Search found 228 matches

by Ujang
26 May 2011, 17:03
Forum: Kedai
Topic: rindu
Replies: 21
Views: 4193

Re: rindu

mamak...
apa lagi stok yang ada....
aku rindu nak pow ko lagi nie...
eheheeee
by Ujang
27 Oct 2010, 23:28
Forum: Kedai
Topic: baju salomon(new)
Replies: 9
Views: 2106

Re: baju salomon(new)

bro...
lokasi kalau mau jumpa kat mana?
kalau area KL boleh jumpa...
by Ujang
30 Sep 2010, 17:41
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Al-Fatihah buat Suraya
Replies: 100
Views: 25625

Re: Al-Fatihah buat Suraya

sampaikan salam pada keluarga Arwah yer...
saya mungkin ke Tampin...
by Ujang
30 Sep 2010, 17:39
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)
Replies: 69
Views: 9830

Re: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)

Alhamdulillah....
Majlis Berjalan Dengan Lancar walaupun hujan di petang hari dan lecak di malam hari...

Kedatangan Peserta : 90 orang
Yang Tak Dapat Datang : 5 orang

Gambar akan disusuli dalam masa terdekat...
TQ semua....
by Ujang
24 Sep 2010, 15:30
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)
Replies: 69
Views: 9830

Re: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)

ngai,
ohh... belum kawen eh..
igtkan dah kawen...
sebab tue aku tulis wife...
keh keh....
by Ujang
24 Sep 2010, 09:46
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)
Replies: 69
Views: 9830

Re: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)

defcon, tak sure lak ada org jual tongkat ali ke tak... lu sudah kawen ka? hehee ajon, TQ bro... sany, tapak meniaga boleh sewa... keh keh... nanti amik form eh... LIST NAME UPDATED 1. Ujang (L) 2. Wan Nazry (M) 3. Aiwa (S) 4. Ujang 2 (M) 5. Ujang 3 (S) 6. Lyn 1 (M) 7. Lyn 2 (XS) 8. Nisa Abdul (M) 9...
by Ujang
23 Sep 2010, 00:03
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)
Replies: 69
Views: 9830

Re: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)

HADIAH CABUTAN BERTUAH...

1. IROX
2. Outdoor Gear
3. Hamper

good luck pada semua peserta....
by Ujang
23 Sep 2010, 00:02
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)
Replies: 69
Views: 9830

Re: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)

MAKLUMAN... Harga RM45 siap dengan Makanan, Chalet Tido Ramai2 dan T-Shirt... Kalo nak kira pakej asing2 nanti aku yang pening kepala... So... sapa : 1. Nak Join tp takmo tdo (RM 45) 2. Nak Join tp takmo tshirt (RM45) 3. Nak Join tp takmo makan (RM 45) 4. Takmo join tp nak tshirt (RM 45) 5. Nak join...
by Ujang
20 Sep 2010, 15:50
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)
Replies: 69
Views: 9830

Re: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)

Kawan-kawan... update penyertaan... Closing Date : 22/09/2010 (RABU) Penyertaan: (RM45) 01. Ujang (L) 02. Wan Nazry (M) 03. Aiwa (S) 04. Ujang 2 (M) 05. Ujang 3 (S) 06. Lyn 2 (M) 07. Lyn 2 (XS) 08. Nisa Abdul (M) 09. Emilly 1 (S) 10. Emilly 2 (?) 11. Azreen (M) 12. Adam (L) 13. Ujang 4 (L) 14. Cikgu...
by Ujang
17 Sep 2010, 18:37
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)
Replies: 69
Views: 9830

Re: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)

Update Penyertaan : Penyertaan: (RM45) 01. Ujang (L) 02. Wan Nazry 03. Aiwa 04. Ujang 2 (M) 05. Ujang 3 (S) 06. Lyn 2 (M) 07. Lyn 2 (XS) 08. Nisa Abdul (M) 09. Emilly 1 10. Emilly 2 11. Azreen 12. Adam 13. Ujang 4 (L) 14. Ina 1 (S) 15. Ina 2 (S) 16. Azie (M) 17. Zetty (S) 18. Dilla 19. No Name 20. ?...
by Ujang
15 Sep 2010, 21:48
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)
Replies: 69
Views: 9830

Re: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)

nadir,
mai la....

List Name Yang Dah Kompom (RM 45)
01. Ujang (L)
02. Wan Nazry
03. Aiwa
04. Ujang 2
05. Ujang 3
06. Lyn 2
07. Lyn 2
08. Nisa Abdul
09. Emilly 1
10. Emilly 2
11. Azreen
12. Adam
13. Ujang 4 (L)
14. ??
15. ??
by Ujang
09 Sep 2010, 14:14
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)
Replies: 69
Views: 9830

Re: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)

Update List Name Lagikk.....

List Name Yang Dah Kompom (RM 45)
01. Ujang
02. Wan Nazry
03. Aiwa
04. Ujang 2
05. Ujang 3
06. Lyn 2
07. Lyn 2
08. Nisa Abdul
09. Emilly 1
10. Emilly 2
11. Azreen
12. Adam
13. ??
14. ??
15. ??
by Ujang
07 Sep 2010, 16:00
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: G7-11 Series | Gerah - Bilah (4-7 November - Deepavali)
Replies: 58
Views: 7934

Re: G7-11 Series | Gerah - Bilah (4-7 November - Deepavali)

berminat...
tapi kene tgk jadual kerja gak time nie...
maybe bz dgn cuti sekolah...
apa2 nanti aku roger ko...
by Ujang
07 Sep 2010, 15:56
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Selamat Hari Raya 2010
Replies: 15
Views: 6300

Re: Selamat Hari Raya 2010

Selamat Hari Raya kepada semua warga GO...
semoga lepas raya nanti kita sama2 boleh pecahkan lemak...
renung-renungkan dan selamat beramall..... :)
by Ujang
07 Sep 2010, 15:52
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)
Replies: 69
Views: 9830

Re: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)

Tuan tanah... kenapa aku tak boleh nak edit topik nie... banyak nak kene update nie.... hehe... List Name Yang Dah Kompom (RM 45) 1. Ujang 2. Wan Nazry 3. Aiwa 4. Ujang 2 5. Ujang 3 6. Lin 7. Poncho 8.Nisa Abdul 9. Emilly 1 10. Emilly 2 al_razy89, ko bayar bila ek?... mmg ada satu orang sudah bayar ...
by Ujang
07 Sep 2010, 12:15
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: PROGRAM AMAL SAUDARA BARU 2010
Replies: 23
Views: 4366

Re: PROGRAM AMAL SAUDARA BARU 2010

ALHAMDULILLAH... Program Amal Saudara Baru 2010 telah berjaya dilaksanakan... Semua powil berjaya cross Sg Rengil.... Terima kasih kepada semua yang memberi sumbangan dan menyokong... Kepada 22 orang peserta... aku ucapkan jutaan terima kasih... sanggup berhujan untuk menyediakan juadah... Ada 2 pro...
by Ujang
03 Sep 2010, 15:48
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)
Replies: 69
Views: 9830

Re: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)

ngai : no count count until paid... :)
yon : who's hang up? wrong person... hahahaa... pay first la then i'll put ur name n wife... hahahaa
by Ujang
03 Sep 2010, 15:41
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: PROGRAM AMAL SAUDARA BARU 2010
Replies: 23
Views: 4366

Re: PROGRAM AMAL SAUDARA BARU 2010

Ngai, Man Black aku hantar masuk lori... :minum: Latest Update UPDATE SUMBANGAN : Wang - RM 1,400.00 Beras - 160 kg Gula - 20 kg Minyak - 20 kg Sardin - 24 tin Biskut - 19 kotak Baju Kurung - 1 kotak Baju Budak2 - 1 kotak Mainan Kanak2 - 1 kotak Bahan-bahan minuman Transport Pajero 1. Mamak 2. Tojen...
by Ujang
03 Sep 2010, 02:33
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)
Replies: 69
Views: 9830

Re: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)

LIST NAME PESERTA YANG DAH BAYAR RM45.00

1. Ujang
2. Aiwa
3. Wan Nazry
4.
5.

anda bila lagik?
tarikh tutup 19 SEPT 2010...
TQ
by Ujang
03 Sep 2010, 02:31
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)
Replies: 69
Views: 9830

Re: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)

LIST NAME UPDATED !!! al_rary89, nanti kita jumpa di sana... sany, ini mcm tokey susah mau kira wo... hehehe... tido or tak tido tetap kene bayar sama... abg kamal, sup arnab pun best gak... saya budget 100pax mcm tahun lepas... ngai, aku dah request sup daging arnab... hehe reen, rusa ada batang pe...
by Ujang
03 Sep 2010, 02:24
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: PROGRAM AMAL SAUDARA BARU 2010
Replies: 23
Views: 4366

Re: PROGRAM AMAL SAUDARA BARU 2010

UPDATE SUMBANGAN : Wang - RM 850.00 Beras - 160 kg Gula - 20 kg Minyak - 20 kg Sardin - 24 tin Baju Kurung - 1 kotak Baju Budak2 - 1 kotak Mainan Kanak2 - 1 kotak Bahan-bahan minuman Jumlah Tetamu 100 orang... KENDURI DI SG. RENGIL.... yahooooo pening kepala chef2... hehe... semoga kita semua dapat ...
by Ujang
01 Sep 2010, 15:49
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: PROGRAM AMAL SAUDARA BARU 2010
Replies: 23
Views: 4366

Re: PROGRAM AMAL SAUDARA BARU 2010

UPDATE TRANSPORT :
1. Hilux Blink2
- Ngai
- Herman
- Linda
- Kak Ina

2. Pajero Blink2
- Mamak
- KakT1
- KakT2
- Man Black

3. Gen2 Power
- Kudin
- Colgate
-
-

4. Persona Bau Kedai
- Ujang
- Lin
-
-

5. Hilux Kuat (dari penang)
- Nadir
-
-
-

sapa lg?? ada yang aku tertinggal??
by Ujang
01 Sep 2010, 00:09
Forum: Kedai
Topic: iROX from Swiss | Outdoor Watches | Pulse Watch | Altimeter
Replies: 104
Views: 12194

Re: iROX from Swiss | Outdoor Watches | Pulse Watch | Altime

lepas raya ke-30 tak boleh lekat kat tangan ke?
keh keh... kalo tak boleh lekat kat tangan ko...
nanti try lekat kat tangan aku... huhu...
by Ujang
01 Sep 2010, 00:06
Forum: Komunikasi & Radio
Topic: RAE 2010-2
Replies: 13
Views: 1047

Re: RAE 2010-2

jenanese... sudah dpt sign 9M ke?
by Ujang
01 Sep 2010, 00:04
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Bancian skill dan pengetahuan
Replies: 23
Views: 7781

Re: Bancian skill dan pengetahuan

betul ponch...
setuju... kalau respond dari hardcopy pun bagus jugak...
walaupun aku hari-hari on computer kekadang tak perasan topik-topik pasal survey...
sambil TT tue boleh minta kawan2 isi form tersebut dan serahkan pada yang bertanggungjawab...
harap maaf yer...
by Ujang
31 Aug 2010, 23:59
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)
Replies: 69
Views: 9830

Re: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)

orga,
aku sudah announce hadiah2 cabutan bertuah yang MENARIK tue...
semua excited...

al_razy89,
jangan tak datang lak tahun nie... :tembak:
by Ujang
31 Aug 2010, 14:21
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)
Replies: 69
Views: 9830

RAYA RIMBA 2010 (25-26 Sept 2010)

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Sekali lagi dengan rasa rendah diri... saya menjemput semua penggiat aktiviti luar Malaysia untuk bertandang ke Majlis RAYA RIMBA 2010 tanpa mengira kelab, persatuan, organisasi, puak, kroni, parlimen dan sebagainya... Tujuan dan motif utama adalah mengeratkan si...
by Ujang
31 Aug 2010, 14:13
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: PROGRAM AMAL SAUDARA BARU 2010
Replies: 23
Views: 4366

Re: PROGRAM AMAL SAUDARA BARU 2010

Update Sumbangan
Wang Sumbangan - RM 380.00
Berasv- 40 kg
Minyak - 7 kg
Sardin - 1 Kotak
Instant Minuman

Terima kasih kepada kawan2 yang memberi sumbangan... Moga Allah membalas jasa baik kawan2 yang menderma... Amin.. Last date untuk membuat sumbangan ialah 2 Sept 2010... Sekian
by Ujang
30 Aug 2010, 12:30
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: PROGRAM AMAL SAUDARA BARU 2010
Replies: 23
Views: 4366

Re: PROGRAM AMAL SAUDARA BARU 2010

UPDATE SUMBANGAN !!

Wang Tunai - RM 330.00
Beras - 40 kg
Minyak - 5 kg
Pakaian Raya - Tak kira lagi...

Pada yang sudi nak memberi sumbangan, amatlah dialu-alukan...
Sumbangan dan sokongan anda semua amat dihargai...
Semoga apa yang bakal dilaksanakan mendapat keberkatan-Nya... amin...
by Ujang
26 Aug 2010, 21:30
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: PROGRAM AMAL SAUDARA BARU 2010
Replies: 23
Views: 4366

Re: PROGRAM AMAL SAUDARA BARU 2010

tue la pasalnye. takut bukan yang nie yang depa mintak. ape kate ko listkan brg-brg yang agak2nye depa nak? apa kata kita fokus pada barang-barang untuk depa sambut lebaran?? contoh kueh tart ke, almond london ke, hehe... b4 sampai lojing dah abis dalam kete kot... keh keh... takder la... gurau jer...
by Ujang
26 Aug 2010, 10:40
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: PROGRAM AMAL SAUDARA BARU 2010
Replies: 23
Views: 4366

Re: PROGRAM AMAL SAUDARA BARU 2010

Alhamdulillah,
Buat setakat ini jumlah kutipan wang tunai ialah : RM80.00
terima kasih pada yang sudi menyumbang...
kami akan laksanakan amanah anda dengan sebaik mungkin...
Semoga Allah sahaja yang boleh membalas jasa kalian...
Terima kasih...
by Ujang
26 Aug 2010, 10:34
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: PROGRAM AMAL SAUDARA BARU 2010
Replies: 23
Views: 4366

Re: PROGRAM AMAL SAUDARA BARU 2010

sany, takder masalah kalau nak derma apa2 sekalipun... yang penting ikhlas dan benda tue bermanfaat untuk mereka... rasanya kalau kita bg benda2 yang sebegitu... diorang guna/simpan/pelihara tak? sebab takut takder yang follow up.... kalau ikutkan perbualan dengan rajis... dia kekadang keluar ke kot...
by Ujang
22 Aug 2010, 11:54
Forum: Kedai
Topic: KARRIMOR EAGLE BAY 20 AIRCOMFORT
Replies: 10
Views: 2824

Re: KARRIMOR EAGLE BAY 20 AIRCOMFORT

beb... just pandangan dan pendapat... kalau barangan outdoor yang anda nak jual tue original... kami warga gunung di GO nie amat mengalu2kan... walaupun barang bundle, 2nd hand or used item... tapi kalau tak original, dan jauh sangat modelnya dan system nya dari yang original... (merepek) rasanya mu...
by Ujang
22 Aug 2010, 11:47
Forum: Kedai
Topic: (WTS) Karrimor SF Sabre 80-130 Olive (NWT)
Replies: 9
Views: 2152

Re: (WTS) Karrimor SF Sabre 80-130 Olive (NWT)

make sure bukan system AIR COMFORT yer kawan2... :tembak:
:kah: :keke:
by Ujang
22 Aug 2010, 11:17
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: PROGRAM AMAL SAUDARA BARU 2010
Replies: 23
Views: 4366

Re: PROGRAM AMAL SAUDARA BARU 2010

salam,

pada yang berminat untuk menghulurkan sumbangan boleh salurkan kepada:

Zon tengah:
1. Mamak - 012-6674122
2. Ujang - 019-2879818

Zon Utara
1. Nadir - 012-4302347

Zon-zon lain akan diumumkan kemudian jika ada...

tq..
by Ujang
21 Aug 2010, 18:51
Forum: Pertanyaan Gunung
Topic: bukit kutu kuala kubu baru
Replies: 11
Views: 2446

Re: bukit kutu kuala kubu baru

wahai abg kamal... saya baru pergi sini sekali jerk... hehe...
edie78... nak citer kat sini mcm susah skit... kalo jumpa senang...
apa2 contact aku 019-2879818-ujang
by Ujang
21 Aug 2010, 06:35
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: PROGRAM AMAL SAUDARA BARU 2010
Replies: 23
Views: 4366

PROGRAM AMAL SAUDARA BARU 2010

PROGRAM AMAL SAUDARA BARU 2010 Tarikh : 4-5 September 2010 Hari : Sabtu & Ahad Lokasi : Kampung OA Sungai Rengil, Gua Musang, Kelantan (Pos Brooke/Kampung Rajis) Motif : Berbuka + Sahur + Terawih + Memberi Sumbangan Hari Raya Bayaran : Kos Pengangkutan (KL-Lojing: Car Pool), 4WD (Lojing - Kampung OA...
by Ujang
05 Aug 2010, 11:52
Forum: Isu & Gossip
Topic: KES ORANG HILANG LAGI KAT G. BERINCANG
Replies: 50
Views: 7862

Re: KES ORANG HILANG LAGI KAT G. BERINCANG

tq for ur info span....
harap2 mangsa dpt keluar...
lg pun diorang 3 org kan...