Search found 2661 matches

by matsaiko
05 Apr 2012, 00:58
Forum: Galeri
Topic: My Gallery of Silent
Replies: 120
Views: 24642

Re: My Gallery of Silent

Image
by matsaiko
05 Apr 2012, 00:51
Forum: Galeri
Topic: My Gallery of Silent
Replies: 120
Views: 24642

Re: My Gallery of Silent

Image
by matsaiko
05 Apr 2012, 00:40
Forum: Galeri
Topic: My Gallery of Silent
Replies: 120
Views: 24642

Re: My Gallery of Silent

Image

Image

Image

Image
by matsaiko
05 Apr 2012, 00:33
Forum: Galeri
Topic: My Gallery of Silent
Replies: 120
Views: 24642

Re: My Gallery of Silent

Image
by matsaiko
04 Apr 2012, 20:39
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 20397

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

aku x mau sebelah sapa2...sememangnya selalu terjadi perkara begini...gogo mmg patut tahu hal sebenar sebab aku kata begini...banyak dahhh aku dgr komplen dr trip2 yg lepas2 bkn dr ko saja lily...dr kebanyakan gogo lain pom x ambik kisah hal2 begini...kesian peserta..peserta mcm pembeli..dia bayar ...
by matsaiko
04 Apr 2012, 20:00
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 20397

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

wuhuuu...panazzz

saya alihkan topik ni di isu dan gossip.
by matsaiko
20 Mar 2012, 10:58
Forum: Kedai
Topic: WTS - Ghost's COD:Modern Warfare 2 Skull Balaclava Face Hood
Replies: 5
Views: 2209

Re: WTS - Ghost's COD:Modern Warfare 2 Skull Balaclava Face

pehh mawi..ade hati...kalo ko wat rambut justin bibir mmg kena mawi !!
by matsaiko
19 Mar 2012, 23:41
Forum: Peralatan
Topic: Kasut getah dan G7
Replies: 13
Views: 1123

Re: Kasut getah dan G7

banshee ni rasayanya takde dah...ni zaman taun 99-2000 dedolu ni
by matsaiko
19 Mar 2012, 23:07
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trans Jelawang(15 September - 19 September 2012)
Replies: 46
Views: 10032

Re: Trans Jelawang(28 April - 5 Mei 2012)

fuh garangye gogo nih..tak jadi lah join :lidah:
by matsaiko
19 Mar 2012, 23:06
Forum: Kedai
Topic: WTS - Ghost's COD:Modern Warfare 2 Skull Balaclava Face Hood
Replies: 5
Views: 2209

Re: WTS - Ghost's COD:Modern Warfare 2 Skull Balaclava Face

pehh tengkorakk
topeng muke aron aziz ade tak bang? :D


BUMP
by matsaiko
18 Mar 2012, 18:09
Forum: Peralatan
Topic: BERGHAUS Haversack Owner
Replies: 218
Views: 8466

Re: BERGHAUS Haversack Owner

nak masuk sg pisang je... :pig:
by matsaiko
18 Mar 2012, 18:08
Forum: Peralatan
Topic: Kasut getah dan G7
Replies: 13
Views: 1123

Re: Kasut getah dan G7

aku 3 kali round G7 pakai kasut getah je...
by matsaiko
18 Mar 2012, 00:15
Forum: Peralatan
Topic: BERGHAUS Haversack Owner
Replies: 218
Views: 8466

Re: BERGHAUS Haversack Owner

Berghaus Expedition 80L :D
by matsaiko
14 Mar 2012, 23:40
Forum: Peralatan
Topic: nak tanya para otai karrimor
Replies: 21
Views: 1815

Re: nak tanya para otai karrimor

ko terasa ka abam mizi? nyanyi la lagi gersang huhu
by matsaiko
13 Mar 2012, 02:04
Forum: Peralatan
Topic: BERGHAUS Haversack Owner
Replies: 218
Views: 8466

Re: BERGHAUS Haversack Owner

hang tunggu la aku bukak "kelab pemilik beg rare" hanya beg yang diiktiraf sebagai 'rare' aje boleh join...c7 pro dah tak rare la beroooo hahahahhahahah
by matsaiko
08 Mar 2012, 11:13
Forum: Peralatan
Topic: Kelab pemilik Casio Protrek
Replies: 83
Views: 6002

Re: Kelab pemilik Casio Protrek

aku beli secondhand je ...usianya dh 4 tahun :D
by matsaiko
07 Mar 2012, 11:11
Forum: Peralatan
Topic: BERGHAUS Haversack Owner
Replies: 218
Views: 8466

Re: BERGHAUS Haversack Owner

bilee laaa akunye nak sampai niieeee !!!
by matsaiko
07 Mar 2012, 00:46
Forum: Peralatan
Topic: Kelab pemilik Casio Protrek
Replies: 83
Views: 6002

Re: Kelab pemilik Casio Protrek

Aq pkai Protrek/Pathfinder yang triple sensor cam kt gambar yg mula2 tu tp bkn la titanium Resin band je yg button adjust ngn light kt depan tu kaler kuning. model ape xingat nnt nk check blk kt invois. So far kalau battery dh kt 'M' cas je kt matahari then jd full blk. selama aku pakai ni x pernah...
by matsaiko
28 Feb 2012, 11:02
Forum: Peralatan
Topic: Kelab pemilik Casio Protrek
Replies: 83
Views: 6002

Re: Kelab pemilik Casio Protrek

sapa tau bagaimana nak calibrate altimeter secara betul dan tepat? yg aku dgr kena berada di point2 tertentu untuk mengambil tanda aras...betul ke? aku masih blur pasal ni...kalo perlu berada di point2 tertentu,apa kite wat satu outing disitu untuk belajar caranya..tapi kena ada seorang yg pandai la...
by matsaiko
28 Feb 2012, 10:59
Forum: Peralatan
Topic: Kelab pemilik Casio Protrek
Replies: 83
Views: 6002

Re: Kelab pemilik Casio Protrek

saye pun naik juin..tapi protrek twin sensor jelah.. model PRG-100T.. die nyer strap titanium..ngt nk tukar ke resin band (tali getah tu).. selesa skit bwk masuk utan.. kawan2, abang2, bro2 ade yg tau x kat mane bleh order..TQ cuba kol sini Marco corporation 2, 2nd Floor, Jalan Segambut Wilayah Per...
by matsaiko
27 Feb 2012, 23:15
Forum: Peralatan
Topic: nak tanya para otai karrimor
Replies: 21
Views: 1815

Re: nak tanya para otai karrimor

ko jeles ke ngai? aku yg ade 27 bijik kat umah ni pon tak heran leeee...sabre wat isi bawang je
by matsaiko
24 Feb 2012, 17:49
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: GO: Sayap Cikgu
Replies: 21
Views: 1677

Re: GO: Sayap Cikgu

sy merupakan bapa kepada anak sy yg diajar oleh CIKGUnya di sekolah :D
by matsaiko
21 Feb 2012, 18:14
Forum: Peralatan
Topic: Kelab pemilik Casio Protrek
Replies: 83
Views: 6002

Re: Kelab pemilik Casio Protrek

JeNaL wrote:jam saya dah ok dari "OP EN" error... heeheh repair sendiri lebih kurang 15 minit sahaja diperlukan. nanti saya upload cara-caranya
terbaik
by matsaiko
21 Feb 2012, 11:38
Forum: Pertanyaan Gunung
Topic: Minta Bantuan rakan2 semua..
Replies: 7
Views: 1996

Re: Minta Bantuan rakan2 semua..

wild junction jugak yg cargas hehehhe
by matsaiko
21 Feb 2012, 11:37
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Fuji- Hiking buddy needed
Replies: 22
Views: 4141

Re: Gunung Fuji- Hiking buddy needed

cayalah "BRO" ezit :lol:
by matsaiko
21 Feb 2012, 11:33
Forum: Pertanyaan Gunung
Topic: persediaan mental n fizikal
Replies: 2
Views: 1117

Re: persediaan mental n fizikal

sebelum beli brg2 kemping tu,nak tanya dah dpt ke kebenaran dari sang suami? hehehe
by matsaiko
20 Feb 2012, 17:26
Forum: Khemah
Topic: Backpacking Holiday 2013: Myanmar
Replies: 33
Views: 8781

Re: Backpacking Holiday 2013: Myanmar

sany ADALAH alger wrote:cayalah zam.

okie aku try dapatkan date tue.
lepas tu kansel


cabottttsss :lidah:
by matsaiko
20 Feb 2012, 12:08
Forum: Khemah
Topic: Roadtrip to Central Thailand : The Travelogue
Replies: 17
Views: 5029

Re: Roadtrip to Central Thailand : The Travelogue

khalid wrote:berdarah hidung...gambar marvellous...ada sambungan lagi tak...reen
\

ada bang..nanti sy sambung k :D
by matsaiko
20 Feb 2012, 11:53
Forum: Peralatan
Topic: Kelab pemilik Casio Protrek
Replies: 83
Views: 6002

Re: Kelab pemilik Casio Protrek

aku pernah kena camni ...semua malfunction kecuali waktu saja...punca terjadi sbb terjatuh ke lantai...pegi sev ctr dia buat kejap je...cas dlm rm12 ...dorg kata 'machine' dlm lari sket due to impact yg kuat akibat terjatuh.
by matsaiko
18 Feb 2012, 02:45
Forum: Peralatan
Topic: Kelab pemilik Casio Protrek
Replies: 83
Views: 6002

Re: Kelab pemilik Casio Protrek

wahhh dah ramai2 ni bole wat trip protrek nih hahaha :lidah:
by matsaiko
18 Feb 2012, 02:37
Forum: Khemah
Topic: Backpacking Holiday 2013: Myanmar
Replies: 33
Views: 8781

Re: Backpacking Holiday 2013: Myanmar

total tix RM176 pegibalik...nak gi taknak..nak gi taknak..huihuhuh
by matsaiko
13 Feb 2012, 00:51
Forum: Khemah
Topic: Island Trip - Koh Lipe
Replies: 13
Views: 3721

Re: Island Trip - Koh Lipe

banyak kaedahnya

sini pon ade dibagitahu
http://www.gunungonline.com/basecamp/vi ... ?f=4&t=856

sy uphost dari flickr account
by matsaiko
12 Feb 2012, 00:25
Forum: Khemah
Topic: Island Trip - Koh Lipe
Replies: 13
Views: 3721

Re: Island Trip - Koh Lipe

best bro azlee ...tp gmba kecik ..x puas nenok la :D
by matsaiko
09 Feb 2012, 10:50
Forum: Khemah
Topic: Backpacking Holiday : Thrilla in Manila 2-7 Feb 2012
Replies: 55
Views: 12226

Re: Backpacking Holiday : Thrilla in Manila 2-7 Feb 2012

pgurlz wrote:Manila Backpacking - selamat tiba di malaysia pada 2.30ptg 7feb 2012.
congrats zam ..solo backpacking tu huhu
by matsaiko
04 Feb 2012, 15:58
Forum: Khemah
Topic: Roadtrip to Central Thailand : The Travelogue
Replies: 17
Views: 5029

Re: Roadtrip to Central Thailand : The Travelogue

Day 4 - kanchanaburi - samut songkhram - Tha Yang - Chaam - Hua Hin - prachuap kiri khan - chumporn - Tha Ran Chang - phanom hari ni kami meninggalkan kanchanaburi jam 6.30am ...diawal perjalanan kami melalui kawasan ladang tebu dan sempat menyaksikan proses pembakaran ladang tebu secara besar2an da...