Shahril bin Vehicle - beckham
31 Meor Mazlan Bin Mohd Razali - atan
32 Mohamad Suffian bin J.A Mispar - pian
33 Mohammad Arif Bin Abdul Rafar - apexx pinky
34 Mohammad Faizal Bin Zulkifli - pak jong
35 Mohammad Sharifman Bin Omar - joker
36 Mohd Azmi bin Asaron - dragon
37 Mohd Fairus Bin Aris - apai
38 Mohd Faizal Bin Ghazali - peja
39 Mohd Fakhrul Munir Bin Mohd Isa - fakhrul bomba
40 Mohd Farid Bin Mohd Ghazali - emat
41 Mohd Fazrul Nizam Bin Aris - yo
42 Mohd Hafis Bajuri - Apis
43 Mohd Hamdan Ahmad - alamsemesta
44 Mohd Hazri bin Hamzah - awe mersilau
45 Mohd Izam Bin Abdul Rahman - akademiks
46 Mohd Khairul Najmi Mohd Kamarudin - jimi
47 Mohd Khairulnizan Bin Mohd Salleh - nije
48 Mohd Mirzan Mustafa - Bob SRC
49 Mohd Najib Alias - najib SRC
50 Mohd Nazri bin Jasmin - sampoi
51 Mohd Nazry Bin Ali - nazryst
52 Mohd Nizam Abu Bakar - rob
53 Mohd Nor Arif Bin Mohd Azmi - arif
54 Mohd Radzee Masyarin Bin Mohd Baki - orga
55 Mohd Ridzuan Bin Zolkipli - wanhody
56 Mohd Rizal Bin Ayub - petis tekan
57 Mohd Rizal bin Solung - soulfly 2
58 Mohd Saifulnizam Bin Mahamud - saiful/batmac78
59 Mohd Shafiee Bin Mohd Salleh - sid
60 Mohd Shahidan Jamaluddin - adikidan
61 Mohd Shahramdzan Bin Satar - crazyhamster
62 Mohd Taufeeq Bin Nordin - Kasnalagat
63 Mohd Zulkiflee - Boy
64 Muhamad Haidar Ahmad Zaini - haidar
65 Muhamad Radzuan Bin Razali - Bond
66 Muhammad Khairul Nizam Bin Yaacob - Nizam
67 Muhammad Rozi Bin Hasan - abe~G
68 Muhammad Syukri Bin Abdullah - kwn haidar
69 Muhammad Zulfahmy Omar - myzu
70 Muzafar Bin Mohamad - muz
71 Nadesan S - boy
72 Nazaraini Bt Fathil - nazawgw
73 Nik Ahmad Huzaimi Bin Nik Hassan - nik
74 Noor Hamdi Mohd Noor - hamdi
75 Noor Sa'adah Bt Nor Azmi - adah
76 Noor Salmiza Abdullah Zawawi - Amoi
77 Noorhaslina Bt Mohamed Akib - ina gigi
78 Noorhayati Bt Kassim - Dabom
79 Nor Aishah Mohd Daud - ecah
80 Nor Haslina Mohd Noor - kak ina
81 Norazly Shah Bin Shamsudin - Along-X
82 Norfarihah Mohd Khairi - jooney_comel
83 Norhafiz Bin Yaacob - kekerk
84 Norliana Bt Mohd Sakeh - lea otai
85 Norliza Abdul Rahman - Liza
86 Normaziah Rafa'i - mizio comel
87 Norsiah Bt Rabanis - Kak Nora
88 Nurazuwa Mat Wazir - wawa
89 Nurul Fazila Bt Mustapha - ila
90 Rafiuddin Bin Rohani - din akie4914
91 Razale Bin Mohd Ghani - calee
92 Rizamil Hamdudin - rembau
93 Roslina Bt Mat - roslinamat
94 Ruzaimi Sany Zainuddin - sany adalah alger
95 Sakinah bt Jaafar - Kinah
96 Salehul Hilmi mohamad - kambing gurun
97 Samsul Hairil - Asol
98 Samsul Kamal Bin Sirajuddin - syampitam
99 Shamsul Bin Haji Talkis - pak abu
100 Shuhaimi Mustafa - ekan-biliss
101 Siti Aida binti Mohd Hussin - siti situ sana sini
102 Siti Azmira Bt Mohd Tajudin - migha
103 Siti Mariam - wife ekan-biliss
104 Siti Nur Bt Makni - miss
105 Siti Nurbaya Bt Adlan - et
106 Siti Syuhaida Bt Safian Suri - givency_kl
107 Siti Ummi Adibah Bt Abu Bakar - umi
108 Su'aidah Bt Ahmad - Maksu
109 Suhaili Bt Mohd Sharidan - Freelance
110 Syahrul Azmin Bin Shahrudin - min
111 Syahrull Bin Sidek - syahrul
112 Syarina Samsudin - mak jong
113 Tahira Najmunisa - ira
114 Wahidi Bin Misbah - soulfly
115 Wan Mohd Fairuz bin Wan Mamat - peyus
116 Wasi'ah Bt Rosli - kwn apexx pinky
117 Yusmarul Hafis Bin Khusni - Apek
118 Yusmawi Bin Awang Kecik - Kabusgunung
119 Yusmazira Bt Yahaya - azzira
120 Yusri Bin Mohd - lapore
121 Zahrin Bin Busran - Ayen
122 Zaidi Bidin - zaidi
123 Zainal Abidin Bin Othman - jenal
124 Zamir Fakhrin Bin Bahauddin - kukrak
125 Zamzuliana Bt M Nasir - Pgurlz_eazmz
126 Zul Hilmi bin Hamdun - betterman
127 Zulkifli Bin M Sanuddin - poncho
128 Zulkifli Bin Muhamad Zin - zul karat



Sekian, terima kasih.

Yang benar,

bett badol
Last edited by betterman on 26 Jun 2008, 22:16, edited 1 time in total.
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

kabusgunung
Skuad GPS GO
Posts: 737
Joined: 19 Jan 2006, 20:31

Post by kabusgunung »

eh...eh...... aku tadak kena mengena yerrrrrrrr......

User avatar
batmac78
Pendaki Gunung
Posts: 54
Joined: 21 Feb 2008, 19:29
Contact:

Post by batmac78 »

hadiah lucky draw tak cukup arr.. meleleh aku tgk kengkawan dapat barang2 karrimor.. waaaaa.. tapi aku tak frust le.. sebab aku memang tak penah ada luck untuk lucky draw.. kalau orang ada 100.. hadiah ada 99.. 1 yang tak dapat tu mesti aku.. waaaaaa

anyway.. tahniah bett.. tahniah semua!!! :lol:

User avatar
batmac78
Pendaki Gunung
Posts: 54
Joined: 21 Feb 2008, 19:29
Contact:

Post by batmac78 »

kepada pemilik2 kamera malam tu.. kalau dah upload nanti tolong bagi link ye.. nak cedok.. nyumm nyumm

User avatar
pgurlz
Pendaki Sondol
Posts: 423
Joined: 06 Jun 2006, 13:40
Location: just nearby
Contact:

Post by pgurlz »

hadiah tukau2 tue ko dapat x bacmac....

huhuhu.. benda2 lam goodies bag pon dah cukup meriah... duk terpikir nak jahit patch kat beg yg mana satu...

mekasih kepaDa semua yg menjayakan majlis...
Last edited by pgurlz on 16 Jun 2008, 09:08, edited 1 time in total.
se-simple yg boleh

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Tahniah untuk Bett
Dan tahniah juga untuk semua.
Memang rindu nak jumpa korang semua.
Maaf la sebab malam tu aku kena jadi bapa misali

siti situ sana sini
Pendaki Tegar
Posts: 286
Joined: 25 Sep 2006, 10:18
Location: celah batu

Post by siti situ sana sini »

Tahniah utk semua krew yg bertungkus lumus!
Tahniah utk semua pemenang & yg dpt lucky draw!
Dinner aritu mmg kerlassss & superb! :D

T.kasih kat atan, sbb tanpa pouch deuter tu aku mungkin x dpt lucky draw! 8) huhuhuh (dah la gift xchange pun x dpt... :cry: )

Rasa cam tak cukup masa je nak kenal sumer org mlm tuh! kena ripit ni bett!... :oops:
Last edited by siti situ sana sini on 16 Jun 2008, 09:14, edited 1 time in total.
:-pandang siti situ nampak sana sini-:

User avatar
pgurlz
Pendaki Sondol
Posts: 423
Joined: 06 Jun 2006, 13:40
Location: just nearby
Contact:

Post by pgurlz »

ahaks yer kerk... karang 20 tahun nyer anni. suh bet wat percutian 2hari 1malam.... amacammm... :twisted:
se-simple yg boleh

User avatar
batmac78
Pendaki Gunung
Posts: 54
Joined: 21 Feb 2008, 19:29
Contact:

Post by batmac78 »

pgurlz_eazmz wrote:hadiah tukau2 tue ko dapat x bacmac....

huhuhu.. benda2 lam goodies bag pob dah cukup meriah... duk terpikir nak jahit patch kat beg yg mana satu...

mekasih kepaDa semua yg menjayakan majlis...

hadiah tukau2 tu dapat ler.. tima kasih pada sape yang bagi tu.. tempat letak surat gantung dinding.. kain hitam ada gambar penang bridge, klcc

adah
Pendaki Gunung
Posts: 7
Joined: 12 Feb 2008, 10:20
Contact:

Post by adah »

congrats semua..thanks to the crew!!!
"Love your job but never fall in love with your company,because you never know when it stop loving you!!!"

adah
Pendaki Gunung
Posts: 7
Joined: 12 Feb 2008, 10:20
Contact:

Post by adah »

pgurlz_eazmz wrote:ahaks yer kerk... karang 20 tahun nyer anni. suh bet wat percutian 2hari 1malam.... amacammm... :twisted:
uhuhu..menarik tu....
"Love your job but never fall in love with your company,because you never know when it stop loving you!!!"

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Post by JeNaL »

kepada kengkawan;

nak tengok gambar gi kat link ni

http://jenal.multiply.com/photos/album/ ... 0_episod_1

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Post by JeNaL »

T A N I A H
kepada tuan tanah
kepada tuan puan penganjur dan konco-konco (yg ada tag mlm tu)
kepada kumpulan dikir gunung
kepada VIP yg hadir
kepada warga gunung yg melapangkan waktunya
yg dapat hadiah bertuah (orang yg amat bertuah walau apa pun hadiahnya)

heheheh kepada semua la...

SaMpOi
Pendaki Gunung
Posts: 5
Joined: 17 Nov 2006, 15:21
Location: JB - Shah Alam
Contact:

Post by SaMpOi »

Salam semua

Malam gala GO memang happening giler...best..
Hadiah lucky draw pun menarik
Thanks sape yg telah sumbangkan hadiah lucky draw..dapat gak aku jaket...hehehe

Tahniah untuk AJK Gala...TAHNIAH untuk semua

viceroy
Pendaki Gunung
Posts: 70
Joined: 29 Mar 2007, 12:36

Post by viceroy »

tahniah utk semua !!

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Post by JeNaL »

hampir semua gambar malam gala GO ke 10 dah upload, kat http://jenal.multiply.com

enjoy.....

User avatar
Lapore
Pendaki Gunung
Posts: 134
Joined: 11 May 2006, 09:30
Location: Kami yg ditinggalkan
Contact:

Post by Lapore »

hmmm
aku dpt baju TNF jerrr...trima kasih ar sarjen ctah...he..he.. :)
terima kasih semua..........!!!
Last edited by Lapore on 16 Jun 2008, 10:19, edited 1 time in total.
The Bad, The Good & The Ugly....JiwaKacau?

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko »

memang meriah tahniah Gunung Online !!!!
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
Lapore
Pendaki Gunung
Posts: 134
Joined: 11 May 2006, 09:30
Location: Kami yg ditinggalkan
Contact:

Post by Lapore »

Tahniah n syabas semua..!!!!!
meriah sihhhhhh.... :wink:
The Bad, The Good & The Ugly....JiwaKacau?

cddin
Pendaki Tegar
Posts: 293
Joined: 12 Feb 2006, 01:13
Location: 192.168.0.1
Contact:

Post by cddin »

tahniah semua.. lain kali aku join
kawal emosi, hidup lebih bererti, life is short, make it's sweets

petis tekan
Pendaki Gunung
Posts: 151
Joined: 28 Jun 2006, 20:53
Location: Birulautandalam

Post by petis tekan »

cddin wrote:tahniah semua.. lain kali aku join


din,hang kene tunggu 2018 br diner tu bikin lagi tao...ahaks

petis tekan
lesung pipit di pipi..

ajer
Pendaki Gunung
Posts: 47
Joined: 27 Mar 2006, 16:56

Post by ajer »

pgurlz_eazmz wrote:ahaks yer kerk... karang 20 tahun nyer anni. suh bet wat percutian 2hari 1malam.... amacammm... :twisted:
20taun punya gala pakat2 bawak anak bini ler gamaknye ehe ;p
climb till you die :minum:

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Post by akademiks »

pergh.......mmg meriah gila tahap dewa
plak 2 siap dgn pemandangan yg menarik....tul x Atan :evil:
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

Solaris....
assalamualikum smua!!! congret!!! bet. bes gile dinner tu heppening fuyyooo pueh ati aku berbaloi sangat2 60myr tu ,klu bet buat tiap2 thun annver. GO kn bes bleh kitorg "kenal dengan yang x kenal" smua yang dapat adiah tu ,tu rezki korng thniah kak lili dapat adiah paling beso... walaupn no aku tak naik huwawawaawaaaa.... aku ingat nombor aku x di announcekn awal2 ingatke dapat ler top 10 list tapi sampai ke sudah x di panggil2 sob2 x pe2 aku tibai barang hemper tu... berat jgaklah beg aku, aku bagi rate overall 5 star
terima kasih semua... tahniah kt bett dan krew2 GO.... berjaya bertungkus lumus menjayakan malam dinner GO ni.....
terima kasih yang sponsor2 hadiah grand2 ni... terima kasih chukang.... dapat beg cap karrimor..dapat beg balik kampung pun jadilah..janji cap karrimor...wakaka :wink: uhhh tak sangka last person dapat.. no 126.... bertuah gak aqu ni wakaka...

UnderAge
Pendaki Gunung
Posts: 146
Joined: 16 Jan 2006, 11:45

Post by UnderAge »

wahhh...menarik tertarik...
bett ... aku tak dapat nak pi sbb bapak sedara aku meninggal dunia kamis mlm ...aku shoot dari kedah kul 3 pagi...sampai n9 kul 10 pagi...sabtu tu nak pegi ..tapi dah lambat bagi tau ...so tak jadi la ...tak nak timbulkan keraguan mana2 pehak...lagipun ahad dah keje ...takut lambat sampai kedah...
apapun tahniah la kat korang sumer...
::: SuCCESS :::

User avatar
Zaidi
Pendaki Gunung
Posts: 51
Joined: 12 Dec 2005, 09:26
Location: Penang
Contact:

Malam Gala GO sukses!!

Post by Zaidi »

Bett,

Tahniah kerana berjaya menganjurkan malam Gala GO yang ke 10 ini.

Tahniah juga kepada crew yang terlibat. It was a good night but too bad I could't get to know more people . However, it was good to see some familiar faces.

Zaidi

(Ö¿Ö)aRen
Pendaki Hebat
Posts: 305
Joined: 11 Mar 2006, 10:54
Location: Shah Alam.
Contact:

Post by (Ö¿Ö)aRen »

tahniah semua warga GO & uolss yg menjayakan mlm gala iteww....
aii dapat cavutan vulu bertuah towel KHK....trus g rasmi kat Sg Sendat...hehe :D
mamaceh gak kat bro Orga xchange adiah RM5 iteww....emmm
Last edited by (Ö¿Ö)aRen on 16 Jun 2008, 14:41, edited 2 times in total.
hehe...Luv n peace♥♥♥

(ä¿ä)
aYen

siti situ sana sini
Pendaki Tegar
Posts: 286
Joined: 25 Sep 2006, 10:18
Location: celah batu

Re: Malam Gala GO sukses!!

Post by siti situ sana sini »

Zaidi wrote: It was a good night but too bad I could't get to know more people .
Zaidi
yup! I agree! :oops:
:-pandang siti situ nampak sana sini-:

User avatar
batmac78
Pendaki Gunung
Posts: 54
Joined: 21 Feb 2008, 19:29
Contact:

Re: Malam Gala GO sukses!!

Post by batmac78 »

siti situ sana sini wrote:
Zaidi wrote: It was a good night but too bad I could't get to know more people .
Zaidi
yup! I agree! :oops:
ahaa.. betul tu.. yang semeja pun aku tak tau nama.. siti situ sana sini ropanya.. ni kan meja2 lain

User avatar
abe~G
Pendaki Tegar
Posts: 246
Joined: 20 Oct 2006, 15:19
Location: Manjung
Contact:

Post by abe~G »

Bila balik jer rumah, aku tengok ada sticker dalam beg tu, aku ambik ler buka lapisan kertas tu cuba nak tampal dekat cermin keta tak lekat! ih dalam hati aku fikir betul ker benda ni tampal dekat cermin keta, apasal pulak tak lekat? agaknya tampal dekat baju kot, jadi aku naik atas rumah cari baju putih, aku pun bagi steriker ler atas stiker tu , pun tak lekat juga. sampai naik lunyai, lama gak pikir cam mana nak gunakan sticker ni dan dekat mana nak tampal?
terpaksa ler tunggu isnin tanya kengkawan tempat kerja aku , halamak apa punya bebal aku ni, rupanya ada satu lapisan platik lagi selapis, tapi dah lunyai ler rupenya. sayang betul,

p/s: ada lagi ker sticker tu bett.

syabas sukses. napok comel comelllllll belako.

siti situ sana sini
Pendaki Tegar
Posts: 286
Joined: 25 Sep 2006, 10:18
Location: celah batu

Re: Malam Gala GO sukses!!

Post by siti situ sana sini »

batmac78 wrote:
siti situ sana sini wrote:
Zaidi wrote: It was a good night but too bad I could't get to know more people .
Zaidi
yup! I agree! :oops:
ahaa.. betul tu.. yang semeja pun aku tak tau nama.. siti situ sana sini ropanya.. ni kan meja2 lain
wakakakakak! errrr...batmac ko yg mana 1 eh? ada 2 lelaki yg x dikenali kat meja kita tu..yg berkapel ke yg solo? :oops:
:-pandang siti situ nampak sana sini-:

User avatar
batmac78
Pendaki Gunung
Posts: 54
Joined: 21 Feb 2008, 19:29
Contact:

Re: Malam Gala GO sukses!!

Post by batmac78 »

siti situ sana sini wrote:
batmac78 wrote:
siti situ sana sini wrote:
Zaidi wrote: It was a good night but too bad I could't get to know more people .
Zaidi
yup! I agree! :oops:
ahaa.. betul tu.. yang semeja pun aku tak tau nama.. siti situ sana sini ropanya.. ni kan meja2 lain
wakakakakak! errrr...batmac ko yg mana 1 eh? ada 2 lelaki yg x dikenali kat meja kita tu..yg berkapel ke yg solo? :oops:
yang berkapel ler.. ni meja kita kan?
http://batmac78.multiply.com/photos/alb ... ne_ke-10#3

siti situ sana sini
Pendaki Tegar
Posts: 286
Joined: 25 Sep 2006, 10:18
Location: celah batu

Post by siti situ sana sini »

yezzaaaaaaa! :oops:
:-pandang siti situ nampak sana sini-:

hensem
Pendaki Gunung
Posts: 14
Joined: 23 Feb 2006, 09:12

Post by hensem »

tahniah pada sumer warga kerja yg terlibat...
hi 5...semoga akan datang akan lebih baik lagi....
caiokk guys ;)

User avatar
yonrawk
Pendaki Sondol
Posts: 456
Joined: 03 Nov 2006, 11:11
Location: JB

Post by yonrawk »

siti situ sana sini wrote:
Rasa cam tak cukup masa je nak kenal sumer org mlm tuh! kena ripit ni bett!... :oops:
Apasal yu tak jewrit kuat siti situ sana sini.... kalau ai taw yg "tu" siti situ sana sini.... ai misti amik gamba paling kuwrang seploh kefing :lol:
He who makes beast out of himself, get rid of the pain of being a man~ Dr. Johnson (1709-1784)

siti situ sana sini
Pendaki Tegar
Posts: 286
Joined: 25 Sep 2006, 10:18
Location: celah batu

Post by siti situ sana sini »

ai low profile.... :oops:
:-pandang siti situ nampak sana sini-:

gunung
Pengasas
Posts: 55
Joined: 04 Dec 2005, 00:50

Post by gunung »

Wahh.. Mmg nampak meriah..
Tenkiu semua yang datang..
Tima kacih kepada yang bertugas..

Bett, jangan lupa book satu DVD.

User avatar
bEkamBinG
Ahli Kehormat GO
Posts: 232
Joined: 07 Jan 2006, 19:25

Post by bEkamBinG »

pada..GO eppy bufday..

pada kerabatnya..tahniah.....

pada yg dtg mlm gala...enjoy sgt dgn kamu....

Ape2 pun terime kasih...byk2.....

Semuanya........bagus2 d eppy2 pd mlm tue.......



Sekali lg Tahniah....

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Post by nadir »

Memang bes chukang, tapi ko nyer speach macam sedey jer... hahah bila boleh jumpe ko nih chukang, dah 10 tahun, tak pernah jumpe lagi...

krew dinner + yang datang semua sempoi sempoi.... setuju macam zaidi kata, tak sempat nak kenal semua orang...
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

tiNta_EmaS
Pendaki Gunung
Posts: 86
Joined: 18 Jan 2008, 18:29

Post by tiNta_EmaS »

meriah..meriahhh....
tahniah kkwan... :)

Post Reply