Search found 2102 matches

by seper4alif
04 Jul 2006, 15:21
Forum: Kedai
Topic: kedai outdoor yg accept equipment lama
Replies: 17
Views: 4703

bebarang

huh, nak tengok the north face ori nye g kat sini, core zone 42 jalan ss2/24, 47300 petaling jaya.... kat sini sume barang tangkap leleh nye.... lafuma brand lama tak dengar kan, heeem g le sini, tengok jatuh cinte ke tak.. hee hee camble.... heem cam kenal je kadai mamat nih... member aku nye kedai...
by seper4alif
04 Jul 2006, 15:09
Forum: Kedai
Topic: Safety Lightstick Needed!
Replies: 12
Views: 2966

mahal bro benda nih. tapi klu nak gak leh tolong.....
nanti gua cek kan k tak
by seper4alif
04 Jul 2006, 13:45
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: TRANS TITIWANGSA (31 OGOS - 5 SEPT)
Replies: 98
Views: 27029

Waalaikummussalam saudara & saudari, kita rakyat malaysia berbilang bangsa, terima kasih kerana melayari GO terkini, 14 orang adalah yang mencukup kuata..... terimakasih kepada saudari, kerna menjawab soalan adik ke lima kami, dia tak baca info terkini, selamba reply tanpa di teliti, Hamba pun tak ...
by seper4alif
04 Jul 2006, 11:51
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: mt nuang takes how many hrs to trek?
Replies: 27
Views: 6466

huh, that the first email u said u cant speek malay........ heem....

ok, u can follow whats Mr jackthekiller said... thats batter...

or, u can call this no 0162834917 ijai for the 4WD transportation...
maybe he cant helping u for this maters.....

i think it's not over then 100rm for 2 way....
by seper4alif
04 Jul 2006, 10:08
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: mt nuang takes how many hrs to trek?
Replies: 27
Views: 6466

huu huu...

bro, buat je 3 jam naik 1jam sengah turun huu huu....
witch part of Singapore?
by seper4alif
04 Jul 2006, 09:41
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Transtitiwangsa VERSION 2 (26 Aug hingga 2 Sept 06)
Replies: 83
Views: 20857

huuhuu...... petis tekan... kata nak g pecah gelanggang on that date... nih ko nak g pecah V2 lak ek.. huu huu... ko memang hebat.... kita buat V4 le beb.. nak tak.... start air terjun SOGO(1st water point) turun ke trans Pertama Camble(kat sisni ada lagi water point) tido sini satu malam pastu lint...
by seper4alif
03 Jul 2006, 10:45
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: TRANS TITIWANGSA (31 OGOS - 5 SEPT)
Replies: 98
Views: 27029

huu huu huu.... TT :?

selepas dua minggu aku turun dari cabang aku telah berjaya menjual bag panter aku yg aku beli pada tahun 1995.... huu huuu

lepas nih takyah panjat memana dah...
utk sesiapa yg berminat nak menempah ketupat jgn le memalu ek bagi tau aku.... :evil:
by seper4alif
03 Jul 2006, 09:39
Forum: Galeri
Topic: Gunung Chabang-anjuran SOS- 24-25June2006
Replies: 34
Views: 9052

by seper4alif
03 Jul 2006, 09:38
Forum: Galeri
Topic: Gunung Chabang-anjuran SOS- 24-25June2006
Replies: 34
Views: 9052

by seper4alif
29 Jun 2006, 17:37
Forum: Galeri
Topic: Gunung Chabang-anjuran SOS- 24-25June2006
Replies: 34
Views: 9052

huh... petis tekan??...

mana logo kumpulan ganas ko hah?
aku mana ada sekolah, tu pasal le mak aku tak bagi ikut korang g camping, takut korang roket dari belakang... huu huuu
by seper4alif
29 Jun 2006, 14:42
Forum: Galeri
Topic: Gunung Chabang-anjuran SOS- 24-25June2006
Replies: 34
Views: 9052

joyah sport...

yee betul.... erk jgn bagi tau sesapa ek. huu huu....
:evil:

masuk le
http://dmc-project.fotopages.com

dalam nih bersepah le gambooo
by seper4alif
28 Jun 2006, 16:04
Forum: Galeri
Topic: Gunung Chabang-anjuran SOS- 24-25June2006
Replies: 34
Views: 9052

the cabang cup (B32) eerk!!

Huuu huuu, the cabang trip yg menghantui aku…. Aku first time mendaki nih, so x hairan le klu aku lambat ek…. Hee hee pada tarikh 24 – 25 nih aku g join bebudak SOS bercucuk tnm di pck cabang yg setinggi 5,737 aku pewai di pertengahan jln lagi, seb baik ada le sorang putri minyak itam nih tmn aku sa...
by seper4alif
28 Jun 2006, 13:48
Forum: Galeri
Topic: Gunung Chabang-anjuran SOS- 24-25June2006
Replies: 34
Views: 9052

eerk malas le nak taruk kat sini....
buat penat je pastu kena buang

baik hang masuk kat http://dmc-project.fotopages.com
sini banyak gambar gua beb
by seper4alif
28 Jun 2006, 12:28
Forum: Galeri
Topic: Gunung Chabang-anjuran SOS- 24-25June2006
Replies: 34
Views: 9052

cabang

eeem, aku malas nak panjat gunung dah.... aku nak dok umah belajar buat ketupat tu jeee.... bulan pose dah dekat leh niaga....

erk melati?? sape ek....

gambo view ada kat aku hee hee
by seper4alif
28 Jun 2006, 10:39
Forum: Galeri
Topic: Gunung Chabang-anjuran SOS- 24-25June2006
Replies: 34
Views: 9052

huu huuu... kaki ku sakit

:x aku dah rasa nak jual bag aku je pas naik cabang nih... huuu huu
by seper4alif
07 Jun 2006, 09:33
Forum: Kedai
Topic: tongkat tongkat tongkat(walking stick new utk semua)
Replies: 12
Views: 3429

ha haa haaar

knapa tak beli je trepot tuh, baru 40 hengget jeee.... takpon lain kali pakai buluh jee kat hutan kan banyak..... huu huu... nih beg camera seccond hand member aku nak jual, aku tak tau le mahal ke tak aku bukan budak camera, dia mintak RM100.00, Lowe alpine, erk betul ke aku eja nih??... beg tuh di...
by seper4alif
01 Jun 2006, 16:31
Forum: Kedai
Topic: tongkat tongkat tongkat(walking stick new utk semua)
Replies: 12
Views: 3429

tongkat tongkat tongkat

luper plak, aku budak pj, selngor merah kunin.... tongkat tuh kira satu 55/60 hengget leer..... secondhand aku tak ambik, tapi aku just dapat pesan le ek, klu bleh bag tuh jgn le beli secondH... dah pernah terjadi dlm group aku bag terburai... tak ke mnyusahkan... tapi klu ok je beli lee k... :evil:...
by seper4alif
01 Jun 2006, 16:28
Forum: Kedai
Topic: tongkat tongkat tongkat(walking stick new utk semua)
Replies: 12
Views: 3429

eemmm

aku tolong kengkawan je.... dia dapat mana aku tak tanya... klu nak just cakap lah... aku bawak kan, klu jauh leh tengok kat http://dmc-project.fotopages.com atau masuk terus ke http://dmc-project.fotopages.com/?entry=645867&back=http://dmc-project.fotopages.com/?page=2 ada lagi barang macam baju n ...
by seper4alif
01 Jun 2006, 12:42
Forum: Kedai
Topic: tongkat tongkat tongkat(walking stick new utk semua)
Replies: 12
Views: 3429

tongkat tongkat tongkat(walking stick new utk semua)

kepada penggemar highking yg ada GAOT, :!: dmc project ada menjual tongkat adjustable/antishock baru dengan harga with lampu di atas> 60 hengget without lampu>55 hengget :evil: :evil: :evil: 017 8704040 sila layari> http://dmc-project.fotopages.com/?entry=645867&back=http://dmc-project.fotopages.com...
by seper4alif
01 Jun 2006, 12:35
Forum: Galeri
Topic: GO T-shirt
Replies: 5
Views: 2286

tongkat tongkat tongkat.......... barang baik tuh


kepada penggemar utan yg ada GAOT, :!:
kat saya ada jualan tongkat with absober yg beharga

with lampu kat pemegang >60 hengget
without lampu> 55 hengget
all new
by seper4alif
01 Jun 2006, 12:20
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: GUNUNG TAHAN FREE..X TIPU PUNYA!!!!!
Replies: 27
Views: 6771

huh.....

yeker percuma.... huu huu...
e eh, wat terkezut lak.......

bersukan lah engkau utk kesihatan,
hindarkan diri dari jalan kemaksiatan,
klu ada yg percuma lagi inform lah kat kengkawan,
sbb kengkawan ini lah yg menghancurkan huuu huuu

takbiiir :evil:
by seper4alif
01 Jun 2006, 09:47
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: TERBARU : GUNUNG TEBU, TERENGGANU PADA 3-4 JUNE 2006
Replies: 81
Views: 18413

emm.....

engkorang nih ke yg saya selisih masa kat hentian jerantut pada pukul 3 pagi tuh? sebelum g tebu? :!: