Search found 1139 matches

by soulfly
24 Feb 2011, 20:58
Forum: Kedai
Topic: Jecket COLUMBIA untuk di jual
Replies: 19
Views: 4372

Re: Jecket COLUMBIA untuk di jual

salam..

Item 03 SOLD
Item 07 SOLD
Item 08 SOLD, to geng seven,tq
Item 09 SOLD
Item 11 SOLD
Item 12 SOLD


terima kasih pada pembeli :minum:
ya!!! MARi2 BARANG MASIH BANYAK LAGI,
by soulfly
23 Feb 2011, 17:32
Forum: Kedai
Topic: Jecket COLUMBIA untuk di jual
Replies: 19
Views: 4372

Re: Jecket COLUMBIA untuk di jual

Irau wrote:Ape beza yg lelaki dgn yg pompuan?
item 09 tu ade lg tak?
COD: Gombak ktne?
tak jauh beza,pempuan agak comel arr kating dia..
gombak di taman SRI GOMBAK :minum:
item 9 masih ada lagi,
by soulfly
23 Feb 2011, 00:13
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Mt Yong Yap,Bubu,Tok Nenek
Replies: 57
Views: 8876

Re: Mt Yong Yap,Bubu,Tok Nenek

biNGai wrote:pasnih kite nk menyondol ke mana plak abg mbauuu??
rembau..
aku dengar ko kena buli betul ker? suh menebaslah itulah inilah :tembak:
by soulfly
22 Feb 2011, 23:08
Forum: Kedai
Topic: Jecket COLUMBIA untuk di jual
Replies: 19
Views: 4372

Re: Jecket COLUMBIA untuk di jual

Tambahan Item Item 10 Size L,Xl pun boleh RM55 http://i298.photobucket.com/albums/mm269/mamak_TFX/COLUMBIANO02017.jpg Item 11 Size L Rm 55 http://i298.photobucket.com/albums/mm269/mamak_TFX/COLUMBIANO02015.jpg Item 12 Size L RM 80 kat dalam ada fleece http://i298.photobucket.com/albums/mm269/mamak_T...
by soulfly
22 Feb 2011, 22:18
Forum: Kedai
Topic: Jecket COLUMBIA untuk di jual
Replies: 19
Views: 4372

Re: Jecket COLUMBIA untuk di jual

yazid mansor wrote:Salam.. Bang, xde saiz s ke? :(
Item no 2 tu ada pntup kepala x?
bahu ke bahu bpe cm ek?

item 9 tu bpe cm dr bahu ke bahu?

cod ktne?
waalaikumsalam..
item yang abang tanya tu S tak de,bahu kebahu aku tak ukur pulak hehe
kalo COD kawasan gombak. :minum:
by soulfly
22 Feb 2011, 10:55
Forum: Kedai
Topic: Jecket COLUMBIA untuk di jual
Replies: 19
Views: 4372

Re: Jecket COLUMBIA untuk di jual

Defcon wrote:JELESSSS!!!!! huhuhuhu... saya mau pindah duduk kat Colombo lah kalu susah sangat merempat dengan saiz nie huhuhu....
saya ada simpan size en,karim..kalo ada masa leh saya mengahantar ke en,karim..untuk en,karim try baju2 tuh hehe :minum:
by soulfly
22 Feb 2011, 01:05
Forum: Kedai
Topic: Jecket COLUMBIA untuk di jual
Replies: 19
Views: 4372

Jecket COLUMBIA untuk di jual

salam..semua dahlama rasanya aku tak berniaga kat sini ada beberapa helai jecket COLUMBIA untuk di jual BUNDLE ye bukan baru TAMBAHAN RM6 untuk pos laju boleh kontek aku kat sini ye.. 012 6674122 Item 01 Size L RM 50 http://i298.photobucket.com/albums/mm269/mamak_TFX/Picture038.jpg Item 02 Size L,pe...
by soulfly
15 Feb 2011, 15:23
Forum: Peralatan
Topic: Lowe alpine
Replies: 162
Views: 8764

Re: Lowe alpine

salam pemilik lowe, tnya skit boleh.. saiz pinggang 31, sesuai x pakai TFX SUMMIT 65 ND (TFX9)?? ND design utk perempuan kan, so x de keburukan kew??atau better ambk TFX 10? utk TFX 10, mana lebi bgs TFX Expedition atau TFX Cerro Torre? waalaikumsalam.. kalo size pinggang 31,pakai TFX 9 SummitND le...
by soulfly
10 Feb 2011, 03:08
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Hobi selain mendaki gunung...?
Replies: 76
Views: 15001

Re: Hobi selain mendaki gunung...?

orga wrote:ko ajak mamak ngan ngai la kemm..dorang dulu cekgu salin zulkeple..
orga ...
kalo berani jom arrr.. :minum:
by soulfly
10 Feb 2011, 03:06
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Salam Pendaki
Replies: 13
Views: 2716

Re: Salam Pendaki

aku vote abg MIZI,carilah dia..
by soulfly
10 Feb 2011, 02:55
Forum: Peralatan
Topic: Tactical shoes leh wat trekking tak?
Replies: 28
Views: 3114

Re: Tactical shoes leh wat trekking tak?

cerita bab kasut ni,aku dah banyak jenis dah gak aku cuba, 1-kasut tactical brand GARMOND buatan italy (kuku ibu jari sakit) 2-kasut getah aku naik cemerung kuku ibu jari dua2 tercabut,tapi kalo laulu dalam sungai tip top, 3-kasut COLUMBIA kasut dah ler berat,kaki sakit,kuku pun sakit, 4-kasut TIMBE...
by soulfly
10 Feb 2011, 02:54
Forum: Peralatan
Topic: Tactical shoes leh wat trekking tak?
Replies: 28
Views: 3114

Re: Tactical shoes leh wat trekking tak?

cerita bab kasut ni,aku dah banyak jenis dah gak aku cuba, 1-kasut tactical brand GARMOND buatan italy (kuku ibu jari sakit) 2-kasut getah aku naik cemerung kuku ibu jari dua2 tercabut,tapi kalo laulu dalam sungai tip top, 3-kasut COLUMBIA kasut dah ler berat,kaki sakit,kuku pun sakit, 4-kasut TIMBE...
by soulfly
09 Feb 2011, 09:52
Forum: Klinik Gunung
Topic: JENIS JENIS HUTAN DI SEMENANJUNG MALAYSIA
Replies: 9
Views: 2001

Re: JENIS JENIS HUTAN DI SEMENANJUNG MALAYSIA

ni ngai nk buat jejak kasih lah ni..
main hye bagai..
aku baca gak nal..
by soulfly
08 Feb 2011, 16:58
Forum: Peralatan
Topic: pemilik haversack Lafuma...
Replies: 32
Views: 2882

Re: pemilik haversack Lafuma...

khalid wrote:
Lt.Cmdr. Kamal Ariffin wrote:Ngai. aku rumah ada banyak jadi setiap rumah ada beg dan peralatan. senang aku tido umah tu. nak naik gunung naik jer.
Pinjam tada nak sewa ha ha ha ha
bang kamal. umah sendiri ke ,, umah marka....
en,khalid...soalan panas nih..
by soulfly
07 Feb 2011, 02:16
Forum: Peralatan
Topic: pemilik haversack Lafuma...
Replies: 32
Views: 2882

Re: pemilik haversack Lafuma...

aku punya lafuma TANOOK
by soulfly
02 Feb 2011, 14:06
Forum: Kedai
Topic: MAMMUT MASSIF 45+10 FOR SALE..
Replies: 11
Views: 2945

Re: MAMMUT MASSIF 45+10 FOR SALE..

bag ni pree ko kot?
harga pun takde...
RM berapa weeiii?
by soulfly
01 Feb 2011, 17:25
Forum: Peralatan
Topic: Pemilik haversack LOWE ALPINE,
Replies: 154
Views: 12930

Re: Pemilik haversack LOWE ALPINE,

nadir wrote:hujung bulan 3 ngan awal bulan 4 scedule aku penuh + padat... lepas tuh ok la, kalau nak selamat boleh start block tarikh dah
macm mana ngan tarikh nih,22,23 dan 24 aprl 2011, okh tak?
by soulfly
01 Feb 2011, 09:10
Forum: Kedai
Topic: Price Survey : Karrimor vintage rucksack & Macpac Rocketeer
Replies: 18
Views: 3283

Re: Price Survey : Karrimor vintage rucksack & Macpac Rocket

saje nk tayang la tuh..ingat dia sorg je ade kontek kt UK? eh soulfly, sok ko pegi anfield jgn lupa kimsalam kt luis suarez aaa.. aku cadangkan, kalo takat nk tayang tuh..bolehlah tepek kat sini http://gunungonline.com/basecamp/viewforum.php?f=4 en bingai..aku dah call luis semalam dia tak sampai U...
by soulfly
01 Feb 2011, 01:54
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Hobi selain mendaki gunung...?
Replies: 76
Views: 15001

Re: Hobi selain mendaki gunung...?

kemm wrote:hmm aku punya bulu idung pun tak kira lagi.. nk kena buat bancian jugak ke? heheh..

Soul, akuarium tu air masin ke, air tawar punya..?
air tawar jer..
eh.. jom main bowling...
by soulfly
01 Feb 2011, 01:54
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Hobi selain mendaki gunung...?
Replies: 76
Views: 15001

Re: Hobi selain mendaki gunung...?

kemm wrote:hmm aku punya bulu idung pun tak kira lagi.. nk kena buat bancian jugak ke? heheh..

Soul, akuarium tu air masin ke, air tawar punya..?
air tawar jer..
eh.. jom main bowling...
by soulfly
01 Feb 2011, 01:50
Forum: Kedai
Topic: Price Survey : Karrimor vintage rucksack & Macpac Rocketeer
Replies: 18
Views: 3283

Re: Price Survey : Karrimor vintage rucksack & Macpac Rocket

atticustica wrote:yeke? camtu, baik aku pakai sendiri... hahaha...
meleleh hingus aku...
ko saje nak tayang ke apa..? :
by soulfly
31 Jan 2011, 22:23
Forum: Peralatan
Topic: Pemilik haversack LOWE ALPINE,
Replies: 154
Views: 12930

Re: Pemilik haversack LOWE ALPINE,

nadir wrote:cemerung lansir.... boleh buat photoshoot beg lowe sekali....hahahhahahaha ok?
ya..cantik dir..

kasik lock tarikh lepas bulan 3,
fulltimesinner wrote:cemerung tu cam best je :D
memang menarik :minum:
by soulfly
31 Jan 2011, 14:07
Forum: Peralatan
Topic: Pemilik haversack LOWE ALPINE,
Replies: 154
Views: 12930

Re: Pemilik haversack LOWE ALPINE,

untuk trip lowe nih ni aku nk buat trip kemana erk?
gang ada cadangan tak?
1-gunung batu putih,
2-gunung chabang
3-cemerung lasir
4-bujang melaka
5-?
by soulfly
31 Jan 2011, 02:53
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Adidas Daroga
Replies: 1
Views: 479

Re: Adidas Daroga

moehiker wrote:Susah nak cari kasut ni lagi.Sila info kalau siapa2 yang berminat nak jual atau ada info kalau barang masih ada
TQ
kat al-ikhsan ko dah carik ker?
http://www.productwiki.com/adidas-daroga/
by soulfly
31 Jan 2011, 02:40
Forum: Isu & Gossip
Topic: :: River Safety ::
Replies: 16
Views: 3414

Re: :: River Safety ::

adventure inc wrote:abg nazryst: comment / xplaination selebar sg tahan... tq

en wahid: ada tanya guide tu, tapi jawapan kurang memuaskan...

en ngai: kasi try itu beg haus leh jadi float dak... :keke:
:minum: :minum:
by soulfly
30 Jan 2011, 16:48
Forum: Peralatan
Topic: BERGHAUS Haversack Owner
Replies: 218
Views: 16579

Re: BERGHAUS Haversack Owner

C7Pro pun boleh apa.....
by soulfly
30 Jan 2011, 16:10
Forum: Isu & Gossip
Topic: :: River Safety ::
Replies: 16
Views: 3414

Re: :: River Safety ::

A'kum semua Dalam sesuatu expdc, biasanya guide / xpedition leader akan mengingatkan para peserta supaya membuka HIP BELT ketika menyeberang sungai, terutama sungai yang besar, agak dalam dan berarus deras i.e Sungai Tahan. Saya nak mintak pandangan / penjelasan daripada warga gunung berkenaan tips...
by soulfly
28 Jan 2011, 15:03
Forum: Peralatan
Topic: BERGHAUS Haversack Owner
Replies: 218
Views: 16579

Re: BERGHAUS Haversack Owner

mizi wrote:
soulfly wrote:C7Pro manarik kah?ada sesiapa boleh kasi test drive...?
owner dia yg br beli pon x test lg...cmner mo kira :lidah:
dari pada simpan jer dalam almari.... baik bagi aku test dulu ye dak...>>
by soulfly
28 Jan 2011, 12:55
Forum: Kedai
Topic: MOUNTAIN HARDWEAR KOA 35
Replies: 6
Views: 2386

Re: MOUNTAIN HARDWEAR KOA 35

lawa siot...bag nih,
bak kata nadir,terlebih sudah.. BUMP :minum:
by soulfly
28 Jan 2011, 12:52
Forum: Kedai
Topic: WTS : TNF Cerro Torre 85 + 20 L
Replies: 37
Views: 5360

Re: WTS : TNF Cerro Torre 85 + 20 L

kalo aku ada RM aku dah beli dah...
by soulfly
28 Jan 2011, 12:42
Forum: Peralatan
Topic: BERGHAUS Haversack Owner
Replies: 218
Views: 16579

Re: BERGHAUS Haversack Owner

C7Pro manarik kah?ada sesiapa boleh kasi test drive...?
by soulfly
22 Jan 2011, 02:36
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: assalammualaikum
Replies: 3
Views: 1272

Re: assalammualaikum

akmal91 wrote:assalammualaikum..
selamat sejahtera..

Nama : Akmal
Jantina : lelaki
Tarikh Lahir : 1991
Tempat tinggal : Subang Jaya, Selangor


harap dapat tunjuk ajar dari korang semua..
macm mana aku nk ajr..erk?
ngai tolong ajar budak nih :minum:
by soulfly
22 Jan 2011, 02:35
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Salam to cik abe dan cik adik
Replies: 1
Views: 970

Re: Salam to cik abe dan cik adik

mat403 wrote:salam semua

moga saya dapat ilmu dari otai2 semua..
nak ilmu? ya mari kita menuntut...tapi di mana ya?
rajin2lah menyelak dalam ni pasti jumpa..
mat.. nama ko apa erk?
ko tinggal kat mana erK?
manalah tau ko jiran hehehe :minum:
by soulfly
22 Jan 2011, 02:20
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Hobi selain mendaki gunung...?
Replies: 76
Views: 15001

Re: Hobi selain mendaki gunung...?

leha wrote:Selain mendaki gunung sy juga mempunyai hobi mengira bulu idung.......
Smp skrg x abes2 lg mengire...
kakak kalo saya upah kakak untuk kira saya punya bulu idung boleh tak? berapa RM selai cas..hehe..
hobi best agak bosan..
suka melayan karenah ikan dalam akurium.. :minum:
by soulfly
22 Jan 2011, 02:17
Forum: Kedai
Topic: MOUNTAIN HARDWEAR KOA 35
Replies: 6
Views: 2386

Re: MOUNTAIN HARDWEAR KOA 35

FOR SALE BRAND NEW!!! MOUNTAIN HARDWEAR KOA 35 SIZE: MEDIUM COLOUR: BLACK PACK WEIGHT: 1.42kg PACK CATEGORY: LIGHTWEIGHT BACKPACKING FABRIC: 210D HEXNUT RIPSTOP NYLON. 100D, 315D CORDURA LOAD RANGE: 9-16kg limited stock for serious buyers: pm email: sessha@maxis.blackberry.com bbm: 22AFF6B3 sms: 01...
by soulfly
14 Jan 2011, 17:12
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: sAlAm PErKeNAlaN d hulURkAn.. :)
Replies: 31
Views: 4982

Re: sAlAm PErKeNAlaN d hulURkAn.. :)

puteri leya wrote:baek bro..
errkk.. tp mau contact g mn..??
oh ye tak ye jugak kan?
sila lihat peti masuk anda... :minum:
by soulfly
14 Jan 2011, 17:01
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: sAlAm PErKeNAlaN d hulURkAn.. :)
Replies: 31
Views: 4982

Re: sAlAm PErKeNAlaN d hulURkAn.. :)

puteri leya wrote:
soulfly wrote:
puteri leya wrote:gunung bunga buah..??
next week la erkk..??
uat daypack jew ke..??
ahaks minggu depan..daypack jarrr,jom arrr
daypack jew..??
23 errkk..??
insyaAllah klu ade kelapangan masa time 2..
mgu2 test time 2..
hikhikhik..
oraittt kalo rasa nk gi boleh kontek aku..