Search found 1857 matches

by orga
21 Jan 2006, 12:18
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: trans V3, volunteers and participants needed.
Replies: 138
Views: 63647

stakat ni ketua klas menebas = umai , penolong dia = rob, aqu = tukang asah parang..selaku studen baru masuk ko bett = tukang bawak batu..ops I mean batu asah la..jgn sampai ilang batu tu tau..kah,kah..cikgu je tak sampai lg ni.. wei2..merapu ni kang..ketua klas pon tatau apa cite lg nih..tp serius ...
by orga
21 Jan 2006, 11:52
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: trans V3, volunteers and participants needed.
Replies: 138
Views: 63647

eeeeeee..... bestnyer dapat belajar cara menebas, cara baca peta, cari baca gps & dll.. dr mereka yg arif. rob... kalau nak gi sekolah nanti, musti aku ajak ko nyer. aku tak boleh nak belajar kalau tak de kawan... ala-ala budak darjah 1 gitu. takut terkencing dlm seluar ngai... ko tak nak ikut aku ...
by orga
20 Jan 2006, 08:03
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC LIBUR 2006
Replies: 21
Views: 6256

XPDC LIBUR 2006

XPDC LIBUR 2006 - GUNUNG BESAR HANTU 3-5 FEBRUARI 2006 Jom sertai Team LIBUR Backpacker dalam ekspedisi penjelajahan ke puncak Gunung Besar Hantu yang merupakan ‘gerbang’ Banjaran Titiwangsa di selatan Semenanjung Malaysia Pastinya detik kenangan abadi yang indah untuk disimpan sebagai pengalaman y...
by orga
19 Jan 2006, 22:43
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: jom geng kita ke GUNUNG BENOM (2107m)
Replies: 99
Views: 30195

steadi la uncle mid...

rob..rasa aqu langsung dah lupa trek benom ni..tp giler nk mampus nyer lawa pagi kt puncak Benom..
pepon slmt..nk join tokleh..ada trip GBH same date..
camni je la..aqu amik gambar ko dr GBH n ko amik gamba aqu dr Benom.
ok...bravo bro...
by orga
19 Jan 2006, 22:23
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: trans V3, volunteers and participants needed.
Replies: 138
Views: 63647

nak join core team--> aqu tak larat
nak jd support team--> aqu try
nak duduk skali meeting-->aqu anytime

moga sukses.....
by orga
10 Jan 2006, 19:06
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: 'Bigfoot' :: misteri alam rimba
Replies: 43
Views: 9436

sapa2 ada gambar bigfoot ni..ke benda2 yg mcm dia ni ke..tapak kaki dia ke..ke apa2 lg la ttg dia ni..tlg la upload gambar kt sini yek..nk gak tengok2 kongsi info..
by orga
07 Jan 2006, 12:31
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC ke Gng Liang E/W & Lonjak ke Gunung Tumang Batak
Replies: 61
Views: 13673

da jumpa ngai mlm td..burak sampai pg..mmg bes lepak ngan otai femes Tumang Batak nih..

Sapa ada masa g la ikut trip Tumang Batak(TB) nih..tempat natural abis..kalo ikut gps reading diaorg, kompem tu la true peak TB..pepon tahniah n slmt kt sapa2 yg dah sampai n akan sampai kt situ..
by orga
05 Jan 2006, 13:17
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Belenggu New Year
Replies: 38
Views: 9486

kalo ptg ni ada mende lg x setel..ptg sok aqu turun lg la Bett..
by orga
05 Jan 2006, 12:21
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Belenggu New Year
Replies: 38
Views: 9486

lily..meh la lepak cm ptg ni..bole cite mcm2..
by orga
05 Jan 2006, 12:15
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC ke Gng Liang E/W & Lonjak ke Gunung Tumang Batak
Replies: 61
Views: 13673

hihi..ada org rindu siot..

ptg ni aqu ada kt markas makan2 CM kol 1830-1930

master nije,bett,lily,rob,ngai-->jom ar join..lama gak xjumpa korg
by orga
05 Jan 2006, 11:55
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Belenggu New Year
Replies: 38
Views: 9486

-->am - nape xjoin skali taim tu

actually GBH sukses..

sumer sampai puncak..

starting jek night trekking..
by orga
04 Jan 2006, 15:51
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Belenggu New Year
Replies: 38
Views: 9486

mekaseh kt sumer 40 org yg selebret nuwyer kt GBH aritu..

best gile..start trekking kol 6 ptg..ngam2 sampai puncak kol doblas..

tahniah gak kt geng2 IKRAM yg berjaya menyudahkan trans GBH-Janda Baik taim tu..steady korg..
by orga
28 Dec 2005, 11:51
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: 'Bigfoot' :: misteri alam rimba
Replies: 43
Views: 9436

aqu pon penah jumpa kot..tp tatau lar mcmn yg dikatakn bigfoot tu..nampak mcm beruk besar la..macam 3 kali org..

kalo kesan tapak kaki besar tu byk jumpa kot..mebi ramai lg yg dah penah jumpa..

tp kalo jumpa sebelah jek..lain brg tu bang..
by orga
23 Dec 2005, 00:13
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Belenggu New Year
Replies: 38
Views: 9486

pergh..camtu byk gak grup yg g GBH newyer ni..yg aqu tau dah ada 3 grup kompem g..kalo 1 grup dlm 15 org,camtu ada 45 org kt atas..tu blom campor bebudak kg bwh tu yg biasa naik tiap kali newyer..puncak nk bediri pon penoh camtu..

am..polow trip GBH grup mn atau bawak grup sendiri?
by orga
09 Dec 2005, 20:59
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Google Earth - Jumpa space ship
Replies: 16
Views: 3691

tq k-max (bole ke,hik) for the info..

:mrgreen: orga
by orga
05 Dec 2005, 22:53
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Mt Kinabalu - Fees triple (spl)
Replies: 83
Views: 23457

Satu2 korang ambik..mula dgn Ulu Kali,pastu Bunga Buah, pastu Kinabalu.. Payah la camni..sumer hendak-> bagi..ada duit-> bagi..ada tanah->bagi..ada air-> bagi..sumer org ndak-> bagi..dah tader apa lg nak bagi sok..kita la yg di bagi.. teringat kt lagu 'Nenek moyang kaya-raya,tergadai seluruh harta b...
by orga
05 Dec 2005, 22:32
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Welcome to gunungonline.com
Replies: 62
Views: 19497

patut ar aqu tokleh masuk cjb.net dekat 2 bln ni..ada projek baru ye korang bedua.. Ok,TAHNIAH utk individu yg bekerja keras bg memastikan Gunung Online ini terus bergerak memberikan sumbangan pada komuniti penggiat-penggiat rekreasi khususnya para pendaki gunung di Malaysia dari dulu,kini dan selam...