Search found 1139 matches

by soulfly
13 May 2008, 10:44
Forum: Galeri
Topic: G.Gagau May 1-4 2008
Replies: 21
Views: 4715

gagau

Hangar 18 wrote:
gogoyeaha wrote:xmenjala ke?
mana ada menjala.. jala tak dibenarkan sana. pancing aje.

soulfly..
nanti aku wat trip Gagau 2nd special untuk ko.

tq apisznasdin & chematbugar
hangar....
timakasih bebanyak,insyaALLH lain kali aku ikut.. :D
by soulfly
13 May 2008, 10:37
Forum: Isu & Gossip
Topic: Sungai Maut
Replies: 38
Views: 6097

sungai

salam....

sebut je pasal sungai baru aku ingat,yang aku pernah hanyut kat sungai pertak dulu..nasib baik tak der apa2

beringatlah ketika mandi manda.hehe :D utamakan keselamatan..ketika melintas sungai, :D
by soulfly
09 May 2008, 12:35
Forum: Klinik Gunung
Topic: Solo treking/ night
Replies: 68
Views: 3951

survival course. tp, aku sgt berminat utk buat solo camp nih atas niat nk merasa camne dok utan sensorg sambil kot2 leh perbetul diri aku nih (puhh,cam bahye je niat aku nih). Lagipun aku dah sangap nak masuk utan,lame gile x masuk.. oleh itu, setelah berpikir sensorg, aku rase mampu dan yakin utk m...
by soulfly
09 May 2008, 11:52
Forum: Galeri
Topic: G.Gagau May 1-4 2008
Replies: 21
Views: 4715

gagau

Hangar 18 wrote:tq bett,

manyak rugi ooo..hang tak pi mr soulfly..
tempat manyak cantek.. trek banyak cun.
haha apa nk buat.... keadaan tak mengizinkan, ikan banyak tak??
by soulfly
08 May 2008, 10:08
Forum: Galeri
Topic: G.Gagau May 1-4 2008
Replies: 21
Views: 4715

gagau

tahniah semua :)
by soulfly
29 Apr 2008, 13:39
Forum: Kedai
Topic: Low alpine
Replies: 36
Views: 5185

LA

fendi, apa kesannya pakai deuter? siut tul...kutuk beg aku :evil: berminat nak cari/test beg brand lain...tp sayang...aircontact tu sedap/sesuai ngan body aku...pakai je selagi boleh berjasa n tidak mebawa masalah spt yg diheboh-hebohkan. idup deuter :D kalo dah sesuai ngan badan apa nk tukar yetak...
by soulfly
28 Apr 2008, 11:09
Forum: Kedai
Topic: Low alpine
Replies: 36
Views: 5185

Re: Low alpine

ada ke tuan2 hamba kt sini berhajat nak jual low alpine tuan hamba ? thank u nie fendi punya pukulan ke nie sampai ada yg nak cari beg....LA awat petik nama aku lak? rasanya patut petik nama abun & mamak ler. itu ari pun dia try pikul alpamayo abun. errrmmmm....sabar jelah,kalo nk lowe aku kita leh...
by soulfly
23 Apr 2008, 10:24
Forum: Klinik Gunung
Topic: Solo treking/ night
Replies: 68
Views: 3951

Re: solo camp

nabil wrote:
soulfly wrote: cubalah.......
aku buat solo kemp ni sekadar untuk kepuasan diri...
sori.. sekadar nk tau...
buat solo kat mana eh slalu??
aku selalu buat kat berklah ngan jerangkang jer.......
by soulfly
21 Apr 2008, 14:46
Forum: Klinik Gunung
Topic: Solo treking/ night
Replies: 68
Views: 3951

solo camp

salam... setelah beberapa kali aku aku buat solo kemping ni memang bayak cabaran yng perlu aku hadapi antaranya.. - ganguan dari mahluk halus - ketakutan yang teramat sangat - aku seakan troma - aku bersyukur kerana binatang yang aku jumpa seolah2 sudah kenal lama hehehe, memang menakutkan.... -dan ...
by soulfly
21 Apr 2008, 14:21
Forum: Klinik Gunung
Topic: Solo treking/ night
Replies: 68
Views: 3951

solo camping

ni tader sapa2 ka nk share pengalaman ber solo trekking.. nk gak menyelami perasaan dr dlm diri para solo trekker nih.. sbb ada gak aqu teserempak yg daki sorang2 nih.. tp dorang ni mmg payah la nk diajak berborak masa tgh bersolo tuh.. salam....pasal solo camping/solo trekking ni...memang susah nk...
by soulfly
21 Apr 2008, 14:01
Forum: Kedai
Topic: menu outdoor: Burger Ayam Kampung
Replies: 13
Views: 2726

berger

abg sany... kalo jalan2 area gombak bawak 2 bungkus aku nk beli,mana tau sedap.... :D
by soulfly
09 Apr 2008, 17:46
Forum: Ikhtiar Hidup
Topic: How to Find Food
Replies: 27
Views: 4472

ikhtiar

Hangar 18 wrote:rembau,

ini macam kalu.. boleh ka?

Image
yng ni lagi bagus...
by soulfly
09 Apr 2008, 17:25
Forum: Kedai
Topic: Sponsor lucky draw dinner GO | Bukak gerai waktu dinner
Replies: 40
Views: 5097

tajaann

Bett...kalo bagi hamper boleh ke??
by soulfly
01 Apr 2008, 12:01
Forum: Galeri
Topic: Tambuyukon 20 - 22 Mac 2008
Replies: 36
Views: 5038

Re: tambunyokon

aku sokong Hangar 18 jadik presiden. walaupun aku dah keluar dari identiti Lowi. kui kui kui idup Karrimor! :evil: mak aiii.. tinggi je ko letak post aku. segan le dgn org yg guna liberty, korakorum @ apa2 TFX family. akupun setuju gak kalo hangar18 jadi presiden. :lol: tapi aku masih mengharap tua...
by soulfly
01 Apr 2008, 11:58
Forum: Galeri
Topic: Tambuyukon 20 - 22 Mac 2008
Replies: 36
Views: 5038

tambunyokon

Hangar 18 wrote:
poncho wrote:aku sokong Hangar 18 jadik presiden.
walaupun aku dah keluar dari identiti Lowi. kui kui kui

idup Karrimor! :evil:
mak aiii.. tinggi je ko letak post aku.
segan le dgn org yg guna liberty, korakorum @ apa2 TFX family.
akupun setuju gak kalo hangar18 jadi presiden. :lol:
by soulfly
31 Mar 2008, 17:18
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPdC Gunung Gagau
Replies: 35
Views: 5153

gagau

:D errrrrmmmmmmm KDN aku dh lupus hehehe.
by soulfly
31 Mar 2008, 16:21
Forum: Papan Notis
Topic: Sahabat kita kena patuk ular
Replies: 36
Views: 13875

close up ulau yg menghuru-harakan lokasi kejadian.. pic nih aD amek masa gi Bekelah. http://i126.photobucket.com/albums/p98/adlyana/snake/ulatkatbekelah-1.jpg ..err, abes la kalau chief urukhai tau sarjan dia nanges, sure kena turun pangkat.. :?: kalo tak silap aku ular nilah yang patuk member aku ...
by soulfly
31 Mar 2008, 13:04
Forum: Isu & Gossip
Topic: TransTT v1 bakal berkubur???
Replies: 105
Views: 14864

tanah runtuh

Asssalmualaikum
tanah runtuh????? kita kena akur itulah ketentuan penciptaNYA.
by soulfly
26 Mar 2008, 21:13
Forum: Galeri
Topic: Tambuyukon 20 - 22 Mac 2008
Replies: 36
Views: 5038

tambunyokon

tahniah semua yg terlibat :D