Search found 2662 matches

by matsaiko
28 Jun 2006, 12:52
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: TREK BARU KE GUNUNG BUNGA BUAH
Replies: 35
Views: 8806

ko 3 taun minum botol susu lagi ke bett? :!:
by matsaiko
28 Jun 2006, 10:46
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Transtitiwangsa VERSION 2 (26 Aug hingga 2 Sept 06)
Replies: 83
Views: 20589

yang aku tau pulak MNS yg bukak trek tuh
yelahh mekasih ler sebab bukak trek tuh
takla lengoh pinggang menunduk tak engat cam trek 3 bondries tuh
by matsaiko
28 Jun 2006, 09:47
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Transtitiwangsa VERSION 2 (26 Aug hingga 2 Sept 06)
Replies: 83
Views: 20589

ishhh tudung periuk tu dah mmg ade dari dulu lagi...bukan khg yg letak..tapi kuali di kem kuali tu yer aweng yang letak
by matsaiko
27 Jun 2006, 16:30
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Puntung Asap + survival trek!
Replies: 26
Views: 5798

jangan kelabu asap udahler :!:
by matsaiko
27 Jun 2006, 10:37
Forum: Kedai
Topic: Untuk Dijual :Karrimor Panther
Replies: 18
Views: 4763

sori lupa plak aku ada posting kat sini hahahahahhaah beg sold olredi mekaceh yer sumer jaguar ada model jaguar S supercool UK made (klasik item lagi) tapi itu tarak jual punya...itu champion punya hehehehehehehhehehehheheh hahahahahahahahahahhhhhhahah bett, leh konci kot topik nih kalau ade lagi be...
by matsaiko
24 Jun 2006, 10:25
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Batu Puteh 16/6 - 19/6 (Success)
Replies: 101
Views: 24742

Image

perghhh dah terang dah kat sini :roll:
by matsaiko
23 Jun 2006, 10:53
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Jom kita ke GUNUNG BENUM (2107m)
Replies: 106
Views: 22404

rob,
mekaseh kerana mengajak tapi date tuh aku tak ebelebel la
mmg best kalu sumer korum tuh pegi tp tu arr bukan senang nak dpt gi sekali sumer...nantilah lain trip kita jumpa hehehhe
by matsaiko
21 Jun 2006, 09:54
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Jom kita ke GUNUNG BENUM (2107m)
Replies: 106
Views: 22404

Hany wrote:nak ikut jugakkkkkk..................
kim salam kat penyu aka akmal yer :)
by matsaiko
21 Jun 2006, 09:49
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Jom kita ke GUNUNG BENUM (2107m)
Replies: 106
Views: 22404

naik ulu cheka turun lata berembun...hmm menarik gak :evil:
by matsaiko
20 Jun 2006, 17:20
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Jom kita ke GUNUNG BENUM (2107m)
Replies: 106
Views: 22404

melati wrote:
kabusgunung wrote:benom dah ader helipad.pegi naik heli jek..
terus landing kat puncak... senang.
pegi nek heli tk best la..tp kalu balik naik heli
baru la world....hehehehe
jangan dimintak hehehe
by matsaiko
20 Jun 2006, 16:51
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Batu Puteh 16/6 - 19/6 (Success)
Replies: 101
Views: 24742

A'kum,
jangan risau.Berita terbaru mereka semua selamat keluar cuma delay sebab air sungai besar takleh nak cross...Cerita selebihnye biarlah mereka yg ceritakan.
by matsaiko
20 Jun 2006, 16:40
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Hulu Lenik,Kerling,Selangor....Memang Best...best Jee
Replies: 26
Views: 7129

entahla bang kamal
saya tak tau
tanya la mereka yg pegi tu :)
by matsaiko
20 Jun 2006, 13:24
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Hulu Lenik,Kerling,Selangor....Memang Best...best Jee
Replies: 26
Views: 7129

lepas ni adela yg gi naik gunung tu pulak
lepas tu pi pacak plate letak nama yg macam macam
lepas tu lepas tu lepas tu.....hehehe

tahniah pada adik n geng.
by matsaiko
19 Jun 2006, 18:32
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: G.BATU PUTIH ( 15/7/06 - 17/7/06) SUCCESS
Replies: 105
Views: 24946

tambah sket
tiba di simpang batu kak...kena naik puncak kak tau
kalau tak naik nanti kena bahan cam adela orang yg bernama
errr....tanak arr sebut nama dia kat sini :o
by matsaiko
19 Jun 2006, 13:44
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: CUS JUN 2006
Replies: 40
Views: 8938

:)
by matsaiko
19 Jun 2006, 13:41
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: CUS JUN 2006
Replies: 40
Views: 8938

1)seperti yg diceritakan pada aku,mereka buat2 sakit dan mintak tok batin situ kluar pi carik powil bwk mereka keluar ke gua musang sebab taknak terus menerus ditipu oleh guide mereka..org asli sudah pandai 2)trek dulu tak lalu situ.dan kalau dari kemsait rekom tu,ada trek tak lalu kg dia utk terus ...
by matsaiko
19 Jun 2006, 11:04
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Jom kita ke GUNUNG BENUM (2107m)
Replies: 106
Views: 22404

nadir,
nak masuk ke lata berembun tuh layan gak trek powil dia
jangan ko buat aksi 4-4 tayar naik keatas dah lar :) :)
by matsaiko
16 Jun 2006, 10:27
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Mintak info Bukit Tabur please... A.S.A.P thanks!!
Replies: 34
Views: 7604

wira... susah nak bagi direction kalo ko tak familiar ngan tmn melawati tuh senang camnilah.. bila ko dah sampai di dalam kawasan taman melawati tu tanya kat org2 situ mana dia puncak niaga punya guardhouse atupon kawasan rekreasi ampangan klang gate.kat situlah dia punya starting point. harap dapat...
by matsaiko
15 Jun 2006, 12:59
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: pengumuman majlis raja2...(chamah ulu sepat)
Replies: 11
Views: 3010

mflc73 wrote:
melati wrote:lerr tkziah la weeh...jgn la nangis..buruk roper tuh
blh la kornag geng ngan kita org yg lom pegi lg
Chamah Ulu Sepat tu...
tk gitu bro muzs? :D
BERITA BAIKNYA PULAK PROGRAM CAMAH ULU SEPAT AKAN DIBUAT PADA END OF SEPTEMBER
bukan dah puasa ke?
by matsaiko
14 Jun 2006, 17:58
Forum: Khemah
Topic: Minta info tentang Sg Nengiri White Water Rafting
Replies: 22
Views: 5040

hehehhehe bett laki bini dah gile wwr yer
baguslah tu...asal heppi :)
by matsaiko
14 Jun 2006, 14:34
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Puncak Gunung Yang Paling Best
Replies: 103
Views: 20966

dengar citer ade yg bawak bendera pas pi kibar kat sana :)
by matsaiko
13 Jun 2006, 14:11
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Jom kita ke GUNUNG BENUM (2107m)
Replies: 106
Views: 22404

abe rob..awak mmg hebat..ke benom lagik nampaknye
err trip ni ade pickup/hantar sampai ke pintu rumah tak? :)
by matsaiko
13 Jun 2006, 10:31
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: kem pacat(nuang)
Replies: 20
Views: 4055

kat sana dah jadi helipad dah...
asyik ade je kes resQ di Nuang
so lepa sni senang la skek keje dorang
by matsaiko
13 Jun 2006, 10:19
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: xpdc Tawan Puncak Gunung Batu Putih Tapah Perak.
Replies: 10
Views: 2736

perghh hantar sampai ke depan pintu umah tuh.... :lol:
by matsaiko
26 May 2006, 18:24
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Batu Puteh 16/6 - 19/6 (Success)
Replies: 101
Views: 24742

Batu Puteh ni boleh tahannnnnnnn la dia punya tough
time turun tu ikat skru lutut kowat kowat ok
takut berterabor tengah trek nanti
:roll: :roll:

guddd luckkkkkk.
by matsaiko
25 May 2006, 14:08
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: nak grad g7
Replies: 22
Views: 4767

dari sempadan ke ulusepat jalan jgn pecah group.binatang banyak.
kalau tido di kem tongkat ali...sentiasa alert.jgn turun sungai sorang2.pasang unggun api.kem sg peres pon sama...kawasan gajah.pendek kata kena sentiasa alert la.
by matsaiko
25 May 2006, 14:02
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: GUNUNG TAHAN FREE..X TIPU PUNYA!!!!!
Replies: 27
Views: 6736

woooo nak bawak karam sigh walia lar nie..nak buat liputan ke?...tapi apsal naik merapoh turun merapoh?lajak la ke kuala tahan...baru la si karam walia tuh karammmmm :D

papahal gud luck la bro...thanks for inviting :lol:
by matsaiko
25 May 2006, 10:11
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: LAYAN RAJAH 16-18 JUNE 2006
Replies: 36
Views: 8347

rajah lagi haiyaa
by matsaiko
24 May 2006, 14:03
Forum: Galeri
Topic: Gunung Ulu Jerneh (12 -14 May 2006)
Replies: 30
Views: 7230

woohoo baguslah tuuuuu
aku pong U gak dulu......U turn :D
by matsaiko
24 May 2006, 13:54
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: CUS JUN 2006
Replies: 40
Views: 8938

orang asli kat sana dah demand dan dah cerdik pandai...time rege getah mahal taknaknyer dorang tuh naik gunung..layan noreh lagi masyuk :)
by matsaiko
24 May 2006, 10:49
Forum: Galeri
Topic: Gunung Ulu Jerneh (12 -14 May 2006)
Replies: 30
Views: 7230

pott,
oo dulu yati satu U ngan ko ekk...jejak kasihhhhh :)
by matsaiko
24 May 2006, 09:15
Forum: Kedai
Topic: Untuk Dijual :Karrimor Panther
Replies: 18
Views: 4763

Untuk Dijual :Karrimor Panther

Karrimor Panther 65 liter (model lama..classic item)
warna hijau
baru sekali pakai
RM350

Berminat call 012 3875897 - reen
untuk tengok beg tersebut.
by matsaiko
23 May 2006, 17:52
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: UTAN ADVENTURE HERBS & SPICES
Replies: 31
Views: 7285

kenshina wrote:

tp utk sesapa yg turun sampai lembah tu... mmg le tak jumpa... :D :D



:mrgreen:
cett cerempett...ni ngai punye pasal la nie :)
by matsaiko
23 May 2006, 13:51
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: CUS JUN 2006
Replies: 40
Views: 8938

good luckkkk...
jgn kena kencing ngan guide udahler..
ade group kena harituh..
chamah pon tak lepas..
dari rekom trus kluar ke gua musang
naya beb..!!
by matsaiko
23 May 2006, 13:49
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: group terkandas success repeat gng Rajah
Replies: 55
Views: 10836

tahniah!!
dengar citer khamis-jumaat nie rob nak bwk bett plak ke rajah..pergh rob awak mmg hebat :)
by matsaiko
23 May 2006, 10:13
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Irau Daypack Success
Replies: 35
Views: 9553

ishh kamu ni yati..
maneeee adeeee power...suma maintain jekk jalan :)
by matsaiko
22 May 2006, 18:24
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: GUNUNG TAHAN FREE..X TIPU PUNYA!!!!!
Replies: 27
Views: 6736

tak syok ler main call call..citer jela kat sini..apa syarat dia? kena pikul ganerator ker :)
by matsaiko
22 May 2006, 17:53
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Last Call Trip Gunung Besar Hantu 27/28 May
Replies: 20
Views: 5565

trek dia ade lumpur jernih tak :D
by matsaiko
22 May 2006, 17:18
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Last Call Trip Gunung Besar Hantu 27/28 May
Replies: 20
Views: 5565

songseng,
kalau ade air nenas aku ikut :D
by matsaiko
22 May 2006, 17:16
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Irau Daypack Success
Replies: 35
Views: 9553

Tahniah!
stended ler tuh 2 jam day pack aje..korang ok lagi ber 3
aku penah day pack ber 2 jekk :)