Search found 403 matches

by pgurlz
24 Nov 2009, 12:05
Forum: Galeri
Topic: LUPAT kembaLi melompat :)
Replies: 26
Views: 6433

Re: LUPAT kembaLi melompat :)

pehhh... lawa giler gamba2 dalam nie...
by pgurlz
24 Nov 2009, 11:45
Forum: Khemah
Topic: Endau Rompin National Park : Monsoon Discovery
Replies: 72
Views: 11056

Re: Endau Rompin National Park : Monsoon Discovery

erks... powil Phob non-smoking area dowhh...
kompom aku tido sepanjang perjalanan....
by pgurlz
29 Oct 2009, 14:07
Forum: Peralatan
Topic: BERGHAUS Haversack Owner
Replies: 218
Views: 16486

Re: BERGHAUS Haversack Owner

Image

Cubic 20
by pgurlz
27 Oct 2009, 16:39
Forum: Peralatan
Topic: BERGHAUS Haversack Owner
Replies: 218
Views: 16486

Re: BERGHAUS Haversack Owner

klu beg saiz 20l jerk leh ikot kompeni trip x?? :oops:
by pgurlz
30 Sep 2009, 20:49
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009
Replies: 132
Views: 15859

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

span wrote:
pgurlz_eazmz wrote:ko gi ker span... ?? x nampak nama pon..
ker pinjam nama kawan... hiksss.... :twisted:


aku mmg nak pg tp ader kelas la
ni ngah berbahagi kasih antara kelas @ raya rimba
hurmmmm ntah lah ..... :(
eleh... 'tuang' jerk la....
cam x besa....
bukan nak kena isi form cuti pongggg :twisted:
by pgurlz
29 Sep 2009, 17:10
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009
Replies: 132
Views: 15859

Re: RAYA RIMBA (RnR 2009) 3-4 Oktober 2009

ko gi ker span... ?? x nampak nama pon..
ker pinjam nama kawan... hiksss.... :twisted:
by pgurlz
29 Sep 2009, 16:56
Forum: Isu & Gossip
Topic: Kinabalu Oh Kinabalu...lagi
Replies: 87
Views: 10895

Re: Kinabalu Oh Kinabalu...lagi

erksss... naik lagek kerk???
hurmmmmmmmmmmmmmmmm :roll:
by pgurlz
06 Jul 2009, 13:45
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Muhammad Irwan Abdullah @ Boy
Replies: 16
Views: 3380

Re: Muhammad Irwan Abdullah @ Boy

Alhamdulillah.
by pgurlz
27 May 2009, 12:42
Forum: Khemah
Topic: Kaunter Lost & Found (EQUIPMENTS) ops SAR Yong Yap
Replies: 34
Views: 5671

Re: Kaunter Lost & Found (EQUIPMENTS)

azhaar wrote:Ada sesapa nampak 2 biji radio Yaesu VX-170 aku (1 biji ada PTT mike & flexible antenna), 4 biji bateri & 1 charger?
Anak aku dah rindu nak main police & thief.
Ahad lepas.. baru jumper 1 bateri..... masih lam misi mencari... harap maklum
by pgurlz
27 May 2009, 12:40
Forum: Papan Notis
Topic: GO Sudah Pulih
Replies: 33
Views: 10056

Re: GO Sudah Pulih

TAHNIAH...

TERIMA KASIH bebanyak pada team baik pulih... MUahhhhhhhhhhhhh
by pgurlz
29 Mar 2009, 22:11
Forum: Arkib SAR ø YongYap
Topic: UPDATE Operasi SAR
Replies: 153
Views: 16852

Re: UPDATE Operasi SAR

Berdasarkan meeting/perbincangan yang dibuat pada malam terakhir di Lojing... 1 - Kami mengambil keputusan cadangan untuk melelong barang2 tersebut xleh buat sbb benda tuh sumer barang2 Derma/Sedekah/Pemberian dari orang ramai kepada SAR. Adalah tidak elok untuk menjadikan barang2 itu sebagai barang...
by pgurlz
26 Mar 2009, 10:00
Forum: Isu & Gossip
Topic: sembang SAR Yong Yap
Replies: 259
Views: 53388

Re: sembang SAR Yong Yap

Andai ada tersalah laku, tersalah kata, atau apa saja yg membuatkan hati terluka... Aku mintak maaf bebanyak... Yang termakan, terminum, teramik, pau rokok.... aku mintak halalkan.. tapi klu nak tuntut tuh... boleh jerk jumfer terus ngan aku :)
by pgurlz
25 Mar 2009, 17:37
Forum: Isu & Gossip
Topic: sembang SAR Yong Yap
Replies: 259
Views: 53388

Re: sembang SAR Yong Yap

TERIMA KASIH SEMUA SAR Yong Yap : Misi Mencari Hassan Ayat Harinie 25hb, lagi 2 hari SAR akan berakhir sepenuhnya.. sungguh tidak kurasa masa yang berlalu pergi... dan disepanjang 6 minggu ini.. pelbagai suka duka ditempuhi.. Mencari yang hilang, tapi yang didepan mata pergi x kembali.. Besar sunggu...
by pgurlz
25 Mar 2009, 12:35
Forum: Arkib SAR ø YongYap
Topic: UPDATE Operasi SAR
Replies: 153
Views: 16852

Re: UPDATE Operasi SAR

hurmmm.... lelong n duet jualan masuk TTT.. OK gask tue... aku dah bagitau Anep.. sumer barang letak rumah dier (ekceli rumah che khalil). Klu nak bawak balik KL nak simpan umah saper... nak suh orang yg hangkut tue yg simpan.. nanti nak kumpul balik.. harap maklumlah yer... bukan ler x percaya kat ...
by pgurlz
25 Mar 2009, 10:35
Forum: Arkib SAR ø YongYap
Topic: detail saluran duit sumbangan tuk sukarelawan
Replies: 48
Views: 3790

Re: detail saluran duit sumbangan tuk sukarelawan

UNTUK MAKLUMAN...

Zam akan keluarkan duet SAR dari akaun, sbb duet untuk Tabung Tragedi Tapah (3T) dah mula masuk.. walaupon slow, tapi ader sambutan..

Sekian
by pgurlz
25 Mar 2009, 09:14
Forum: Papan Notis
Topic: Al-Fatihah buat Suraya
Replies: 100
Views: 30561

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Telah ku halalkan segalanya buat arwah
by pgurlz
24 Mar 2009, 09:41
Forum: Arkib SAR ø YongYap
Topic: Responde Team for Tragedi Tapah
Replies: 13
Views: 1981

Re: Responde Team for Tragedi Tapah

jenal, naza.. set date pas aku balik cuti la yerrrrr....
by pgurlz
24 Mar 2009, 09:39
Forum: Arkib SAR ø YongYap
Topic: UPDATE Operasi SAR
Replies: 153
Views: 16852

Re: UPDATE Operasi SAR

tarikh kenduri dah tau ka?? berdasarkan last stok take aku buat ahad lepas beras ration askar ader lagek 102peket beras national 10kg ader lagek 5 (klu x silap) - tapi kualiti, cam xleh blah lama jerkkk megi peket ader lagek 2 kotak (132) megi cup ader lagek sekotak (60+) sardin pon banyak.. tapi x ...
by pgurlz
23 Mar 2009, 18:33
Forum: Arkib SAR ø YongYap
Topic: UPDATE Operasi SAR
Replies: 153
Views: 16852

Re: UPDATE Operasi SAR

MINTAK PERHATIAN...

Stok ration2 tue nak letak mana wei lepas SAR..... decide sblm team korbis gerak gi lojing rabu nie
by pgurlz
23 Mar 2009, 18:30
Forum: Arkib SAR ø YongYap
Topic: Responde Team for Tragedi Tapah
Replies: 13
Views: 1981

Re: Responde Team for Tragedi Tapah

1st off all... aku setuju ngan cadangan mawi tue.... nanti pihak yg mana2 berkenaan leh la amik action kan.. tapi skang kita tumpukan pada tragedi tapah baru2 nie dl... dibahagikan pada 2 1- untuk mangsa.. 2- tahlil untuk arwah.. soklan dari aku 1 - untuk mangsa, nak bagi dalam bentuk RM ataupon ben...
by pgurlz
23 Mar 2009, 16:24
Forum: Arkib SAR ø YongYap
Topic: detail saluran duit sumbangan tuk sukarelawan
Replies: 48
Views: 3790

Re: detail saluran duit sumbangan tuk sukarelawan

Kedudukan kewangan pada 23/3 : Baki 18/3 - RM960 Masuk - RM705 = RM1665 Keluar -RM 1000 (Lojing + K.Mu) -RM 255 (4wd lojing) RM1665 -RM 1255 JUMLAH = RM410.00 ** Tapi dalam balance akaun kuar/masuk baki ader lagek RM440. dan ader la sket baki duit yg keluar before. tambah2 ader lar rm100+. YG nie a...
by pgurlz
23 Mar 2009, 14:46
Forum: Papan Notis
Topic: Tabung Tragedi Tapah
Replies: 3
Views: 3853

Re: Tabung Tragedi Tapah

Detail berkenaan tabung ini akan dimaklumkan kemudian untuk memberi laluan kepada SAR yang masih beroperasi sehingga 27 mac. Bagi yang ingin menderma/menyumbang... derma/sumbangan tersebut bolehlah dibuat melalui pgurlz_eazmz a.k.a Zamz Bank: MBB Ac Number: 166010020118 Nama: Zamzuliana M Nasir emai...
by pgurlz
23 Mar 2009, 12:39
Forum: Isu & Gossip
Topic: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat
Replies: 38
Views: 9489

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

PENGUMUMAN.. Akaun tabung dana untuk SAR YONG YAP: Misi mencari Hassan Ayat akan ditutup/berakhir pada 23/3/2009. Semua sumbangan yang diterima selepas itu akan dimasukkan ke dalam tabung untuk mangsa2 kemalangan di Tapah dan juga untuk kenduri tahlil arwah Su yang akan dianjurkan oleh anggota SAR. ...
by pgurlz
23 Mar 2009, 12:39
Forum: Isu & Gossip
Topic: sembang SAR Yong Yap
Replies: 259
Views: 53388

Re: sembang SAR Yong Yap

PENGUMUMAN.. Akaun tabung dana untuk SAR YONG YAP: Misi mencari Hassan Ayat akan ditutup/berakhir pada 23/3/2009. Semua sumbangan yang diterima selepas itu akan dimasukkan ke dalam tabung untuk mangsa2 kemalangan di Tapah dan juga untuk kenduri tahlil arwah Su yang akan dianjurkan oleh anggota SAR. ...
by pgurlz
23 Mar 2009, 12:35
Forum: Isu & Gossip
Topic: Hasil Mesyuarat Teknikal Gerakkan SAR Hassan Ayat
Replies: 21
Views: 6307

Re: Hasil Mesyuarat Teknikal Gerakkan SAR Hassan Ayat

itulah harapan kiterwang.. setiap kali menghantar RQ bersama2 ngan doa agar pulang bersama Asan...
by pgurlz
23 Mar 2009, 10:58
Forum: Isu & Gossip
Topic: Hasil Mesyuarat Teknikal Gerakkan SAR Hassan Ayat
Replies: 21
Views: 6307

Re: Hasil Mesyuarat Teknikal Gerakkan SAR Hassan Ayat

PENGUMUMAN.. Akaun tabung dana untuk SAR YONG YAP: Misi mencari Hassan Ayat akan ditutup/berakhir pada 23/3/2009. Semua sumbangan yang diterima selepas itu akan dimasukkan ke dalam tabung untuk mangsa2 kemalangan di Tapah dan juga untuk kenduri tahlil arwah Su yang akan dianjurkan oleh anggota SAR....
by pgurlz
23 Mar 2009, 10:53
Forum: Arkib SAR ø YongYap
Topic: UPDATE Operasi SAR
Replies: 153
Views: 16852

Re: UPDATE Operasi SAR

japs aku nak tanya.... topik tabung untuk mangsa tragedi tapah tue nak up kat mana?? bawah SAR jugaks kerk??
by pgurlz
20 Mar 2009, 16:50
Forum: Khemah
Topic: Kaunter Lost & Found (EQUIPMENTS) ops SAR Yong Yap
Replies: 34
Views: 5671

Re: Kaunter Lost & Found (EQUIPMENTS)

pak karim??
by pgurlz
20 Mar 2009, 16:15
Forum: Isu & Gossip
Topic: sembang SAR Yong Yap
Replies: 259
Views: 53388

Re: sembang SAR Yong Yap

apa salahnyew klu nak tolong masak pong.. krew lojing skang nie sumer pompuan jerkkkk
by pgurlz
20 Mar 2009, 15:48
Forum: Arkib SAR ø YongYap
Topic: UPDATE Operasi SAR
Replies: 153
Views: 16852

Re: UPDATE Operasi SAR

ahaks.. dah xderk tilam..

seb baek ko pesan... klu idak kompom aku x bawak... hehhee
by pgurlz
20 Mar 2009, 12:26
Forum: Arkib SAR ø YongYap
Topic: UPDATE Operasi SAR
Replies: 153
Views: 16852

Re: UPDATE Operasi SAR

saper yg nak call kumar tue.... LT ker kiter
by pgurlz
20 Mar 2009, 12:12
Forum: Isu & Gossip
Topic: Hasil Mesyuarat Teknikal Gerakkan SAR Hassan Ayat
Replies: 21
Views: 6307

Re: Hasil Mesyuarat Teknikal Gerakkan SAR Hassan Ayat

Sesapa yg gi SAR pehtue ader tinggalkan barang2 memasak kat Lojing.. boleh tolong declarekan tak... nak bagitau kat Lojing.. karang terbagi kat PGA plakkkk
by pgurlz
20 Mar 2009, 10:54
Forum: Arkib SAR ø YongYap
Topic: UPDATE Operasi SAR
Replies: 153
Views: 16852

Re: UPDATE Operasi SAR

wokies... wet powil k.mu malam nie aku serah..
by pgurlz
20 Mar 2009, 10:53
Forum: Isu & Gossip
Topic: sembang SAR Yong Yap
Replies: 259
Views: 53388

Re: sembang SAR Yong Yap

Saya dah isi borang coti 25-27 tu (Tak tau lulus ke idak ni) Sedang juga tengok jadual jadual mesyuarat. Sekurang kurang buleh saya jadi Tukang Masak. Tapi saya tak buleh bawak satay cam ZamZam ala kazam nak tu. Kalau nak masak Bakso dan Soto Jawa mungkin boleh dipertimbangkan dan saya akan bawak b...
by pgurlz
20 Mar 2009, 09:45
Forum: Isu & Gossip
Topic: Volunteer sila lapor disini
Replies: 28
Views: 6679

Re: Volunteer sila lapor disini

Ajis_AJ wrote:ada x sesepa/group yg nk masuk ikut lojing 21 & 22/3/09 ni?
Klu ada, aku dgn melati nk join SAR dari sini. Masa yg aku ada hanya sabtu (masuk) dan ahad (keluar) je.
Klu ada, tolong cal aku 016-5171872
tq

en AAJ.. klu berminat... suh kak T tepon i
by pgurlz
20 Mar 2009, 09:41
Forum: Isu & Gossip
Topic: sembang SAR Yong Yap
Replies: 259
Views: 53388

Re: sembang SAR Yong Yap

Sesapa nak turun lepak Lojing wiken nie leh bagi nama kat Zamz. Kalinie dah xleh nak terjah2 dah. Zamz memerlukan MANPOWER kat lojing pada 26/3.. kiranye 25/3 malam dah gerak gi lojing la.. nak dalam 4 orang... x kesah lelaki or pompuan, as long as boleh bersilat ngan jaya nya di dapur... HArap Maklum
by pgurlz
20 Mar 2009, 09:36
Forum: Arkib SAR ø YongYap
Topic: UPDATE Operasi SAR
Replies: 153
Views: 16852

Re: UPDATE Operasi SAR

aperpon.. aku akan declare la jugaks... xderk la orang tertanya2... skang nie wet tue.. ader rm960 yg nak beli lagek karang gas - rm160 lojing -rm100 pelbagai - rm 100 balance untuk powil dalam rm600 rm300 - k.mu rm300 - lojing.... cash kat aku ader lagek dalam rm50 -klu LT bayar utk powil lojing......
by pgurlz
19 Mar 2009, 17:07
Forum: Isu & Gossip
Topic: sembang SAR Yong Yap
Replies: 259
Views: 53388

Re: sembang SAR Yong Yap

ha'ah... sok PGA dah angkut barang2 dapur... masak pakai dapur kayu jerk eks.... :lidah:
by pgurlz
19 Mar 2009, 15:11
Forum: Isu & Gossip
Topic: sembang SAR Yong Yap
Replies: 259
Views: 53388

Re: sembang SAR Yong Yap

zam zam alakazam ; tkyah laa ulas2 mende2 camnih..kire abes SAR nih tutup je la cite2 sumbangan nih..kang daa elok2 jadik keje amal jariah kene ungkit lak..manyak pihak akan terasa ati terutama family asan..kire kite buat je apa yg termampu dari segi zahir dan batin..harap2 asan (OH) tetap struggle...