Search found 1139 matches

by soulfly
26 Jan 2012, 01:27
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Moh ke Gunung Suku pulak .!!
Replies: 16
Views: 4999

Re: Moh ke Gunung Suku pulak .!!

0134496968(wazer)...jumpa di simpang pulai ...leh sarap sama2 nanti..!! mana gi yang lain2 ni...suma dah maleh naik gunung ker..?!! :oops: ni trip minggu depan kan? tak dapatlaer teman ngikutnya ada temu janji dengan dr' tarapapa le mamak...ni trip suka2 saja...trip wekend...bila2 masa saja buleh p...
by soulfly
24 Jan 2012, 23:27
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Moh ke Gunung Suku pulak .!!
Replies: 16
Views: 4999

Re: Moh ke Gunung Suku pulak .!!

viceroy wrote:0134496968(wazer)...jumpa di simpang pulai ...leh sarap sama2 nanti..!!


mana gi yang lain2 ni...suma dah maleh naik gunung ker..?!! :oops:
ni trip minggu depan kan? tak dapatlaer teman ngikutnya ada temu janji dengan dr'
by soulfly
24 Jan 2012, 23:22
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Pengumuman
Replies: 16
Views: 5003

Re: Pengumuman

para sahabat sekalian..amibklah ini sebagai satu iktibar...ada banyak sebab kalo AJK masjid tak benarkan kita park kat masjid,hanya pandangan pribadi saya..
by soulfly
24 Jan 2012, 23:08
Forum: Kedai
Topic: Jecket Bundle Untuk Di Jual
Replies: 24
Views: 6294

Re: Jecket Bundle Untuk Di Jual

aireenahmad wrote:item 04 gamab yg mne 1?
aku yang jual pun aku kompius..hhehe
okh mintak maap aku tersilap .yang tinggal hanya item 05 TNF warna merah tu yang lain semua dh terjual
by soulfly
18 Jan 2012, 22:59
Forum: Kedai
Topic: Jecket Bundle Untuk Di Jual
Replies: 24
Views: 6294

Re: Jecket Bundle Untuk Di Jual

item sold
tinggal item 04 yang masih belum jual
by soulfly
17 Jan 2012, 23:18
Forum: Kedai
Topic: Clearance sempena CNY :: Berghaus jalan 60+15
Replies: 16
Views: 6704

Re: Clearance sempena CNY :: Berghaus jalan 60+15

barang baeik ni,tapi harga sangat murah..ori ka?
by soulfly
04 Jan 2012, 17:45
Forum: Kedai
Topic: Ksut hiking untuk di jal
Replies: 3
Views: 2083

Re: Ksut hiking untuk di jal

salam..ALL ITEM SOLD
by soulfly
30 Dec 2011, 11:53
Forum: Kedai
Topic: Ksut hiking untuk di jal
Replies: 3
Views: 2083

Re: Ksut hiking untuk di jal

soulfly wrote:Item tambahan
Brand karrimor
size:?aku lupalah esok aku bagi tahu kasut ada kat office
RM 90 sekali pos kalo COD RM80
Image
Size:9Uk
harga masih boleh nego..
by soulfly
30 Dec 2011, 01:37
Forum: Kedai
Topic: Jecket Bundle Untuk Di Jual
Replies: 24
Views: 6294

Re: Jecket Bundle Untuk Di Jual

soulfly wrote:baju T columbia dry FIT
yang ni gambar belakang depan kosong
Size L
RM25 kalo nk pos tambah RM8
Image
salam Item sugah SOLD dengan ahli GO dari MIRI serawak TQ,
by soulfly
29 Dec 2011, 20:08
Forum: Kedai
Topic: Jecket Bundle Untuk Di Jual
Replies: 24
Views: 6294

Re: Jecket Bundle Untuk Di Jual

baju T columbia dry FIT
yang ni gambar belakang depan kosong
Size L
RM25 kalo nk pos tambah RM8
Image
by soulfly
29 Dec 2011, 19:48
Forum: Kedai
Topic: Jecket Bundle Untuk Di Jual
Replies: 24
Views: 6294

Re: Jecket Bundle Untuk Di Jual

matsaiko wrote:bang suar third quater ade bang? kalo ade yg best2 roger yer hehe
ada bang..nanti saya dah gi ambik saya roger abg..
by soulfly
29 Dec 2011, 01:02
Forum: Kedai
Topic: Ksut hiking untuk di jal
Replies: 3
Views: 2083

Re: Ksut hiking untuk di jal

Item tambahan
Brand karrimor
size? aku lupalah esok aku bagi tahu kasut ada kat office
RM 90 sekali pos kalo COD RM80
Image
by soulfly
29 Dec 2011, 00:52
Forum: Kedai
Topic: Jecket Bundle Untuk Di Jual
Replies: 24
Views: 6294

Re: Jecket Bundle Untuk Di Jual

yang ni sebenarnya item 03 tuh...macm mana boleh hilan di awal posting ada aku tengok..
Brand columbia waterproof
Size M
RM 120 skali pos
Image
by soulfly
28 Dec 2011, 19:45
Forum: Kedai
Topic: Jecket Bundle Untuk Di Jual
Replies: 24
Views: 6294

Re: Jecket Bundle Untuk Di Jual

leha wrote:item 4 & 5 mcm sama la abam
oohh yalah.. TQ wahai kakak ku sayang...
by soulfly
28 Dec 2011, 19:27
Forum: Kedai
Topic: Ksut hiking untuk di jal
Replies: 3
Views: 2083

Ksut hiking untuk di jal

salam..to allsaya ada beberapa pasang kasut hiking untuk di jual.. kasut keluaran bundle kalo berminat boleh terus berhubung dengan saya,di talian 012 6674122, kasut tip top kalo nk pos kena tambah RM7 kot skang nih lama dah saya tak pos bas barang(nanti bincang) harga masih boleh NEGO, Item 01 Bran...
by soulfly
28 Dec 2011, 19:21
Forum: Kedai
Topic: Jecket Bundle Untuk Di Jual
Replies: 24
Views: 6294

Re: Jecket Bundle Untuk Di Jual

Item 02 sudah SOLD tq
by soulfly
28 Dec 2011, 11:52
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Mancari 4X4 Utk disewa....
Replies: 23
Views: 2682

Re: Mancari 4X4 Utk disewa....

JeNaL wrote:yg ada powil... mamak, ngai, bett, phob, syed, abe G, nadir, abg kamal, farid, hmmm sape lagi erkk
powil aku buruk lah..
by soulfly
28 Dec 2011, 11:31
Forum: Kedai
Topic: Jecket Bundle Untuk Di Jual
Replies: 24
Views: 6294

Jecket Bundle Untuk Di Jual

salam to all.. dah lama aku tak berniaga kat sini hari ni aku nk lancarkan jualan untuk bulan Dec kalo berminat boleh kontek aku kat sini 012 6674122 (mamak) kalo nk belek2 pun boleh,roger je,tapi kawasan KL jer lah... Item 01-COLUMBIA (XCO)C/with fleece Size:xxl RM 75.00 http://i298.photobucket.com...
by soulfly
28 Dec 2011, 02:12
Forum: Isu & Gossip
Topic: Masih ada pendaki yg mentalitinya kelas ke-3...
Replies: 77
Views: 19207

Re: Masih ada pendaki yg mentalitinya kelas ke-3...

Nak bincang ka? Perkara ni sepatutnya jadi satu kebiasaan..."what you bring in, you take ou", atau..." you only leave behind your footprints".. Nanti depa minta letak tong sampah pulak.... assalamualaikum..dan salam rekriasi apa kata kita bincang di meja bulat, aku sedia untuk jadi orang tengah.. a...
by soulfly
28 Dec 2011, 01:50
Forum: Isu & Gossip
Topic: Masih ada pendaki yg mentalitinya kelas ke-3...
Replies: 77
Views: 19207

Re: Masih ada pendaki yg mentalitinya kelas ke-3...

ini XTVT tahun baru 2011,dah nk genap setahun tempat ni di bersihkan...
Image

yang ni kem kasut...
by soulfly
15 Dec 2011, 11:29
Forum: Isu & Gossip
Topic: Masih ada pendaki yg mentalitinya kelas ke-3...
Replies: 77
Views: 19207

Re: Masih ada pendaki yg mentalitinya kelas ke-3...

assalamualaikum..dan salam rekriasi apa kata kita bincang di meja bulat, aku sedia untuk jadi orang tengah.. apakah resolusi yang kita dapat dari perbincangan meja bulat ni nanti? boleh bagi info tak?nama persatuan,atau gogo perseorangan, or CLUB2 yang masih wujud dan aktif mendaki ini penting untuk...
by soulfly
07 Dec 2011, 11:13
Forum: Khemah
Topic: Sembang powil
Replies: 479
Views: 73561

Re: Sembang powil

bargading wrote:RM50 entrance fees masuk Lata Cermin... fuh ada theme park ka kat dlm....
kehkeh
by soulfly
30 Nov 2011, 01:43
Forum: Kedai
Topic: rindu
Replies: 21
Views: 5547

Re: rindu

castello wrote:der...seluar panjang ada stok ke?
ada2 bila mau tengok kasi hallo lah
sany ADALAH alger wrote:garage sales skali lagi laaa
sanyboy..tapak jualan tengah ubah suai tuh..
by soulfly
30 Nov 2011, 01:41
Forum: Kedai
Topic: rindu
Replies: 21
Views: 5547

Re: rindu

ayyoooo ini macm kalo mau jual barang balik nih..
skang ni lagi macm2 ada,aku dah lupa macm mana nak up gambar kat sini,keh keh keh
by soulfly
24 Nov 2011, 16:46
Forum: Peralatan
Topic: Survey Rucksack Pulak di www.footsteps.com.my
Replies: 38
Views: 5785

Re: Survey Rucksack Pulak di www.footsteps.com.my

shahrul wrote:brand eh?

Arc'teryx
Berghaus
Black Diamond
Deuter
GoLite
Granite Gear
Gregory
Lafuma
Lowe Alpine
Kelty
Macpac
Mammut
Millet
Mountain Hardwear
Mountainsmith
Osprey
The North Face

ni antara spesis2 yg banyak di pasaran
lowe pun tarak nih
by soulfly
13 Oct 2011, 10:20
Forum: Kedai
Topic: WTS > BERGHAUS VERDON 45+8
Replies: 63
Views: 13139

Re: WTS > BERGHAUS VERDON 45+8

SMS tak layaan....? kalo aku lah kan.SMS ke?kol ke sama jer.. si pembeli,bro bag ada lagi tak? si penjual,ya masih ada lagi bro.. si pembeli,oo okh,full stop nih banyak kali aku alami, jadi apa yang aku buat,dengan selambe aku call dia, bro lu dok mana?kalo dok kl/lembah klang jom minum2 sambil bel...
by soulfly
13 Oct 2011, 10:20
Forum: Kedai
Topic: WTS > BERGHAUS VERDON 45+8
Replies: 63
Views: 13139

Re: WTS > BERGHAUS VERDON 45+8

SMS tak layaan....? kalo aku lah kan.SMS ke?kol ke sama jer.. si pembeli,bro bag ada lagi tak? si penjual,ya masih ada lagi bro.. si pembeli,oo okh,full stop nih banyak kali aku alami, jadi apa yang aku buat,dengan selambe aku call dia, bro lu dok mana?kalo dok kl/lembah klang jom minum2 sambil bel...
by soulfly
20 Sep 2011, 16:59
Forum: Kedai
Topic: WTS > BERGHAUS VERDON 45+8
Replies: 63
Views: 13139

Re: WTS > BERGHAUS VERDON 45+8

SMS tak layaan....? kalo aku lah kan.SMS ke?kol ke sama jer.. si pembeli,bro bag ada lagi tak? si penjual,ya masih ada lagi bro.. si pembeli,oo okh,full stop nih banyak kali aku alami, jadi apa yang aku buat,dengan selambe aku call dia, bro lu dok mana?kalo dok kl/lembah klang jom minum2 sambil bele...
by soulfly
06 Sep 2011, 23:45
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: salam perkenalan dan salam ramadhan...
Replies: 16
Views: 3450

Re: salam perkenalan dan salam ramadhan...

adventure inc wrote:selamat datang ke GO

ini YL sudah otai ooo :lidah:
kirim salam sama ini otai boleh ka? :keke:
by soulfly
06 Sep 2011, 23:41
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Hi Semua....
Replies: 14
Views: 3858

Re: Hi Semua....

mizi wrote:hye cik ain...jum g naik gng
abam mizi tak nak ajak ai naik gunung sekali ker?
cik ain..jom naik gunung jumaat ni...
:lidah:
by soulfly
26 Aug 2011, 09:11
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: G7-11 Series | Chamah (via Gua Musang) Sep 2011
Replies: 28
Views: 6795

Re: G7-11 Series | Chamah (via Gua Musang) Sep 2011

bang...
saya nak ikut boleh?
kalo boleh, abag letak nama saya ye...
terima kaseh..
by soulfly
16 Aug 2011, 14:39
Forum: Kedai
Topic: lowe alpine crag attack 40l
Replies: 5
Views: 2278

Re: lowe alpine crag attack 40l

barang baek nih,,BUMP!!!! satu kali :minum:
by soulfly
08 Aug 2011, 09:49
Forum: Kedai
Topic: COLUMBIA APPAREL - Brand new (SOLD)
Replies: 11
Views: 3265

Re: COLUMBIA APPAREL (Brand new)

bro!! size S ada ka?
by soulfly
04 Aug 2011, 11:29
Forum: Kedai
Topic: Backpack Karrimor, Lowe, Macpac
Replies: 19
Views: 5346

Re: Backpack Karrimor, Lowe, Macpac

orga wrote:
soulfly wrote:itu lowe biru sudah ada orang beli ka?
blom mamak..still available
bayar bulan2 boleh ka? ekekeke
aku tolong tanya untuk ngai... :lidah:
by soulfly
03 Aug 2011, 16:09
Forum: Kedai
Topic: Backpack Karrimor, Lowe, Macpac
Replies: 19
Views: 5346

Re: Backpack Karrimor, Lowe, Macpac

itu lowe biru sudah ada orang beli ka?
by soulfly
22 Jul 2011, 10:00
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: salam kenal
Replies: 13
Views: 3319

Re: salam kenal

idaishak wrote:alooooo geng...salam kenal.... :P
nk kenal erk?
add lah ai kat FB
by soulfly
20 Jul 2011, 00:49
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: GUNUNG MANDI ANGIN@TERENGGANU- VERSION KE3
Replies: 38
Views: 8731

Re: GUNUNG MANDI ANGIN@TERENGGANU- VERSION KE3

tahniah untuk peserta mandi angin..kata ada jumpa bunga gergasi tepek lah gambar sekeping dua
by soulfly
20 Jul 2011, 00:43
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Salam Gunung Untuk Semua ~_^
Replies: 64
Views: 10521

Re: Salam Gunung Untuk Semua ~_^

haha. ajak husband skali boleh tak bang? ~_^ boleh ajar..apa salahnya.... :minum: amachamm...lu tgk wayang nk dudok sebelah husben zacz kahh :lidah: Nk dok sebelah z pn blh..tlg pegang anak ye ~_^ dh la dudok tepi husben..kn jd pengasoh anak zacz pulok..ko tak rasa mcm kuli keww mamakss :tembak: :p...
by soulfly
18 Jul 2011, 12:49
Forum: Kedai
Topic: jengok2lah topik lain
Replies: 2
Views: 962

Re: jengok2lah topik lain

bargading wrote:Mamak,
I LIKE

psttt bila brg baru mau masuk ? hihi
phobby..
barang tak de skang ni...