Search found 228 matches

by Ujang
12 Jan 2008, 23:12
Forum: Papan Notis
Topic: Hadiah ulang tahun ke 10 GO!!!
Replies: 78
Views: 21802

eppy birthday GO... semoga lebih kebal... hehe
by Ujang
12 Jan 2008, 23:08
Forum: Kedai
Topic: utk Kaki AIR (kayaking)
Replies: 10
Views: 2062

atan... baju² takder ke? nie jualan raya cina lak la... hehe
by Ujang
30 Sep 2007, 03:56
Forum: Papan Notis
Topic: Majlis Buka Puasa GO & KHK 2007
Replies: 23
Views: 7646

lofi kejam... muka haku tak nampak.... aduh.... ampeh... asal ko angkat tangan? kui kui..... huhu
by Ujang
15 Sep 2007, 06:00
Forum: Papan Notis
Topic: Majlis Berbuka Puasa 2007
Replies: 125
Views: 27638

naik moto... tak jammed... kalau hujan masuk dewan dalam keadaan kuyup... huhu....
by Ujang
13 Sep 2007, 04:02
Forum: Papan Notis
Topic: Majlis Berbuka Puasa 2007
Replies: 125
Views: 27638

3-ujang

jgn lupa... duit pun akan disusuli kemudian... hehe... maybe seminggu sebelum...
by Ujang
07 Sep 2007, 02:36
Forum: Papan Notis
Topic: Salam takziah utk Botak dan Putri Rimba (Adik)
Replies: 79
Views: 21029

takziah buat botak n adik.... susah nak bayangkan.... semoga korang tabah... al-fatihah..
by Ujang
13 Jul 2007, 19:59
Forum: Galeri
Topic: Trusmadi 8 & 9 June 2007
Replies: 13
Views: 3447

perh.... puas hati...
by Ujang
08 Jan 2007, 02:29
Forum: Khemah
Topic: fantasy footbal - EPL part 2
Replies: 27
Views: 5227

jgn give up peter crouch!! hahahaa..
by Ujang
08 Jan 2007, 02:25
Forum: Surau
Topic: Bergambo 3 orang
Replies: 17
Views: 6261

tq sany... aku dah clear sekarang...
by Ujang
16 Oct 2006, 07:01
Forum: Kedai
Topic: Safety Lightstick Needed!
Replies: 12
Views: 2922

takper seper4alif... member aku dah beli kat Mydin jerk.. program tue pun dah sukses.... tq kat semua...
by Ujang
06 Oct 2006, 02:14
Forum: Papan Notis
Topic: ORGA masuk hospital!!( Syukur kembali sihat)
Replies: 91
Views: 29640

bagus la orga dah keluar hospital....

yup... betol kata bett.. nie semua punca makan... tapi rokok pun leh sebabkan sakit gak... jadi... marilah kita sama cuba berenti merokok... kurangkan pun dah bagus... sehari=<10 batang... lama2 nanti cuba lak kurang kan lagik....
by Ujang
05 Oct 2006, 05:42
Forum: Kedai
Topic: kasut outdoor baru
Replies: 21
Views: 4635

perh...

aku rasa baru kelmarin aku nampak member aku pakai.... warna biru.. tapi dia tak reti jaga kot.. dah koto2 skit... dia bawak pegi class jer.. sempoi... kene cuba gak....

tq nadir....
by Ujang
05 Oct 2006, 05:26
Forum: Papan Notis
Topic: ORGA masuk hospital!!( Syukur kembali sihat)
Replies: 91
Views: 29640

alhamdulillah... orga dah stabil... tq rembau...

insyallah... sabtu nie aku balik Melaka... kalau tak keberatan aku nak ziarah orga... itupun kalau dia stil ada kat hospital lagi....

semoga orga sembuh sepenuhnya.... amin...
by Ujang
01 Oct 2006, 21:56
Forum: Galeri
Topic: Pic : Majlis Berbuka Puasa GO & KHK 30/09/06
Replies: 34
Views: 9058

tq dragon.... gambo ko yang kurang... hehee... takper.. lepas nie suruh org lain lak yang amik.... :D
by Ujang
01 Oct 2006, 21:22
Forum: Papan Notis
Topic: Terima kasih semua!!
Replies: 50
Views: 14776

tq... tq.... akhirnya kita semua dapat gak jumpa walaupun aku rasa ada yang missing(maybe kerja or masalah kewangan)... tapi kita tetap enjoy... after this kita leh la buat lagik ek.... sapa lak yang nak organize?... maybe benda ni leh buat sebagai tradisi (tempat untuk kenal semua penggiat gunung k...
by Ujang
01 Oct 2006, 04:19
Forum: Papan Notis
Topic: Majlis Berbuka Puasa
Replies: 107
Views: 27070

huhu.... kelakar giler... 1.Lepas 2 saat jangan gerak sebab flash nie tak kuat 2.Lepas 3 saat jangan gerak 3.Lepas lampu merah 3 saat jangan gerak 4.Lepas flash 3 saat jangan gerak 5.Keraskan badan korang... kalau tak gambar korang goyang :D mcm2 arahan.... tapi ada gak yang gerak ek... kelakar la n...
by Ujang
26 Sep 2006, 23:27
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Al Fatihah.kembalinya rakan kita menemui Ilahi
Replies: 38
Views: 14200

takziah buat keluarga allahyarham n al-Fatihah
by Ujang
26 Sep 2006, 23:01
Forum: Papan Notis
Topic: Majlis Berbuka Puasa
Replies: 107
Views: 27070

huhu.... best2.... lagik best lepas tue kita terawih sekali....
by Ujang
07 Jul 2006, 16:28
Forum: Kedai
Topic: Safety Lightstick Needed!
Replies: 12
Views: 2922

nadir tq bro nadir..... aku try kol nanti.... any feedback aku bgtau nanti.... lucem ferre member aku nie nak brand cyalume.... tapi kalau takder cyalume brand cop apa² pun bedal jerk... janji quality sama...... seper4alif ok... tapi sampai vietnam lak....??? jauh tue.... aku try cari kat m'sia dul...
by Ujang
04 Jul 2006, 22:49
Forum: Kedai
Topic: Safety Lightstick Needed!
Replies: 12
Views: 2922

nadir
tq very much..... tapi kalau ko ada contact... bagi la no tue eh....

seper4alif
benda nie ada orang yang nak.... balun jer la berapa harga dia...
mana tau kalau dia setuju ngan harga tue...
tapi biasanya sebatang RM 8
by Ujang
29 Jun 2006, 23:00
Forum: Kedai
Topic: Safety Lightstick Needed!
Replies: 12
Views: 2922

Safety Lightstick Needed!

Barang : Safety Lightstick Brand : CYALUME Harga : RM 8.00 Unit : 250 A.S.A.P ----------------------------------------------------- A'kum.... Just nak tanya ada sesapa yang leh bg info kat mana nak dapat Safety Lightstick brand CYALUME 8 hrs...??... biasa kat kedai jual barang army ada jual... tapi ...
by Ujang
26 Mar 2006, 22:02
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: TREK BARU KE GUNUNG BUNGA BUAH
Replies: 35
Views: 8793

raincover
nanti leh jumpa n lepak kat hakim... leh share pasal bunga buah... aku pun kepingin giler nak pg sana...

wira
nanti ko set time la jumpa kat hakim bila... jgn lambat sgt... dalam petang tue cun gak... ajak pur sekali.... aku kol dia tak pernah nak angkat.... :arrow: [/b]
by Ujang
22 Jan 2006, 08:20
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: perihal sekeping "PERMIT"!!
Replies: 54
Views: 14009

Rob... dis time kene tahan lagi ka?... haha... Kisah Rob dan Sekeping Permit di Gunung Rajah....
by Ujang
03 Jan 2006, 14:13
Forum: Kedai
Topic: Sapa Tau Kedai Outdoor Kat Sgpore??
Replies: 35
Views: 9864

hmm.... Tq labyrinth, betterman n kenshina.... aku rasa nak g sgpore lg masa cuti sem nie.... nak survey lg harga petzl tue ngan cousin aku.... dah ada location senang la aku nak cari.... kat ampang tue pun aku tak g lg... ermm... just byk dengar citer dr kekawan jerk.... letih la dok gigit maglite ...
by Ujang
22 Dec 2005, 15:19
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: perihal sekeping "PERMIT"!!
Replies: 54
Views: 14009

kalau nak duit kopi kita bagi dia duit kopek... hahaha.... bukannyer nak pegi amin balak pun nak kene duit kopi.... heheee
by Ujang
22 Dec 2005, 15:02
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Welcome to gunungonline.com
Replies: 62
Views: 19471

ko nie wira... semua nak bedal... bg la aku skit... hehhee.....
by Ujang
20 Dec 2005, 20:34
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: perihal sekeping "PERMIT"!!
Replies: 54
Views: 14009

memang rumit kalau nak naik gunung sekarang nie.... tapi aku pun biasa sondol jerk... kalau kita sendiri pandai jaga diri n jaga hutan tue as long berdisiplin ok la.... tapi kalau sivik pun takder baik tak payah naik gunung... tapi tue dulu la... sekarang nie dah kene permit lak... biasanya permit n...
by Ujang
20 Dec 2005, 20:09
Forum: Kedai
Topic: Sapa Tau Kedai Outdoor Kat Sgpore??
Replies: 35
Views: 9864

Sapa Tau Kedai Outdoor Kat Sgpore??

A'kum n selamat sejahtera.... Baru² nie aku pg sgpore... sajer ziarah sedara mare kat sana... dalam sibuk melayan sedara aku... sepupu aku pun tanya la... datang sini tak nak cari barang² ker?... aku pun cakap la... kalau boleh aku nak carik Petzl or Casio Protrek... sajer nak comparekan harga denga...