Search found 1139 matches

by soulfly
04 Dec 2014, 01:06
Forum: Kedai
Topic: Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014
Replies: 16
Views: 12206

Re: Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014

dh habis erk majlis ni
by soulfly
28 Jul 2013, 16:31
Forum: Isu & Gossip
Topic: Are you alright? Yes!
Replies: 5
Views: 1804

Re: Are you alright? Yes!

are you alright?
ehh aku alright je.. :tembak:
by soulfly
28 Jul 2013, 16:26
Forum: Peralatan
Topic: nak tanya para otai karrimor
Replies: 21
Views: 971

Re: nak tanya para otai karrimor

tuan tanah ni mana? tanya2 pastu hilang
by soulfly
29 Jan 2013, 13:23
Forum: Kedai
Topic: alamak dh lama sangat tak jual beli kat sini
Replies: 6
Views: 1730

Re: alamak dh lama sangat tak jual beli kat sini

alhamdulillah... terbaik... heehehe... tapi dua minggu lepas aku dok lepak langkawi... sebelah depan bilik aku org diorang je sume... lelaki dalam 10 orang..... ko pernah dok sebelah umah parea dapat sahib tak? takda beza... heehhee kena kutuk ngan dak dak langkawi je dorang heehehe... oh ye ke? ta...
by soulfly
29 Jan 2013, 12:47
Forum: Isu & Gossip
Topic: Kem Sg Retak kee..Kem Maggi?
Replies: 18
Views: 4195

Re: Kem Sg Retak kee..Kem Maggi?

apeda abam mamak..ini topik sudah lama.. dah dapat kata putus sudah..
aku memang suka intai topik yang lama2
by soulfly
29 Jan 2013, 12:43
Forum: Kedai
Topic: alamak dh lama sangat tak jual beli kat sini
Replies: 6
Views: 1730

Re: alamak dh lama sangat tak jual beli kat sini

semua stock jecket aku..dah selamat di dermakan kat SYRIA...adalah tinggal sikit untuk aku guna sendiri
by soulfly
07 Jan 2013, 23:08
Forum: Isu & Gossip
Topic: Kem Sg Retak kee..Kem Maggi?
Replies: 18
Views: 4195

Re: Kem Sg Retak kee..Kem Maggi?

assalamualaikum...

sekadar bertanya.
kenapa nama kemsait ni ada dua ye?
siap ada 2 tag lagi tu :lidah:

Image

dari album student2 UTP..

sebarang pendapat & cadangan dialu-alukan..
esok lusa ko bawak gak papan tanda pastu ko tulis nama kem ni,ikut cita rasa ko :minum:
by soulfly
07 Jan 2013, 23:03
Forum: Kedai
Topic: alamak dh lama sangat tak jual beli kat sini
Replies: 6
Views: 1730

alamak dh lama sangat tak jual beli kat sini

dah agak lama tak beralan kat sini sampai macm mana nak masukkan gambar, hehe
barang ada berguni kat umah aku ni.. :minum:
by soulfly
04 Oct 2012, 11:36
Forum: Kedai
Topic: CASIO PRT-1GP-N1T ProTrek.. untuk d jual (SOLD)
Replies: 13
Views: 3453

Re: CASIO PRT-1GP-N1T ProTrek.. untuk d jual

lamak kalo lah aku ada duit banyak..
by soulfly
03 Aug 2012, 00:21
Forum: Isu & Gossip
Topic: Bezanya...
Replies: 8
Views: 2804

Re: Bezanya...

abg lusuh mohon kopy ye...tq
by soulfly
02 Aug 2012, 23:59
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 14914

Re: sunyi sepi

booommmm yeah mercun sapa ada stock lebih kasi roger la kasi saja kaaa... tuan ini macam tokey kilang mercun pun boleh bengkrap :keke: aku cakap bukan kasi pree,, :minum: aku cakap kasi ri roger mercun das yang 24 kali das tu berapa RM hehehe mamak... roti satu... purpu kari dhal.. lebeeeh.... haah...
by soulfly
02 Aug 2012, 23:40
Forum: Kedai
Topic: karrimor sale 50%-60%
Replies: 17
Views: 4521

Re: karrimor sale 50%-60%

salam...geng karrimor.. rasenye sport direct buat sale tiap hari... sal dari bulan 4 aku datang pun sale 50% jugak.. hasil sembang ngan staff sane bile time nak raye baru la up ke 60% tu pun saiz limited.. aku baru nak taip ayat ni.. :tembak: syed esok jom pegi nak tak aku tak tau tempat tula esok ...
by soulfly
31 Jul 2012, 21:44
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 14914

Re: sunyi sepi

booommmm yeah mercun sapa ada stock lebih kasi roger la
by soulfly
31 Jul 2012, 01:06
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 14914

Re: sunyi sepi

ko buat la kontrobesi mamak...hot la balik GO nih hehehehe :minum:
:minum:
by soulfly
31 Jul 2012, 01:04
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 14914

Re: sunyi sepi

atan ada barang baik tak? bantal peluk ker?
by soulfly
28 Jul 2012, 01:29
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 14914

Re: sunyi sepi

atan// pose skali dah ler ni sampai 3 kali ko letak posting yang sama ekekeeke ke sajer nak kasi meriah :minum:
by soulfly
26 Jul 2012, 23:54
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 14914

sunyi sepi

:minum: alamak apahal sunyi je ni... mana semua orang?
by soulfly
03 Jun 2012, 14:48
Forum: Kedai
Topic: WTS - Yaesu FT270 set (SOLD)
Replies: 17
Views: 4319

Re: WTS - Yaesu FT270 set

kasi check pm..
aku dah deal ngan nipon pagi tadi,aku booking ngan niponn :minum:
by soulfly
03 Jun 2012, 09:23
Forum: Isu & Gossip
Topic: LESEN GUIDER..
Replies: 85
Views: 13952

Re: LESEN GUIDER..

Satu tahun sudah berlalu Aku bersama lesen hijau Bukan aku nak apa-apa daripada negara Kerna aku tau rakyat belum bersedia Ada lesen atau tiada kini masih sama Cuma lainnya mungkin pengetahuan Serta sikap dan tahap kesedaran Punya lesen umpama insan cendekiawan Tak banyak aku minta Golongan freelan...
by soulfly
29 May 2012, 02:38
Forum: Kedai
Topic: WTS - Yaesu FT270 set (SOLD)
Replies: 17
Views: 4319

Re: WTS - Yaesu FT270 set

bro PM jugak untuk harga terbaek
by soulfly
06 Apr 2012, 18:43
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 17410

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

tolongla kt gunung bnda tu suma x penting dh, kita sama2 pendaki suma pangkat darjat tolak tepi, ko otai gunung ke, otai beg karrimor ke , pnh katam G12 ke tu suma tolak tepi la.. umur tua perangai mcm kanak2 drjah 2 pn ada.. nasib baik la aku tak pakai kerimorrr wakakakakka sib baik aku pakai deut...
by soulfly
05 Apr 2012, 13:58
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 17410

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

hai lin...jom datting nak? ekeke
yuk!! yuk!! :mrgreen:
petang ni erk kita datting ekeke :minum:
by soulfly
05 Apr 2012, 12:01
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 17410

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

hai lin...jom datting nak? ekeke
by soulfly
04 Apr 2012, 23:42
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 17410

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

incik/cik beirut dah bukak topik tu janganlah menyepi.. kalau tujuan bukak topik kat sini nak berbincang dengan gogo secara terbuka melalui luahan perasaan anda teruskanlah dengan perkenalkan diri anda yea saya sebagai orang luar yang tidak menyertai trip ini dan tidak tahu-menahu tentang sebarang ...
by soulfly
04 Apr 2012, 23:12
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 17410

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

salam all masa kejadian aku ada skali.. nampaknya isu semakin panas, dengan cadangan dan saranan di berikan,di atas pertamanya.aku bertuah gak dapat ikut trip,sebab banyak benda aku boleh belajar,terutamanya macm mana nak atasi masalah komunikasi,baik peserta atau GOGO, masa aku sampai kemsite nampa...
by soulfly
04 Apr 2012, 19:22
Forum: Peralatan
Topic: Pemilik haversack LOWE ALPINE,
Replies: 154
Views: 4341

Re: Pemilik haversack LOWE ALPINE,

bole register lagi ??

saya ada Expedition 75:95 TFX10
Crag Attack 40
bro boleh ajer..
by soulfly
04 Apr 2012, 19:20
Forum: Peralatan
Topic: Pemilik haversack LOWE ALPINE,
Replies: 154
Views: 4341

Re: Pemilik haversack LOWE ALPINE,

kalu ade trip lowe kasi roger ye...
sy pemilik tfx 10 cerro torre 65-85..
:minum:
terbaek
Awal cuti sekolah ujung tahun... tunggu...
harap kali ni tak terlepas trip :minum:
by soulfly
04 Apr 2012, 19:06
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 17410

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

oohh dah kecoh erk trip bujang melaka ekeke,kalo nak tau cerita lebih lanjut boleh roger akulah nk kol pun boleh nak lepak minum2 pun boleh, kalo aku nak reply kat sini agak payah sikit
by soulfly
20 Mar 2012, 23:42
Forum: Peralatan
Topic: Kasut getah dan G7
Replies: 13
Views: 830

Re: Kasut getah dan G7

boleh ajr bro...selamat mendaki
by soulfly
01 Mar 2012, 23:24
Forum: Peralatan
Topic: Pemilik haversack LOWE ALPINE,
Replies: 154
Views: 4341

Re: Pemilik haversack LOWE ALPINE,

nadir, 4wd tu nak cross Sg Kuantan untuk ke Kuala Daguk dari CP1. pastu trekking ke CP2, pastu trekking ke CP3. ke G Tapis le kita. date : seminggu selepas CNY. ada PH 3 day direct. 4-6 Feb. Alhamdulillah trip Lowe dah selesai, 9 member all. 4 tfx, 4 APS Ireland & 1 APS Vietnam. ini taun miss lagi ...
by soulfly
11 Feb 2012, 23:55
Forum: Peralatan
Topic: Sirocco ND60+10 Hyperlite : genuine ke??
Replies: 54
Views: 1878

Re: Sirocco ND60+10 Hyperlite : genuine ke??

nk beli beg baru meh dtg umah...

pilih je mana berkenan.
nk beli beg baru meh dtg umah...

pilih je mana berkenan.
bila aku pi umah ko ni...mau pulang pisau dengan RM ekeke
by soulfly
01 Feb 2012, 22:33
Forum: Kedai
Topic: Jecket Bundle Untuk Di Jual
Replies: 24
Views: 4234

Re: Jecket Bundle Untuk Di Jual

wah pajero bling bling dah upgrade...
mawi..upgrad mende??ekek belum lagi lah ,belum masyuk lagi nih..
phob.. latar cermin bila mau bawak aku?
by soulfly
30 Jan 2012, 17:50
Forum: Kedai
Topic: Jecket Bundle Untuk Di Jual
Replies: 24
Views: 4234

Re: Jecket Bundle Untuk Di Jual

Pergh masyukkkkk
lepasnih boleh ler aku jungle trecker size 34 ekekeke cam haremm
by soulfly
29 Jan 2012, 22:16
Forum: Kedai
Topic: Jecket Bundle Untuk Di Jual
Replies: 24
Views: 4234

Re: Jecket Bundle Untuk Di Jual

item SOLD
MOD boleh konci arr ini topik tq
by soulfly
26 Jan 2012, 01:37
Forum: Kedai
Topic: Jecket Bundle Untuk Di Jual
Replies: 24
Views: 4234

Re: Jecket Bundle Untuk Di Jual

waa..lawa jeket..blanje la
turun KL kalo rogerlah nanti pilhlah mana berkenan :minum:
by soulfly
26 Jan 2012, 01:34
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Program Bantuan Kemanusiaan Dan Saudara Baru
Replies: 2
Views: 1367

Program Bantuan Kemanusiaan Dan Saudara Baru

Program ini dirancang dan akan dilaksanakan oleh sukarelawan yang terdiri daripada pengiat-pengiat rekreasi. Program ini bertujuan memberi pendedahan tentang kebajikan penduduk luar bandar ataupun dikenali sebagai masyarakat orang asli yang menjadi penduduk peribumi di kawasan pinggir hutan terutama...
by soulfly
26 Jan 2012, 01:29
Forum: Kedai
Topic: Jecket Bundle Untuk Di Jual
Replies: 24
Views: 4234

Re: Jecket Bundle Untuk Di Jual

kang ade jugak si penjual kene saman dgn pembeli pulak..
aku dah agakmesti ada orang nak saman aku nih.. dah :keke:
by soulfly
26 Jan 2012, 01:29
Forum: Kedai
Topic: Jecket Bundle Untuk Di Jual
Replies: 24
Views: 4234

Re: Jecket Bundle Untuk Di Jual

kang ade jugak si penjual kene saman dgn pembeli pulak..
aku dah agakmesti ada orang nak saman aku nih.. dah :keke:
by soulfly
26 Jan 2012, 01:27
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Moh ke Gunung Suku pulak .!!
Replies: 16
Views: 3248

Re: Moh ke Gunung Suku pulak .!!

0134496968(wazer)...jumpa di simpang pulai ...leh sarap sama2 nanti..!! mana gi yang lain2 ni...suma dah maleh naik gunung ker..?!! :oops: ni trip minggu depan kan? tak dapatlaer teman ngikutnya ada temu janji dengan dr' tarapapa le mamak...ni trip suka2 saja...trip wekend...bila2 masa saja buleh p...
by soulfly
26 Jan 2012, 01:27
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Moh ke Gunung Suku pulak .!!
Replies: 16
Views: 3248

Re: Moh ke Gunung Suku pulak .!!

0134496968(wazer)...jumpa di simpang pulai ...leh sarap sama2 nanti..!! mana gi yang lain2 ni...suma dah maleh naik gunung ker..?!! :oops: ni trip minggu depan kan? tak dapatlaer teman ngikutnya ada temu janji dengan dr' tarapapa le mamak...ni trip suka2 saja...trip wekend...bila2 masa saja buleh p...