Search found 85 matches

by Syahrul_Penang
28 Sep 2007, 23:54
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: TRANSTITI..
Replies: 60
Views: 8822

Salam semua, Nak masuk melalui DAM boleh..tapi lalu secara haram la,kami ari tu pun Muz yang tolong hantarkan dengan 4WD dia sampai kat Bus Stop..he..he save dalam 2jam gitu...nasib baik pak gad tak ada time tu,lepas dia bukak gate,kami pun redah masuk...entah hilang mana tah,pi kencing kot. Kalau n...
by Syahrul_Penang
28 Sep 2007, 06:09
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: TRANSTITI..
Replies: 60
Views: 8822

..ok kita sambung pasai perjalanan/keselamatan/port campsiteuntuk ko plak...emmm,aku start dari Puncak Korbu lah sebab ko dari trek lain. Puncak Korbu ( biasa group kul 10 pagi gerak ) - H2o ( akan sampai malam karang,elok sebab ko campsite tepi sungai). Kalau ko kurang air,baik ko turun kat camp Ce...
by Syahrul_Penang
28 Sep 2007, 04:52
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: TRANSTITI..
Replies: 60
Views: 8822

...ok kita sambung lagi.. View. View cantik,dengan syarat time ko pi tu musin tak hujan..view cantik masa ko dari Korbu nak ke Gayong dan seterusnya nak ke Yong Belar. Kalu ko pi time musim hujan..he..layan kabus ngan parkison laaa..Jalan tak yah kalut-kalut,kalu ko first time pi...layan aja view tu...
by Syahrul_Penang
28 Sep 2007, 02:15
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: TRANSTITI..
Replies: 60
Views: 8822

Ni jadual ( jadual jalan cam kura-kura ) aku untuk ko buat kira-kira melalui DAM..sorry,aku tak pernak ikut Sg.Senoii.. DAM - Ko akan save dalam 2jam kalu dapat cari 4WD sampai Bus Stop ( port pacat ni ) ...sekarang dah tak bleh masuk sebab dah ada DAM,last aku masuk bulan 6 ari tu,itu pun Muz bawak...
by Syahrul_Penang
28 Sep 2007, 02:13
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: TRANSTITI..
Replies: 60
Views: 8822

.........