Search found 1471 matches

by nadir
23 Mar 2011, 14:58
Forum: Peralatan
Topic: Review: Macpac Rimu 55
Replies: 23
Views: 1855

Re: Review: Macpac Rimu 55

Hmmmm bes... nilah yang aku nak tengok... aksi merendam beg dalam air.... hahahaha baguih baguih

ternyata backpack liner berkesan......
by nadir
23 Mar 2011, 12:32
Forum: Kedai
Topic: Kedai Outdoor Dynamics - Update 10/10/2011
Replies: 150
Views: 29030

Re: Kedai Outdoor Dynamics - Update 8/3/2011

Nadir, inflatable matress tu sedap mcm thermarest kau tak? :mrgreen: Aik.... sorry Topeq, baru nampak ko nyer post.... memang bes + selesa macam thermarest aku. cuma dia lagi panjang , thermarest aku cuma 3/4 length aja, so packing sais dia pun besar sket. kalau tak lipat setengah , lebih kurang ma...
by nadir
18 Mar 2011, 14:56
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: subscribe newsletter Outdoor Dynamics [free]
Replies: 1
Views: 1250

Re: subscribe newsletter Outdoor Dynamics [free]

salam semua,

BUMP.

jangan risau, saya tak spam inbox dengan email tak berkaitan, cuma newsletter outdoor dynamics setiap dua bulan sekali.
by nadir
11 Mar 2011, 10:44
Forum: Kedai
Topic: Kedai Outdoor Dynamics - Update 10/10/2011
Replies: 150
Views: 29030

Re: Kedai Outdoor Dynamics - Update 8/3/2011

okeh, ada beberapa produk terbaru saya dah upload pada posting pertama ( bersama gambar ) sila scroll sampai ke bawah posting pertama .

yang ada gambar tu adalah produk terbaru.

:minum:
by nadir
08 Mar 2011, 12:06
Forum: Kedai
Topic: Kedai Outdoor Dynamics - Update 10/10/2011
Replies: 150
Views: 29030

Re: Kedai Outdoor Dynamics - Update 8/3/2011

BUMP , update terbaru pada page pertama.

banyak barang baru.... click kat link di page pertama atau disini utk tengok barang baru:

http://www.outdoordynamics.com.my/main. ... ent_page=1
by nadir
08 Mar 2011, 11:33
Forum: Kedai
Topic: Kedai Outdoor Dynamics - Update 10/10/2011
Replies: 150
Views: 29030

Re: Kedai Outdoor Dynamics - Update 22/12/2010

salam mamak, drybag kalau dalam air memang tak boleh jadi pelampong, tapi kalau di atas air boleh la... Tapi drybag bukan dibuat untuk tujuan dijadikan pelampong atau peralatan menyelamat, sebab lama lama udara akan leak jugak. drybag karana skrng ada semua warna, dalam sais 10L dan 20L ( merah, bir...
by nadir
06 Mar 2011, 22:29
Forum: Khemah
Topic: Alfatihah : Zaidi Bidin dah meninggal dunia
Replies: 39
Views: 11389

Re: Alfatihah : Zaidi Bidin dah meninggal dunia

Al-Fatihah dan salam takziah buat keluarga Arwah Zaidi. Walaupun duduk beredekatan, kami baru 3-4 kali berjumpa. Memang peramah dan mudah disenangi. Kita kehilangan seorang pendaki yang amat berpengalaman dan berdedikasi. Satu kehilangan yang besar. Walaupun arwah Zaidi sudah tiada , diharapkan sema...
by nadir
03 Mar 2011, 23:05
Forum: Peralatan
Topic: Sirocco ND60+10 Hyperlite : genuine ke??
Replies: 54
Views: 5409

Re: Sirocco ND60+10 Hyperlite : genuine ke??

Salam,

ya betul, Lowe guna zip YKK , zip terbaik didunia... beg ciplak pun boleh guna zip YKK , tak salah..... hehehehe
by nadir
03 Mar 2011, 03:52
Forum: Peralatan
Topic: Sirocco ND60+10 Hyperlite : genuine ke??
Replies: 54
Views: 5409

Re: Sirocco ND60+10 Hyperlite : genuine ke??

salam bro, Saya pernah contact korbu outdoor tuh bila sayan tengok beg ni di aletak dalam mudah. Tapi tak sempat nak gi jumpa dia + belek lagi. 1) Ada kawan saya yang ada amik barang dari dia ( kasut columbia ) memang nampak cantik, tapi confirm tiruan. 2) Harga melampau rendah. Macam Fendi ( hangar...
by nadir
02 Mar 2011, 19:56
Forum: Pertanyaan Gunung
Topic: beirut korbu
Replies: 37
Views: 6785

Re: beirut korbu

cantik nih.... jom settin gtarikh.... hujung tahun la... hujung bulan 12 atau awal bulan satu... ok?
by nadir
24 Feb 2011, 15:56
Forum: Peralatan
Topic: Pemilik haversack LOWE ALPINE,
Replies: 154
Views: 12977

Re: Pemilik haversack LOWE ALPINE,

semua ada feature dia tersendiri, taka da yang lebih baik dari yang lain.

kalau nak yang feature lebih ( lagi mahal ) boleh je, kalau nak yang feature kurang ( lebih murah ) pun bleh juge...

rule of thumb, the more you pay, the more you get.
by nadir
22 Feb 2011, 13:34
Forum: Peralatan
Topic: Pemilik haversack LOWE ALPINE,
Replies: 154
Views: 12977

Re: Pemilik haversack LOWE ALPINE,

1-TFX_9 sumit 75+20dan liberty90 (mamak) 2-TFX_5 horizon (nazzs) 3-APS Alpamayo 55+15 (fendi) 4-TFX_9 summit 75+20 (joe) 5-TFX_9 summit 75+20 (burn) 6-TFX_5 horizon 65 (mded) 7-TFX_5 horizon 55 (abg ajib) 8-APS frontier55+15 (MJ) 9-TFX_5 horizon 65 (rembau) 10-TFX_7 cerro torre 55 ND (arwah sue) 11-...
by nadir
16 Feb 2011, 15:23
Forum: Kedai
Topic: Kedai Outdoor Dynamics - Update 10/10/2011
Replies: 150
Views: 29030

Re: Kedai Outdoor Dynamics - Update 22/12/2010

baikkk.... tq bos !
by nadir
09 Feb 2011, 17:19
Forum: Kedai
Topic: Kedai Outdoor Dynamics - Update 10/10/2011
Replies: 150
Views: 29030

Re: Kedai Outdoor Dynamics - Update 22/12/2010

roger bro....
by nadir
02 Feb 2011, 17:30
Forum: Kedai
Topic: Kedai Outdoor Dynamics - Update 10/10/2011
Replies: 150
Views: 29030

Re: Kedai Outdoor Dynamics - Update 22/12/2010

okeh roger.... haaaa tu yang nak dengar tuh.... hehe
by nadir
01 Feb 2011, 12:36
Forum: Peralatan
Topic: Pemilik haversack LOWE ALPINE,
Replies: 154
Views: 12977

Re: Pemilik haversack LOWE ALPINE,

hujung bulan 3 ngan awal bulan 4 scedule aku penuh + padat... lepas tuh ok la, kalau nak selamat boleh start block tarikh dah
by nadir
31 Jan 2011, 19:42
Forum: Peralatan
Topic: Pemilik haversack LOWE ALPINE,
Replies: 154
Views: 12977

Re: Pemilik haversack LOWE ALPINE,

cemerung lansir.... boleh buat photoshoot beg lowe sekali....hahahhahahaha ok?
by nadir
28 Jan 2011, 18:24
Forum: Kedai
Topic: Kedai Outdoor Dynamics - Update 10/10/2011
Replies: 150
Views: 29030

Re: Kedai Outdoor Dynamics - Update 22/12/2010

anna_zeey wrote:En Nadir
tQ barang sy dh terima.. :D
roger
by nadir
27 Jan 2011, 14:16
Forum: Tindak Balas Kecemasan
Topic: Allergik
Replies: 28
Views: 3396

Re: Allergik

info bagus...

tak silap saya hospital selalu bagi Polaramine, pil kecik warna kuning... lepas makan fuuhhhhh macam kene dadah siot.... asyik carik bantal...
by nadir
26 Jan 2011, 22:02
Forum: Kedai
Topic: MOUNTAIN HARDWEAR KOA 35
Replies: 6
Views: 2390

Re: MOUNTAIN HARDWEAR KOA 35

haizzzz sib baik aku dah banyak sangat beg.... selamaaaaat...

BUMP!
by nadir
26 Jan 2011, 21:54
Forum: Kedai
Topic: WTS : TNF Cerro Torre 85 + 20 L
Replies: 37
Views: 5361

Re: WTS : TNF Cerro Torre 85 + 20 L

uiks.... ini beg kacukan nih.... TNF tapi pakai harness Lowe Alpine APS.

good luck in your sales...
by nadir
26 Jan 2011, 10:04
Forum: Khemah
Topic: GO POWIL
Replies: 61
Views: 11060

Re: GO POWIL-KERLING

phob, keter ang mana ada chamber... combustion chamber pun tarak.... hehehehhe
by nadir
25 Jan 2011, 00:02
Forum: Kedai
Topic: Kedai Outdoor Dynamics - Update 10/10/2011
Replies: 150
Views: 29030

Re: Kedai Outdoor Dynamics - Update 22/12/2010

span: boleh

ngai: x boleh

heheheheeeee
by nadir
25 Jan 2011, 00:00
Forum: Khemah
Topic: GO POWIL
Replies: 61
Views: 11060

Re: GO POWIL-KERLING

mak ai, hatkor betul..... camana tangkap chamber ?
by nadir
22 Jan 2011, 01:03
Forum: Kedai
Topic: Kedai Outdoor Dynamics - Update 10/10/2011
Replies: 150
Views: 29030

Re: Kedai Outdoor Dynamics - Update 22/12/2010

pinjam ? pinjam camana tu ek?
by nadir
21 Jan 2011, 10:21
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: acara tahunan mendaki gng korbu-gayung kembali lagi
Replies: 207
Views: 25948

Re: acara tahunan mendaki gng korbu-gayung kembali lagi

selamat pergi dan kembali. jangan lupa up gambar ya...
by nadir
21 Jan 2011, 10:17
Forum: Khemah
Topic: GO POWIL
Replies: 61
Views: 11060

Re: GO POWIL-KERLING

genset kurang sihat la ngai.... tapi takpa, kalau jadik aku bawak jer...
by nadir
20 Jan 2011, 23:57
Forum: Kedai
Topic: Kedai Outdoor Dynamics - Update 10/10/2011
Replies: 150
Views: 29030

Re: Kedai Outdoor Dynamics - Update 22/12/2010

hahaha uih.... maaf, tak cukup masa nak buat utk jual.. sekadar nak cuba cuba untuk pakai sendiri boleh la...

harituh ada buat mata pisau sendiri , bakar, ketuk pastu sepuh. tapi tak sempan nak siapkan... :(
by nadir
20 Jan 2011, 23:55
Forum: Kedai
Topic: Order barang dari REI.com
Replies: 27
Views: 5247

Re: Order barang dari REI.com

n. afif, ya, kalau semua bayar ontime senang proses.... kalau tak bayar ontime saya cantas aja order...hehe

sekali dah confirm, cepat sampai...

pro oli, insyaAllah, ada lagi kot dalam masa akan datang nih... standby duit... hehe
by nadir
20 Jan 2011, 18:37
Forum: Kedai
Topic: Order barang dari REI.com
Replies: 27
Views: 5247

Re: Order barang dari REI.com

salam semua, Barang rei sudah sampai.... tetiba jer , harini sampai, harinih jugak dapat email barang baru hantar... hampeh betul... anyway, kepada mereka yang mengorder, saya telah pun siapkan kira kira . balance tu kira duit yang dapat balik, bukan yang kena bayar kat saya. kalau nak pick up, bole...
by nadir
20 Jan 2011, 18:32
Forum: Kedai
Topic: Kedai Outdoor Dynamics - Update 10/10/2011
Replies: 150
Views: 29030

Re: Kedai Outdoor Dynamics - Update 22/12/2010

heheh yeke? saya ada 2 bilah besi chainsaw, tapi belum sempat buat parang lagi.....
by nadir
20 Jan 2011, 18:31
Forum: Kedai
Topic: Perlukan Dry Bag dan Seal Bag terbaik..
Replies: 5
Views: 1506

Re: Perlukan Dry Bag dan Seal Bag terbaik..

salam,

takyah pening pening bro, click sini, semua ada... semua seal terbaiikkkk punya...

http://www.outdoordynamics.com.my/main. ... ent_page=1

hehe tumpang laluuuu
by nadir
18 Jan 2011, 00:40
Forum: Khemah
Topic: GO POWIL
Replies: 61
Views: 11060

Re: GO POWIL-KERLING

Hmmmm okeh aku dah blok itu tarikh.... rasanya boley kot...
by nadir
18 Jan 2011, 00:29
Forum: Kedai
Topic: Kedai Outdoor Dynamics - Update 10/10/2011
Replies: 150
Views: 29030

Re: Kedai Outdoor Dynamics - Update 22/12/2010

salam pro oli,

mate parang mana? golok perak ? yang tuh besi spring... yang kelantan punya harituh ada besi chainsaw, tapi dah habis.... macam pisang goreng.... rupenye org minat besi chainsaw ye....
by nadir
17 Jan 2011, 09:40
Forum: Kedai
Topic: Kedai Outdoor Dynamics - Update 10/10/2011
Replies: 150
Views: 29030

Re: Kedai Outdoor Dynamics - Update 22/12/2010

salam tuan jenalab,

okeh tq bagitahu... nanti nak beli lagi bagitau yaaaa...

okeeeyyy saya jual dengan harga yang dibayar... :)
by nadir
17 Jan 2011, 09:32
Forum: Isu & Gossip
Topic: Gogo wannabies
Replies: 68
Views: 9682

Re: Gogo wannabies

Freelance wrote: nadir ..ko beli lori lah.. tayar yang jenis besar gedabak.. senang sikit leh angkut ramai2.. hehehe!!! :kah: :keke:

sedang diusahakan.... :evil:
by nadir
17 Jan 2011, 09:28
Forum: Khemah
Topic: GO POWIL
Replies: 61
Views: 11060

Re: GO POWIL-KERLING

ON ONNNN.... jom set tarikh la wei.... bulan 2 atau 3 la... jangan short warning...
by nadir
14 Jan 2011, 00:00
Forum: Khemah
Topic: GO POWIL
Replies: 61
Views: 11060

Re: GO POWIL-KERLING

hmmmm kerling yang dekat behrang tu ka? macam bes aja.....
by nadir
13 Jan 2011, 23:58
Forum: Isu & Gossip
Topic: Gogo wannabies
Replies: 68
Views: 9682

Re: Gogo wannabies

[ *tu la pasal, ada benarnya kata2 reen tu..nk pertikai lebih pun kena kasi beli sebijik powil dulu la mcm ngai baru rasa penangannya. Mmg satu2nya cara nk ubat ati, comparekan je naik powil dgn jln kaki, so lagi sanggup aku bayar kos powil..ekekeke.. :keke: keh keh keh.... bagus ayat nih..... lepa...
by nadir
13 Jan 2011, 22:56
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: G7-11 Series | Benum via UC (20-23 Januari)
Replies: 41
Views: 7534

Re: G7-11 Series | Benum via UC (Thaipusam)

poncho wrote:nak sembang pasal beg sila klik http://www.sembangbeg.com la dei.
punyala banyak topik kat ruangan sembang kat sini juga nak sembang. sebelum aku delete semua pos korang sila fikir dulu sebelum post komen ye
+1 sokong

:mrgreen: