Search found 9 matches

by Mancis
29 Jul 2012, 08:22
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 21006

Re: sunyi sepi

Salam semua. GO ada FB ke? Boleh bagi link?

T/kasih.
by Mancis
17 Jul 2012, 12:41
Forum: Peralatan
Topic: Sirocco ND60+10 Hyperlite : genuine ke??
Replies: 54
Views: 5384

Re: Sirocco ND60+10 Hyperlite : genuine ke??

errrrr.... saya beli sekehen jek bang.. size 4... heheheh... sy beli kat abam orga.... Terima kasih. Dulu ada sorang kawan saya order Macpac direct daripada website. Dia kena bagi ukuran panjang belakang daripada bahu sampai ke pinggul (lumbar). Kalau dia bawak beg dia no problem, tapi kalau orang ...
by Mancis
01 Jul 2012, 21:39
Forum: Peralatan
Topic: Sirocco ND60+10 Hyperlite : genuine ke??
Replies: 54
Views: 5384

Re: Sirocco ND60+10 Hyperlite : genuine ke??

hahahahaha~!! bukan 'macam ni', mmg yg ni la aku beli! hahahaha! sedap pkai kot cuma terlalu besar klu letak brang manyak2.. baru2 ni aku pi yong belar + 3 gunung tu, penatnya bila tersangkut dgn pokok renek2.. plus kena merangkak plak... dari segi water resist tu, 90% terbukti... Bang, sebelum bel...
by Mancis
26 Jun 2012, 20:30
Forum: Peralatan
Topic: Kelab pemilik Casio Protrek
Replies: 83
Views: 10287

Re: Kelab pemilik Casio Protrek

http://www.skywatches.com.sg/Casio_triple_sensor/PRT40C.jpg Gambar kat atas adalah contoh jam yang saya sangat sayang walaupun dah tahap boleh masuk muzium. Mohon nasihat kawan-kawan kat sini kalau-kalau tau tempat repair jam yang boleh dicadangkan. Terima kasih. Maaf. Ada sedikit kesilapan, Model ...
by Mancis
26 Jun 2012, 14:09
Forum: Peralatan
Topic: Kelab pemilik Casio Protrek
Replies: 83
Views: 10287

Re: Kelab pemilik Casio Protrek

Image

Gambar kat atas adalah contoh jam yang saya sangat sayang walaupun dah tahap boleh masuk muzium. Mohon nasihat kawan-kawan kat sini kalau-kalau tau tempat repair jam yang boleh dicadangkan. Terima kasih.
by Mancis
26 Jun 2012, 14:01
Forum: Peralatan
Topic: pemilik haversack KARRIMOR
Replies: 295
Views: 25909

Re: pemilik haversack KARRIMOR

Salam semua, Saya ada perasan kedai beg kat Pertama (setentang kedai video game) ada jual hydration pack Karrimor beserta sekali dengan hydration bladder 2L. Tapi lepas ushar website Karrimor, takde pulak terpampang hydration pack Karrimor. Persoalannya, kedai beg kat Pertama tu jual barang Karrimor...
by Mancis
26 Jun 2012, 13:47
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tahan via Merapoh - Kuala Tahan
Replies: 19
Views: 7228

Re: Gunung Tahan via Merapoh - Kuala Tahan

Best tu. Bila nak arrange sekali lagi? Rasa macam nak ikot je...
by Mancis
25 Jun 2012, 22:43
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Salam sejahtera semua.
Replies: 1
Views: 1197

Salam sejahtera semua.

Tak pasti nak perkenalkan diri kat SINI atau bukak thread baru. Saya buat dua-dua sekali (Mod boleh delete salah satu). Nama : Alias Tan Jantina : Lelaki Tarikh Lahir : 11 April 1976 Tempat tinggal : Desa Pandan Kelab : Tiada Perut dah mula kedepan. Nak join bebudak menari 'shuffle' terasa tua sanga...
by Mancis
25 Jun 2012, 22:30
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Please register here
Replies: 1312
Views: 212031

Re: Assalamualaikum semua

Nama : Alias Tan
Jantina : Lelaki
Tarikh Lahir : 11 April 1976
Tempat tinggal : Desa Pandan
Kelab : Tiada

Sila tunjuk ajar. Apabila keranda dibawa barulah bercucuran air mata.