Search found 12 matches

by hazwan92
23 Jul 2011, 15:58
Forum: Isu & Gossip
Topic: mana lebih best?? dapur camping gaz vs fire maple vs kovea
Replies: 52
Views: 15679

Re: mana lebih best?? dapur camping gaz vs fire maple vs kov

ada sesape tau kat mana nak dpat batang besi campingaz stove? batang besi utk letak periuk tu.. yg ada 4 tu...
by hazwan92
23 Jul 2011, 15:50
Forum: Peralatan
Topic: Beg Ori vs Beg Klon
Replies: 2
Views: 527

Re: Beg Ori vs Beg Klon

already discuss about this topic...
by hazwan92
19 Jul 2011, 01:07
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Tag Tag di puncak Gunung
Replies: 59
Views: 4020

Re: Tag Tag di puncak Gunung

rasanya kalo dah besar sgt mcm banner tu mmg patut la buang.. tapi kalo tag2 kecik2 tu x yah kot.. maybe susun la balik supaya nmpk kemas... letak 1 tag gunung on9 ke... huhu.. baru la ramai pendaki2 baru yg join GO ni nnt... hheehe
by hazwan92
29 Jun 2011, 20:54
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Resepi & menu masakan dlm hutan
Replies: 42
Views: 3093

Re: Resepi & menu masakan dlm hutan

tu baru la resepi... huhu
by hazwan92
28 Jun 2011, 21:19
Forum: Peralatan
Topic: Survey brand dan harga stove untuk panduan bersama
Replies: 22
Views: 4916

Re: Survey brand dan harga stove untuk panduan bersama

saya baru tgk gmbar trangia mini stove tu kt google.. mmg kecik.. menarik.. tapi, api die tu guna apa? x nmpk pown botol gas.. huhu
by hazwan92
24 Jun 2011, 15:29
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Please register here
Replies: 1312
Views: 199978

Re: Please register here

salam.. dah lama daftar tapi baru la ni nak kenalkan diri.. huhu

Nama : Muhammad Hazwan Bin Yusof
no. IC : 920303-0*-***5
Jantina : Lelaki
Tarikh Lahir : 3/3/1992
Tempat tinggal : Shah Alam, Selangor
Kelab : tiada, biasa join trip bdak skola je.. ekekeke
by hazwan92
23 Jun 2011, 01:38
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Resepi & menu masakan dlm hutan
Replies: 42
Views: 3093

Re: Resepi & menu masakan dlm hutan

ayam plak x busuk kerw kalo diletak lama dlm beg tu? mcm mana nak pack supaya ayam tu boleh tahan..?
by hazwan92
20 Jun 2011, 01:48
Forum: Galeri
Topic: The amazing of Mount Rinjani
Replies: 38
Views: 9937

Re: The amazing of Mount Rinjani

salam..ni trip yg ada kluar kt paper ari tu?? ridzuan zolkipli ada join skali eh trip ni?
by hazwan92
16 Jun 2011, 22:07
Forum: Kedai
Topic: Solar Charger
Replies: 14
Views: 4026

Re: Solar Charger

kalo selit kt beg pown masa jalan dlm utan, cahaya matahari yg smpai ckup kerw? yer la, biasanya kalo trekking, redup je, x kena direct sunlight.
by hazwan92
15 Jun 2011, 22:30
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Salam Perkenalan - Outdoor World Adventure
Replies: 4
Views: 1886

Re: Salam Perkenalan - Outdoor World Adventure

oo.. ini rupanye kedai baru bukak tu.. brader yg jaga kt uptown shah alam yg bg tau ari tu..
by hazwan92
15 Jun 2011, 20:47
Forum: Kedai
Topic: Solar Charger
Replies: 14
Views: 4026

Re: Solar Charger

salam. tumpang tanye.. semua bateri walopown bateri biasa boleh di charge menggunakan charger ni ataupown hanya rechargeble bateri mcm GP je yg boleh di charge menggunakan charger ni?
by hazwan92
15 May 2011, 20:01
Forum: Kedai
Topic: Senarai kedai menjual barangan berkaitan rekreasi
Replies: 99
Views: 156146

Re: Senarai kedai menjual barangan berkaitan rekreasi

Shah Alam.. di tingkat 3 SACC mall ada 1 gerai kecik jual barangan outdoor... beg karrimor pown ada.. tapi untuk barang2 kecik kat situ mahal sket la... then, barangan deuter, vertikal dan coleman di tingkat 2 SACC mall.. kat kedai beg WINTER LAND kot.. ape tah. x ingat nama kedai.. kat uptown shah ...