Search found 87 matches

by ironore
18 Mar 2009, 19:34
Forum: Isu & Gossip
Topic: sembang SAR Yong Yap
Replies: 259
Views: 42441

Re: sembang SAR Yong Yap

Macam- macam...peel lah korang ni....Stoplah buat spekulasi tu/ hentam menghentam. bekongsi/ cari idea dan cara yang terbaik.....better diam kalau tak tau hujung pangkal...kalau nak tau turun jadi volunteer SAR...

SEKADAR PENDAPAT... :mrgreen:
by ironore
18 Mar 2009, 17:54
Forum: Isu & Gossip
Topic: Rakan SAR kita terlibat dalam kemalangan
Replies: 62
Views: 9101

Re: Rakan SAR kita terlibat dalam kemalangan

Alfatihah.....Semoga rohnya dicucuri rahmat...Amin.
by ironore
26 Feb 2009, 17:03
Forum: Isu & Gossip
Topic: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?
Replies: 377
Views: 55238

Re: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?

Saya dan Naza baru sahaja kembali dari Lojing ....Setelah 5 hari di sana membantu utk menguruskan ration dan makanan utk Anggota SAR....hanya tinggal seorang sahaja di sana sekarang utk menguruskan bahagian ration dan makanan buat masa ini. Hari ini (khamis) beliau akan menyertai pasukan SAR ke dal...
by ironore
26 Feb 2009, 04:03
Forum: Isu & Gossip
Topic: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?
Replies: 377
Views: 55238

Re: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?

Saya dan Naza baru sahaja kembali dari Lojing ....Setelah 5 hari di sana membantu utk menguruskan ration dan makanan utk Anggota SAR....hanya tinggal seorang sahaja di sana sekarang utk menguruskan bahagian ration dan makanan buat masa ini. Hari ini (khamis) beliau akan menyertai pasukan SAR ke dala...
by ironore
20 Feb 2009, 05:12
Forum: Isu & Gossip
Topic: Bangkai Kapalterbang
Replies: 140
Views: 30841

Re: Bangkai Kapalterbang

ada lagi ke sambungan cerita post nie?
by ironore
19 Feb 2009, 05:45
Forum: Isu & Gossip
Topic: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?
Replies: 377
Views: 55238

Re: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?

Semoga rakan kita nie selamat....Tanniah pada rakan2 gunung yang lain kerana menyumbang tenaga terlibat dalam misi SAR ni...Thumbs Up guys!!!!!!!
by ironore
19 Feb 2009, 05:23
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Please register here
Replies: 1312
Views: 160193

Re: Please register here

Nama : Mohd Herman B. Abu Bakar Sidek
Jantina : Lelaki
Tarikh Lahir : 14 Julai 1977
Tempat tinggal : Taman Melati, Setapak
Kelab : M.A.T/ freelance