Search found 423 matches

by Denan
05 Aug 2014, 21:42
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Huh?
Replies: 14
Views: 3489

Re: Huh?

di tapis haahahahaaa
:mrgreen: :keke:
by Denan
12 Jul 2014, 21:25
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Huh?
Replies: 14
Views: 3489

Re: Huh?

aku pun x tahu apa team ko tan... apadia apadia..?
by Denan
21 Apr 2014, 09:52
Forum: Kedai
Topic: Berghaus Limited SALE
Replies: 7
Views: 3563

Re: Berghaus Limited SALE

tu dia otai berghaus sudah datang... tebaek cik lee :D
by Denan
06 Feb 2014, 09:13
Forum: Log Gunung
Topic: LOG TRANS TITIWANGSA V2 .CNY2013 Part 8 of 8
Replies: 6
Views: 334

Re: LOG TRANS TITIWANGSA V2 .CNY2013 Part 8 of 8

tebaik bang... tahniah2.
by Denan
29 Oct 2013, 11:02
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Rabong via Waterfall
Replies: 7
Views: 3669

Re: Gunung Rabong via Waterfall

betul2... hanya guide tertentu saja boleh bawak... saya x dapat join sbb tarikh tu kene ngan budak2 start skolah.
by Denan
29 Oct 2013, 10:59
Forum: Klinik Gunung
Topic: PENGURUSAN PROGRAM EKSPEDISI & KUMPULAN PENDAKI
Replies: 22
Views: 412

Re: PENGURUSAN PROGRAM EKSPEDISI & KUMPULAN PENDAKI

terbaik... banyak maklumat... terima kasih shahrul.
by Denan
23 Oct 2013, 15:13
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Rabong via Waterfall
Replies: 7
Views: 3669

Re: Gunung Rabong via Waterfall

mintak maaf en.gate saya x dapat join... gayatttttt.....!!! :mrgreen:
by Denan
04 Oct 2013, 09:34
Forum: Kedai
Topic: Merdeka Sales
Replies: 16
Views: 4425

Re: Merdeka Sales

denan perli aku kee?
hahaha... jangan mare boh... kita sama2 xde fb :mrgreen: :keke:
by Denan
01 Oct 2013, 11:13
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tahan Classic Trail [K.Tahan/Gng Tahan/K.Tahan]
Replies: 40
Views: 12995

Re: Gunung Tahan Classic Trail [K.Tahan/Gng Tahan/K.Tahan]

sebaik baik nya macam tu lah haha... kami buat trip merapoh-merapoh... trip santai 5 hari 4 malam... kami start treking pada 14/9, hujan lebat hari pertama je... dari petang hujan sampai ke pagi besok baru reda... nasib baik masa tu kami dah lepas crossing semua sungai. Hari ke 2 sampai last day bal...
by Denan
30 Sep 2013, 14:34
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tahan Classic Trail [K.Tahan/Gng Tahan/K.Tahan]
Replies: 40
Views: 12995

Re: Gunung Tahan Classic Trail [K.Tahan/Gng Tahan/K.Tahan]

kita x sempat bertembung... saya sampai puncak 16/9...
18/9 tu saya dah last day dari kem kor ke sg. relau-merapoh...

apa2 pun saya ucapkan tahniah... :mrgreen:
by Denan
30 Sep 2013, 11:47
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tahan Classic Trail [K.Tahan/Gng Tahan/K.Tahan]
Replies: 40
Views: 12995

Re: Gunung Tahan Classic Trail [K.Tahan/Gng Tahan/K.Tahan]

bang... u boleh post gambar kat ruangan GALERI... nanti boleh kongsi2 cerita dan pengalaman...
u start treking 15 september? trip kuala - kuala?
by Denan
19 Sep 2013, 10:02
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: pintu masuk ke gunung bunga buah ditutup
Replies: 5
Views: 275

Re: pintu masuk ke gunung bunga buah ditutup

kami x try g usha lak pagar tu... pihak balai bagitau dah x boleh masuk jd kami xnak ambik risiko menceroboh... kami tukar trip ke bukit kutu je.
by Denan
11 Sep 2013, 08:27
Forum: Kedai
Topic: Merdeka Sales
Replies: 16
Views: 4425

Re: Merdeka Sales

try kontek owner... xde update kat sini ada g le tu kot
by Denan
02 Sep 2013, 09:05
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: pintu masuk ke gunung bunga buah ditutup
Replies: 5
Views: 275

pintu masuk ke gunung bunga buah ditutup

makluman... hari jumaat lepas 30/8/2013 aku dan group aku nak try ke gunung bunga buah... bila ke balai polis untuk buat report kami dimaklumkan pintu masuk dari kebun sayur belakang hotel seri malaysia ditutup dan tidak dibenarkan masuk oleh pihak pengurusan genting. Juga dari mana2 pintu masuk dar...
by Denan
02 Sep 2013, 08:32
Forum: Pertanyaan Gunung
Topic: Gunung Sanggul, Perak
Replies: 8
Views: 2292

Re: Gunung Sanggul, Perak

bagi otai biasa je... bagi kami yg beginner ni... 'lama lagi ke bang puncak'...?? :mrgreen: :keke:
by Denan
29 Aug 2013, 10:48
Forum: Kedai
Topic: Merdeka Sales
Replies: 16
Views: 4425

Re: Merdeka Sales

tunjuk le barang nye kat sini bang... sekurang kurang org yang xde fb tu boleh tengok kat sini jek... :lol:
by Denan
21 Aug 2013, 14:32
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: bawak peralatan camping nek kapal tebang
Replies: 2
Views: 190

Re: bawak peralatan camping nek kapal tebang

stove boleh bawak masuk dalam bagasi tapi gas x boleh... parang pisau saya x pasti... mungkin boleh tapi kene masuk bagasi jugak.
by Denan
01 Aug 2013, 15:28
Forum: Peralatan
Topic: Arc'teryx Backpack Owner
Replies: 78
Views: 1946

Re: Arc'teryx Backpack Owner

en. lee... bag ni x jadik tolak ke
by Denan
30 Jul 2013, 09:03
Forum: Log Gunung
Topic: LOG TRANS TITIWANGSA V2 .CNY 2013 part 7 of 8
Replies: 5
Views: 268

Re: LOG TRANS TITIWANGSA V2 .CNY 2013 part 7 of 8

bos2 yg gaji banyak untung aarrr... yg aku ni gaji ciput boleh le cover2 duit raya ngan servis kete... :lol:
by Denan
29 Jul 2013, 14:41
Forum: Peralatan
Topic: nak tanya para otai karrimor
Replies: 21
Views: 743

Re: nak tanya para otai karrimor

agaknya dia dah tahu kot bag tu ori ke tak... :mrgreen:
by Denan
29 Jul 2013, 09:01
Forum: Log Gunung
Topic: LOG TRANS TITIWANGSA V2 .CNY 2013 part 7 of 8
Replies: 5
Views: 268

Re: LOG TRANS TITIWANGSA V2 .CNY 2013 part 7 of 8

episod akhir tak kuar2 g bang... ending kene ada
by Denan
16 Jul 2013, 08:23
Forum: Pertanyaan Gunung
Topic: Gunung Sanggul, Perak
Replies: 8
Views: 2292

Re: Gunung Sanggul, Perak

tak boleh nak jawab sharul sbb tak penah sampai... try jugak nak ikut en.azlee ritu tapi tak kesampaian :mrgreen:
by Denan
15 Jul 2013, 08:31
Forum: Log Gunung
Topic: Takluk Kala Patthar tanpa Sherpa
Replies: 4
Views: 249

Re: Takluk Kala Patthar tanpa Sherpa

terbaekkk...
by Denan
15 Jul 2013, 08:19
Forum: Pertanyaan Gunung
Topic: Gunung Sanggul, Perak
Replies: 8
Views: 2292

Re: Gunung Sanggul, Perak

bella try tanya en. azlee tuh... beliau baru je pegi gunung sanggul nih.
by Denan
12 Jul 2013, 16:29
Forum: Log Gunung
Topic: LOG TRANS TITIWANGSA V2 .CNY 2013 part 7 of 8
Replies: 5
Views: 268

Re: LOG TRANS TITIWANGSA V2 .CNY 2013 part 7 of 8

sambung bang last part... 8 of 8...
by Denan
11 Jul 2013, 11:52
Forum: Log Gunung
Topic: LOG TRANS TITIWANGSA V2 .CNY 2013 part 6 of 8
Replies: 12
Views: 335

Re: LOG TRANS TITIWANGSA V2 .CNY 2013 part 6 of 8

kang dia lukih gambau lagi kang suh kamu teka... hah mahuk??
aku rasa penah tetengok post pasal 'gambar dan teka' nih... kat mana ye...
by Denan
10 Jul 2013, 15:52
Forum: Log Gunung
Topic: LOG TRANS TITIWANGSA V2 .CNY 2013 part 6 of 8
Replies: 12
Views: 335

Re: LOG TRANS TITIWANGSA V2 .CNY 2013 part 6 of 8

tambah2 skrg bulan pose.. takleh masuk hutan.. deme menonggok je kat depan pc :lidah:
haha betul tu... :mrgreen:
by Denan
09 Jul 2013, 12:22
Forum: Log Gunung
Topic: LOG TRANS TITIWANGSA V2 .CNY 2013 part 6 of 8
Replies: 12
Views: 335

Re: LOG TRANS TITIWANGSA V2 .CNY 2013 part 6 of 8

yup betul2... makna nye yg baik tu sama2 kita kongsi untuk kebaikan dan yg buruk sama2 kita kongsi sebagai pengajaran.
by Denan
08 Jul 2013, 14:22
Forum: Log Gunung
Topic: LOG TRANS TITIWANGSA V2 .CNY 2013 part 6 of 8
Replies: 12
Views: 335

Re: LOG TRANS TITIWANGSA V2 .CNY 2013 part 6 of 8

wuihss panjang tu tan... yg ni pun dah tekebil2 aku baca... kalo di sambung semua satu page mau juling mato den :mrgreen:
by Denan
08 Jul 2013, 14:19
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tahan Classic Trail [K.Tahan/Gng Tahan/K.Tahan]
Replies: 40
Views: 12995

Re: Gunung Tahan Classic Trail [K.Tahan/Gng Tahan/K.Tahan]

Abang Nan buleh jugak Pakai Spender kat luar macam Superman :kah: :keke:
a'ah tengah kalut2 packing skali tesilap seluar pendek kat dalam... spender kat luar :mrgreen: :keke:
by Denan
05 Jul 2013, 17:02
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tahan Classic Trail [K.Tahan/Gng Tahan/K.Tahan]
Replies: 40
Views: 12995

Re: Gunung Tahan Classic Trail [K.Tahan/Gng Tahan/K.Tahan]

pakai seluar panjang boleh tapi belah dalam kene pakai tight jugak (melainkan kulit dah kematu xpe le :mrgreen: ) ... time trek mendatar ok le... bila trek dah mencanak dan tambah pulak seluar basah lagi teruk bergesel dengan kulit. ada stengah2 org x suka pakai spender terus sarung tight je... past...
by Denan
04 Jul 2013, 14:24
Forum: Log Gunung
Topic: LOG TRANS TITIWANGSA V2 .CNY 2013 part 5 of 8
Replies: 2
Views: 223

Re: LOG TRANS TITIWANGSA V2 .CNY 2013 part 5 of 8

terbaek... sambung2
by Denan
04 Jul 2013, 12:00
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: GUNUNG BUBU, KUALA KANGSAR
Replies: 5
Views: 2196

Re: GUNUNG BUBU, KUALA KANGSAR

mcm best je trip ni :D sy xde pengalaman mendaki lg ni
xde pengalaman x penting... yg penting kemahuan.
semua pendaki2 kat sini pun bermula dengan kosong. :minum:
by Denan
03 Jul 2013, 09:30
Forum: Log Gunung
Topic: LOG TRANS TITIWANGSA V2 .CNY 2013 part 4 of 8
Replies: 4
Views: 219

Re: LOG TRANS TITIWANGSA V2 .CNY 2013 part 4 of 8

Oooo... ni kat nuang mmg sesuai sangat
by Denan
02 Jul 2013, 09:19
Forum: Log Gunung
Topic: LOG TRANS TITIWANGSA V2 .CNY 2013 part 4 of 8
Replies: 4
Views: 219

Re: LOG TRANS TITIWANGSA V2 .CNY 2013 part 4 of 8

Steal harpoon...? mcmana rupa dia ye... ada gambo?
by Denan
02 Jul 2013, 08:36
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tahan Classic Trail [K.Tahan/Gng Tahan/K.Tahan]
Replies: 40
Views: 12995

Re: Gunung Tahan Classic Trail [K.Tahan/Gng Tahan/K.Tahan]

bang... diaorg x pakai seluar tight ke... atau dia pakai spender yg x sesuai.
by Denan
28 Jun 2013, 08:30
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tahan Classic Trail [K.Tahan/Gng Tahan/K.Tahan]
Replies: 40
Views: 12995

Re: Gunung Tahan Classic Trail [K.Tahan/Gng Tahan/K.Tahan]

p/s: kantung bola tu penyakit apa mr chin?
alah shahrul... kantung bola tu le... yang tuuuu.... :mrgreen: :keke:
by Denan
27 Jun 2013, 08:56
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: 24G dalam 24H
Replies: 1
Views: 1591

Re: 24G dalam 24H

caya2...
by Denan
20 Jun 2013, 14:14
Forum: Kedai
Topic: Lelong Arcteryx Altra 75
Replies: 12
Views: 4524

Re: Lelong Arcteryx Altra 75

adjust wat installment kt seller laa bang Nan :lidah:
bayor ansuran mcm beli moto dah... :mrgreen: