Search found 102 matches

by pa'bu
08 May 2008, 07:44
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Mei : Aku hanya serangga
Replies: 73
Views: 18378

rat-tat-tat wrote:pa'bu..
lalat tu confirm kan hinggap kat makanan kan?kahkkahakahkh
mmg kompom aaaa..
dah tajuk gamba tu pun seekor lalat di puncak kek.
hahaha
by pa'bu
07 May 2008, 16:18
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Mei : Aku hanya serangga
Replies: 73
Views: 18378

nak anta gak..
gamba seekor lalat di puncak kek...
lokasi kejadian di kem lolo.

Image
by pa'bu
02 May 2008, 11:06
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Mei : Aku hanya serangga
Replies: 73
Views: 18378

eh pacat tu kategori serangga ke bukan?
aku ada gamba pacat je la.
hehehe
by pa'bu
02 May 2008, 09:54
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan April : Pemenang adalah nowa
Replies: 11
Views: 4145

tahniah nowa.
dpt duit kemenangan tu jgn lupa banje kau minum.
hahaha
by pa'bu
29 Apr 2008, 11:13
Forum: Khemah
Topic: Malas dah la aku!!!!
Replies: 66
Views: 8367

aku pun rasa mcm dah jadi seorg yg pemalas skang ni.
hehehe
by pa'bu
25 Apr 2008, 13:59
Forum: Galeri
Topic: Tema-tema untuk bulan akan datang (Sila bagi idea)
Replies: 92
Views: 14342

abe~G wrote:Gambar super impose ler pulak. tentu menarik .
aku dah ada modal..
tunggu la poncho...
hahahahaha
by pa'bu
22 Apr 2008, 08:18
Forum: Stor Galeri
Topic: Finalist Bulan april : Sila Undi
Replies: 54
Views: 12295

alamak...
sekali semua gamba peberet aku masuk final da...
mane satu aku nak pilih ni..
hmmmm..
akhirnye dgn kejam skali aku afundi no 4...
by pa'bu
15 Apr 2008, 13:47
Forum: Khemah
Topic: Weekly Futsal Warga Gunung - (24 Jun 2008)
Replies: 89
Views: 12901

futttsssaaallllll...
futtttsssaaaaallllll...
lama dah tak jumpa awek taylor ni.
hahaha
by pa'bu
15 Apr 2008, 13:31
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan April : 4WD
Replies: 87
Views: 17465

kabusgunung wrote:kasi besar laaa sket
Image
perghhh dah mcm ops desert storm la.
aku pun nak afundi yg ni gak la.
by pa'bu
10 Apr 2008, 16:47
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan April : 4WD
Replies: 87
Views: 17465

perghhh haidraf..
cun siot gamba ko tu.
aku vote yg no 2.
keren abis lho.
by pa'bu
10 Apr 2008, 16:44
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan April : 4WD
Replies: 87
Views: 17465

tu la pasal poncho..
siap muka dia pun ada dalam gamba gak.
dah gerenti bukan dia yg amik gamba tu kan.
hahaha
by pa'bu
10 Apr 2008, 15:29
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan April : 4WD
Replies: 87
Views: 17465

banyaknye gamba ko shah.
hehehe
by pa'bu
10 Apr 2008, 08:31
Forum: Kedai
Topic: jaket TNF n Columbia @ uptown 24 Shah Alam
Replies: 19
Views: 2993

Lapore wrote:aku ada gak stok2 bundle nih....
nnt ar aku lego taim main futsal .....!!!
tp ntah bila nok main futsal lg nih...? 8)
hah apa kata mlm ni kita pekena nasik lemak kapar?
hehehe
by pa'bu
09 Apr 2008, 12:51
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan April : 4WD
Replies: 87
Views: 17465

aku rasa tu bukan 4 wheel drive la ponch..
tu 4 legs drive kot..
ala2 flinstone gitu la.
hehehe
by pa'bu
09 Apr 2008, 11:02
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan April : 4WD
Replies: 87
Views: 17465

aku pun nak meriahkan majlis gak la walaupun gamba aku takde yg sesuai nak masuk gelanggang ni.hehehe semua lokasi kejadian kat merapoh.kalau gamba tak sesuai utk pertandingan aku mintak maaf awal2 ye.hehehe gamba 1. http://i193.photobucket.com/albums/z4/pakcikabu/DSC_8257.jpg gamba 2. http://i193.p...
by pa'bu
04 Apr 2008, 17:30
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan April : 4WD
Replies: 87
Views: 17465

gamba naik lori bole ke?
hehehe
by pa'bu
04 Apr 2008, 17:00
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Mac : Pemenang ialah rat-tat-tat
Replies: 13
Views: 3915

tahniah rat-tat-tat.
by pa'bu
02 Apr 2008, 18:51
Forum: Galeri
Topic: Trip Suka Ria ..
Replies: 14
Views: 3080

perghhh gamba memang cun la.
lama dah tak gi jelawang ni.
sape2 nak buat trip gi sini lagi kabo2 le kat aku ye.
hehehe
by pa'bu
02 Apr 2008, 14:50
Forum: Khemah
Topic: Berita Sedih...Allahyarham Rosli Rumia (Raja Gunung SKN)
Replies: 38
Views: 5531

al-fatihah..
by pa'bu
25 Mar 2008, 11:18
Forum: Stor Galeri
Topic: Pilihanraya umum : Sila buat undian gambor Mac
Replies: 46
Views: 10385

tima kasih abang pian.
hehehe
by pa'bu
25 Mar 2008, 08:52
Forum: Galeri
Topic: Tambuyukon 20 - 22 Mac 2008
Replies: 36
Views: 4449

jebatttttt!!!!
apsal ko tak ckp kat aku ko gi?????
kalau aku tau mmg kompom aku gi punye la.
papehal pun tahniah kat korang semua.
by pa'bu
24 Mar 2008, 13:02
Forum: Stor Galeri
Topic: Pilihanraya umum : Sila buat undian gambor Mac
Replies: 46
Views: 10385

nak undi diri sendiri kang bias plak.hahaha

aku undi no 1 rat-tat-tat
compo dgn moment menarik.
by pa'bu
17 Mar 2008, 13:58
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Mac: Melintas sungai
Replies: 124
Views: 26818

pergh eppot...sehingga menjilat bibir tu.
hahaha
by pa'bu
14 Mar 2008, 17:02
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Mac: Melintas sungai
Replies: 124
Views: 26818

cross cg kelang kira bole masuk bertanding lagi kan?
hahaha
by pa'bu
14 Mar 2008, 15:34
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Mac: Melintas sungai
Replies: 124
Views: 26818

wah jimi..sampai 7 keping sekali ko masuk bertanding ye. ini tak aci.sib baik gamba aku banyak dh ilang.kalau tak..hehehe aik kat sini pon rebut kerusi ke? gee ee geee bkn rebut kerusi tan..bontot jimi besar dah gerenti aku kalah punye kalau berebut kerusi dgn dia. eh bila tutup tarikh penyertaan ni?
by pa'bu
14 Mar 2008, 08:57
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Mac: Melintas sungai
Replies: 124
Views: 26818

wah jimi..sampai 7 keping sekali ko masuk bertanding ye.
ini tak aci.sib baik gamba aku banyak dh ilang.kalau tak..hehehe
by pa'bu
13 Mar 2008, 17:00
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Mac: Melintas sungai
Replies: 124
Views: 26818

tak payah delete la man.
aku rasa setakat adjust kaler lever tak jadi masalah kot.
hehehe
by pa'bu
12 Mar 2008, 13:18
Forum: Kedai
Topic: Sponsor lucky draw dinner GO | Bukak gerai waktu dinner
Replies: 40
Views: 4484

i`allah bett.aku cuba usahakan nanti.
by pa'bu
11 Mar 2008, 14:44
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Mac: Melintas sungai
Replies: 124
Views: 26818

perghhhh.... charer la gambo tu.
siap ada aksi lompatan tu.
by pa'bu
10 Mar 2008, 18:32
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Mac: Melintas sungai
Replies: 124
Views: 26818

undi apa lagi bang... selangor aku dah pegang haa haa tan..dah jumpa blom org yg dicari2 tu? hahaha lepas ni tanjung karang akan menjadi pusat pengeluaran penyapu terbesar di dunia.dan juga pusat pengeluaran tempe terbesar di dunia gak.mungkin lepas ni tanaman padi akan digantikan dengan tanaman ka...
by pa'bu
10 Mar 2008, 18:29
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Mac: Melintas sungai
Replies: 124
Views: 26818

oi tan..gamba ko tu bole masuk kategori melintas sungai ke?
by pa'bu
06 Mar 2008, 13:37
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Eksplorasi Excobarians - Taman Negara Endau-Rompin ( Selai )
Replies: 22
Views: 2660

ooooo....
ikan kembong ye..
baru aku tau..
by pa'bu
06 Mar 2008, 13:23
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Eksplorasi Excobarians - Taman Negara Endau-Rompin ( Selai )
Replies: 22
Views: 2660

bole mancing ke?
ikan apa ada kat situ?
by pa'bu
06 Mar 2008, 12:52
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trusmadi - cukupkan korum
Replies: 5
Views: 1105

flite aku 20hb la plak.
balik kl 25hb lak.
idak bole join skali ni.
by pa'bu
05 Mar 2008, 13:24
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Mac: Melintas sungai
Replies: 124
Views: 26818

kat kem kuala luis (ke lata luis?) otw ke kem kor.
hehehe
by pa'bu
05 Mar 2008, 12:59
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Mac: Melintas sungai
Replies: 124
Views: 26818

cayalah bettaku pun nak memeriahkan majlis gak la.mane tau kot bole menang moto.hahaha gambar 1: tajuk: melintas sungai ditengah sungai lokasi: gunung tahan http://i193.photobucket.com/albums/z4/pakcikabu/DSC_7762.jpg gambar 2: tajuk: bergotong-royong ditengah sungai lokasi: gunung tahan http://i193...
by pa'bu
29 Feb 2008, 12:53
Forum: Kedai
Topic: Deuter Backpack (Made in Vietnam)- STOK TERBARU - 5 April 08
Replies: 107
Views: 17342

bro kayrol.barang dah sampai ptg semlm.
tima kasih.

atan...aku beli beg ni wat gi mancing.bole simpan box gewang aku.
hahahaha
by pa'bu
29 Feb 2008, 12:30
Forum: Isu & Gossip
Topic: pelajar UiTM arau dh dijumpai
Replies: 141
Views: 18099

: stop : stabilize : advertise . seelok eloknya tak gi merayau, kecuali terdesak ( air habis ) sebab SAR akan mula search dari tempat kita last seen. kalau kita gi merantau, makin susah SAR team untuk jumpa kita. good..tindakan yang paling bijak bile sesat..advertise tu yg paling penting tuh.. tp k...
by pa'bu
27 Feb 2008, 13:55
Forum: Isu & Gossip
Topic: pelajar UiTM arau dh dijumpai
Replies: 141
Views: 18099

waaaa...sudah pening. kawan2 diorg ckp last nampak umai masa dari berlumut ke kubang. umai ckp lak masa nak turun dari bkt botak. yg lagi best lak..wartawan boleh tulis lak kawan2 umai sedar umai ilang masa diorg sampai kat kem kor pukul 11 pagi!! ...perghh lagi hebat. apa2hal pun yg penting umai se...
by pa'bu
26 Feb 2008, 13:17
Forum: Isu & Gossip
Topic: pelajar UiTM arau dh dijumpai
Replies: 141
Views: 18099

cehhh.. tv3 apa barang nak buat interview pasal ni.. bg diorg election lagik pentinglahhh.. kalau selimutkan dia dengan bendera UMNO ke BN ke mesti masuk nyer... berita nombor satu lagi.... hehehehehe.... nak lagi best calon wakil rakyat siap tunggu umai kat hospital.\pastu wartawan amik gamba bubu...