Search found 1352 matches

by Hangar 18
03 Jan 2012, 10:29
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Sessi Teh Tarik ( TT ) Geng Gunung area Equine Park.
Replies: 124
Views: 34264

Re: Sessi Teh Tarik ( TT ) Geng Gunung area Equine Park.

esok mlm le rul,

dtg ambik khemah sekali.

en mat, leh le dtg pick up brg gak.
by Hangar 18
21 Dec 2011, 21:13
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: haversack berat
Replies: 26
Views: 2637

Re: haversack berat

saya mau pikul itu barang berat tapi mau rasa ringan...buleh ka mcm tu en biNGai.saya ada sebijik karimor jaguar gr uk dan sebijik karimmor cougar china...yang cougar ni sedikit berat saya rasa dan paddingnya menyakitkan pinggang saya...so bolehkah saya buat kesimpulan beg yang berat bakal menyakit...
by Hangar 18
16 Dec 2011, 15:04
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Sessi Teh Tarik ( TT ) Geng Gunung area Equine Park.
Replies: 124
Views: 34264

Re: Sessi Teh Tarik ( TT ) Geng Gunung area Equine Park.

matsaiko wrote:boss, brg sy simpan dulu ye..tunggu yg satu lg tu sampe sy amik sekali lah yer senang
okeh. berez.. kita jumpa bulan depan.
by Hangar 18
15 Dec 2011, 17:36
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Sessi Teh Tarik ( TT ) Geng Gunung area Equine Park.
Replies: 124
Views: 34264

Re: Sessi Teh Tarik ( TT ) Geng Gunung area Equine Park.

esok mlm kita jadik kumpul mcm biasa..
by Hangar 18
13 Dec 2011, 15:41
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Sessi Teh Tarik ( TT ) Geng Gunung area Equine Park.
Replies: 124
Views: 34264

Re: Sessi Teh Tarik ( TT ) Geng Gunung area Equine Park.

permintaan dari rembau.

kita ngeteh mlm ni je le. mlm minggu dia balik langat..
maklum le dia anak mak..
by Hangar 18
13 Dec 2011, 10:20
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Sessi Teh Tarik ( TT ) Geng Gunung area Equine Park.
Replies: 124
Views: 34264

Re: Sessi Teh Tarik ( TT ) Geng Gunung area Equine Park.

jom lepak lagii..

jumaat mlm sabtu ni. 16/12/11. lokasi: teh o beng.
by Hangar 18
10 Dec 2011, 20:01
Forum: Peralatan
Topic: Survey Rucksack Pulak di www.footsteps.com.my
Replies: 38
Views: 5800

Re: Survey Rucksack Pulak di www.footsteps.com.my

beg yg aku pakai tak de dlm list.. camna nak vote..
by Hangar 18
23 Nov 2011, 14:45
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Harga Guide
Replies: 19
Views: 6421

Re: Harga Guide

forestgump wrote:
Hangar 18 wrote:nak deal ttg harga guide gunung2 di Terengganu sy & komunis timur sedia membantu.
:)
komunis timur? Nasib bail dah 2011...kalau 80sn ku kerat2 badan mu dan buat sop.. :kah:

best le.. abam fb dah leh gurau2 skrg.. :)
by Hangar 18
14 Nov 2011, 13:40
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Sessi Teh Tarik ( TT ) Geng Gunung area Equine Park.
Replies: 124
Views: 34264

Re: Sessi Teh Tarik ( TT ) Geng Gunung area Equine Park.

kitorang tanak lepak ngan kau.....hahaha..... lain kali pegi tmn ekuin....bukan puncak jalil puj2 Kalau tak dialukan segan la nak dtg buat sibuk.... Mana la aku nak tau ada 2 kedainya. Aku pergi yg dekat rumah ajela... dtg je.. nama pun TT dan open all. anda dialu-alukan dtg. next TT will update. t...
by Hangar 18
14 Nov 2011, 13:39
Forum: Khemah
Topic: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.
Replies: 107
Views: 21017

Re: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.

Small issue.
Okeh cun.. nanti kita ngeteh sama2 kat equine.
by Hangar 18
14 Nov 2011, 11:48
Forum: Khemah
Topic: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.
Replies: 107
Views: 21017

Re: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.

Sorry tak dapat sertai. Shahrul bagi coordinate lambat, tak bagitau grid apa/format apa. Aritu ingat nak bagi pinjam equipment Primus bagi korang test pakai tapi tak sempat lak nak pass kat Shahrul bro, cara yg betul adalah contact gogo untuk nk dtg ke nak join ke.. bukannya contact peserta & deal ...
by Hangar 18
10 Nov 2011, 12:32
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: GUNUNG MANDI ANGIN@TERENGGANU- VERSION KE3
Replies: 38
Views: 8779

Re: GUNUNG MANDI ANGIN@TERENGGANU- VERSION KE3

nk details turun ngeteh esok mlm le.
by Hangar 18
08 Nov 2011, 18:11
Forum: Isu & Gossip
Topic: popular or knowledgeable....who u are????
Replies: 42
Views: 11764

Re: popular or knowledgeable....who u are????

nazryst wrote:no komen... saya pun budak baru belajar jugakk
saya pun budak baru belajar sbb tu saya jemput otai2 dtg ngajar bwh fly..
by Hangar 18
08 Nov 2011, 11:13
Forum: Khemah
Topic: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.
Replies: 107
Views: 21017

Re: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.

pe lagi rainmaker,

jom le turun ngeteh equine jumaat mlm sabtu.
by Hangar 18
07 Nov 2011, 22:06
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Sessi Teh Tarik ( TT ) Geng Gunung area Equine Park.
Replies: 124
Views: 34264

Re: Sessi Teh Tarik ( TT ) Geng Gunung area Equine Park.

11hb ni le plak. jumaat mlm sabtu. Ok rul. lokasi: teh o beng 70 sen.
by Hangar 18
07 Nov 2011, 21:46
Forum: Khemah
Topic: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.
Replies: 107
Views: 21017

Re: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.

cantek rul. jumaat mlm sabtu ni jom kita ngeteh.
by Hangar 18
07 Nov 2011, 10:08
Forum: Khemah
Topic: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.
Replies: 107
Views: 21017

Re: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.

Rul,

kalo Karrimor X-Lite 300 Lightweight Trekking Tent 2.52kg amacam?
by Hangar 18
04 Nov 2011, 18:25
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: GUNUNG MANDI ANGIN@TERENGGANU- VERSION KE3
Replies: 38
Views: 8779

Re: GUNUNG MANDI ANGIN@TERENGGANU- VERSION KE3

dan dan je tunjuk minat.. last2 cancel sbb ada job last minit.
by Hangar 18
04 Nov 2011, 18:24
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Trusmadi ( Chinese New Year )
Replies: 50
Views: 10101

Re: Gunung Trusmadi ( Chinese New Year )

salam sy baru je balik dr trusmadi 26OCT lalu, n group sy adalah group terakhir guna trail tambunan. trail tu akan ditutup selama 2 tahun utk kerja penambahbaikan. alternatif, trek dari sinua, keningau boleh digunakan, tapi kena buat 4hari la lebih kurang sekian harap maklum, selamat mendaki yeah.....
by Hangar 18
03 Nov 2011, 09:36
Forum: Kedai
Topic: HARGA RUNTUH SEBELUM RAJA HAJI
Replies: 33
Views: 6042

Re: HARGA RUNTUH SEBELUM RAJA HAJI

new seller yg aku perasan mula melanggar atur cara berniaga disini & merosakkan harga pasaran.
by Hangar 18
03 Nov 2011, 01:01
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: GUNUNG MANDI ANGIN@TERENGGANU- VERSION KE3
Replies: 38
Views: 8779

Re: GUNUNG MANDI ANGIN@TERENGGANU- VERSION KE3

shahrul,

nanti ngeteh kita citer..

nrhyt75, tak de iklan punya. sedar2 kami dah balik pun. :)
by Hangar 18
01 Nov 2011, 21:47
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: GUNUNG MANDI ANGIN@TERENGGANU- VERSION KE3
Replies: 38
Views: 8779

Re: GUNUNG MANDI ANGIN@TERENGGANU- VERSION KE3

hehe. ada minat ke nrhyt75?
by Hangar 18
01 Nov 2011, 01:20
Forum: Khemah
Topic: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.
Replies: 107
Views: 21017

Re: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.

gambar dari kamera ko pun terbaik rainmaker..
seluruh perjalanan kelas dpt dijelaskan dari lensa kamera ko.
by Hangar 18
31 Oct 2011, 11:09
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: GUNUNG MANDI ANGIN@TERENGGANU- VERSION KE3
Replies: 38
Views: 8779

Re: GUNUNG MANDI ANGIN@TERENGGANU- VERSION KE3

haha Oli.. tang tarikhnya tu yg mmg prob tu sbb nak ke situ minimum nak kena 4 ari & nak sedap 5 ari.. baru puas... umpama jika kita ke Lasir walaupun seharian duduk main air disitu ketika nak pulang kita masih merasa elom puas lepak disitu. Tempat ni lagi ler... dgn sungainya yg panjang... lanscape...
by Hangar 18
31 Oct 2011, 11:04
Forum: Khemah
Topic: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.
Replies: 107
Views: 21017

Re: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.

Alhamdulillah. Kelas bwh fly bersama Abah Tahir complete. Walaupun ada jurang dari segi peringkat umur, pengalaman, kerjaya namun disebabkan minat yg sama kita boleh berckap/berkomunikasi menggunakan bahasa yg sama. Jutaan terima kasih terhadap Abah Tahir yg sudi datang dari jauh nun dari daerah Cin...
by Hangar 18
27 Oct 2011, 16:19
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: GUNUNG MANDI ANGIN@TERENGGANU- VERSION KE3
Replies: 38
Views: 8779

Re: GUNUNG MANDI ANGIN@TERENGGANU- VERSION KE3

bleh Oli..

cuma tang tarikhnya tu le yg sikit sukar ni..
by Hangar 18
25 Oct 2011, 21:03
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: GUNUNG MANDI ANGIN@TERENGGANU- VERSION KE3
Replies: 38
Views: 8779

Re: GUNUNG MANDI ANGIN@TERENGGANU- VERSION KE3

pr oli wrote:
Hangar 18 wrote:tamada..

dulu pi saper guide?

fendi..
kalu mau buat ni...
kasi roger...
cam berminat....
:minum:
ntah le oli .. bila nak repeat ntah.. otak ni tengah dok fikir nak repeat ke tempat yg jauh lebih gerek/cun dari M.A tu. huhuhu.
by Hangar 18
25 Oct 2011, 16:25
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: GUNUNG MANDI ANGIN@TERENGGANU- VERSION KE3
Replies: 38
Views: 8779

Re: GUNUNG MANDI ANGIN@TERENGGANU- VERSION KE3

tamada..

dulu pi saper guide?
by Hangar 18
25 Oct 2011, 16:22
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Harga Guide
Replies: 19
Views: 6421

Re: Harga Guide

nak deal ttg harga guide gunung2 di Terengganu sy & komunis timur sedia membantu.
:)
by Hangar 18
25 Oct 2011, 00:07
Forum: Peralatan
Topic: Tali hammock
Replies: 12
Views: 2382

Re: Tali hammock

rainmaker,

nanti time kelas bwh fly aku share story ngan ko ttg 'tali hammock' hehe.
by Hangar 18
25 Oct 2011, 00:06
Forum: Khemah
Topic: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.
Replies: 107
Views: 21017

Re: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.

aha. sejam je trekking. bleh.. no prob untuk ko yg dah mmg kaki sondol.
by Hangar 18
24 Oct 2011, 17:43
Forum: Khemah
Topic: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.
Replies: 107
Views: 21017

Re: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.

setelah sekian lama tak bersekolah bwh fly, rasa tak sabar plak nak bersekolah bwh fly ujung minggu ni. Sebelum ni dah 2 kelas bwh fly dibuat : 1. x'mas 2008, pengajar En Ismail iaitu Pengerusi Persatuan Mendaki Terengganu PMT 2. 2 tahun lepas plak pengajarnya adalah saudara Ir Rembau Modetar Gunung...
by Hangar 18
23 Oct 2011, 00:02
Forum: Pertanyaan Gunung
Topic: step2 utk organize trip
Replies: 15
Views: 3760

Re: step2 utk organize trip

GO nk buat SOP?

nak ngeteh nak rembau 3 bulan sekali pun susah.
hahaha...
by Hangar 18
21 Oct 2011, 17:32
Forum: Khemah
Topic: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.
Replies: 107
Views: 21017

Re: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.

rainmaker,

check pm untuk details camna nak ke intake.
by Hangar 18
21 Oct 2011, 12:26
Forum: Khemah
Topic: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.
Replies: 107
Views: 21017

Re: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.

mlm tadi mimi ckp ada lagi sorang kwn nak join.

ada 2 kwn any update?
by Hangar 18
20 Oct 2011, 17:48
Forum: Khemah
Topic: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.
Replies: 107
Views: 21017

Re: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.

oic.. yg dah byr deposit 5 org termasuk rainmaker. yg kwn nama apa ek..
by Hangar 18
20 Oct 2011, 13:22
Forum: Khemah
Topic: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.
Replies: 107
Views: 21017

Re: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.

rainmaker,

diaorg leh confirmkan bila ek..