Search found 1332 matches

by Freelance
14 Dec 2005, 14:11
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC Gunung Rajah 10hb-11hb disember yang lalu (wira lagi)
Replies: 44
Views: 11641

he he he dklpacat ingat tak kenangan lama he he he....wa kena kutuk ngan abang ujang ler. dah lah pakai walkie talkie jap2 ckp kt rob tu.ni hah budak ni baru jalan 10 langkah dah berhenti. 10 langkah lagi dah berhenti.biasalah aqu & syam melaka kan belakang sekali.masa tu pewai-pewai gak tapi smpi g...
by Freelance
13 Dec 2005, 15:03
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC Gunung Rajah 10hb-11hb disember yang lalu (wira lagi)
Replies: 44
Views: 11641

hah rugi kalo tak amik gmbr kt puncak tipu tu.kalo berani panjat pokok bonsai tu & amik gmbr berlatar belakangkan gng rajah... pehhh mcm2 posing leh amik... dlm kenangan.....
by Freelance
13 Dec 2005, 14:34
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC Gunung Rajah 10hb-11hb disember yang lalu (wira lagi)
Replies: 44
Views: 11641

Wahh.... tahniah korang berjaya gak smpi ke puncak gng rajah..amacam trek? ok ke?emmm trek rajah memang kaw-kaw nya....wa dah 2 kali daki gng rajah tu.... emmmm 2 kali kuku ibu jari tercabut...rasa2nya pada wa lah gng rajah lah yg trek nya boleh tahan sengsara gak lah berbandingkan gunung2 yg wa dah...
by Freelance
08 Dec 2005, 15:30
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Senarai nama Kelab & Team Outdoor
Replies: 153
Views: 63735

alaa lu kacau dodok time nak royo je.nak kacau dodol, g ler kacau dodol.kt sini tak de kuali nak kacau tau...
by Freelance
08 Dec 2005, 12:38
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Ops sondol Gunung Bar Gading 17 & 18 dis..
Replies: 64
Views: 19036

[quote="Rob"]Freelance - aku tak pakai guide.. redah sendiri jek. jom laa join. bawak parang panjang skali eh. :lol: Rob...aqu tak de parang panjang, parang pendek adalah.....leh wat tebas semak leh ler...aqu nak jantan2 yang kebas dulu. yg saki baki tu aqu kebas lak mana ko terlepas pandang ke... h...
by Freelance
08 Dec 2005, 12:33
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Senarai nama Kelab & Team Outdoor
Replies: 153
Views: 63735

laa sape ckap wa ada team.dah tentu nama pun freelance...entah per2 ler..sbb tu saya nak tahu kelab berdaftar dan tak berdaftar..so kengkawan leh kontek2 sesama sendiri utk dptkan info atau aktiviti terkini. lu kacau daun lahhh......
by Freelance
07 Dec 2005, 18:23
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Ops sondol Gunung Bar Gading 17 & 18 dis..
Replies: 64
Views: 19036

rob ko wat g gng ni ke?leh gak ko jadi guide ke?aqu nak follow ko leh ke?nak g training ni
by Freelance
07 Dec 2005, 18:02
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Google Earth - Jumpa space ship
Replies: 16
Views: 3677

Jom rob kita layan music kt the ship.... lama dah tak mabuk2 ni. he he he
by Freelance
07 Dec 2005, 17:39
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Senarai nama Kelab & Team Outdoor
Replies: 153
Views: 63735

laa bukan tiru lah, ni web gunung online pun dah mcm bintang3.net. kalo boleh kelab2 gunung leh lah cari maklumat aktiviti kt kelab2 ni.
by Freelance
07 Dec 2005, 16:06
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Senarai nama Kelab & Team Outdoor
Replies: 153
Views: 63735

Senarai nama Kelab & Team Outdoor

Sila iklankan atau berikan nama-nama grup atau kelab-kelab yang terdapat di Malaysia. Luar negeri pun boleh lah... ia sebagai rujukan kepada penggemar-penggemar outdoor
by Freelance
06 Dec 2005, 13:22
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Welcome to gunungonline.com
Replies: 62
Views: 19467

mula2 tgk gng online ehh confuse lah lak mcm pernah tgk je design dia.ingatkan salah masuk web mcm dah mcm bintang3 lak..he he he.tahniah berwajah baru gunung online.
by Freelance
06 Dec 2005, 13:20
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Mt Kinabalu - Fees triple (spl)
Replies: 83
Views: 23446

betul ke company amik alih.takkanlah kt sabah tak de org yg cukup kaya yang leh handle kinabalu ni.lama2 malaysia pun singapore amik alih.tak leh jadi nii....kan kk di wartakan dalam kalenda pelancongan malaysia.kenapa leh jadi cam ni ehh..nanti lah nak kena siasat gak.betul ke isu ni.silap2 leh mas...