Search found 55 matches

by PKN
04 Sep 2010, 16:54
Forum: Kedai
Topic: Baju utk raye
Replies: 0
Views: 1171

Baju utk raye

Assalamualaikum.salam ramadhan.salam merdeka.salam aildilfitri. ada sket baju nak jual.tgk2 la mane yang berkenan..kalu berkenan terus zaasss...terima kaseh. 1.Umbro Polo T-shirt. http://i278.photobucket.com/albums/kk116/pknrex/DSCN0142.jpg Brand: Umbro Kaler: BiruGelap Size:M (2 pasang) L (2 pasang...
by PKN
27 Dec 2009, 05:05
Forum: Kedai
Topic: aku dah bosan lagi
Replies: 11
Views: 2060

Re: aku dah bosan lagi

J-kang dh tmpt biasa main 16 kilo masuk dlm, sampei 1st waterfall kalu ujan masak gakk mtb kt j-kang nie .... selalu kalu ride...bw powill skali anything happen truz je bleh cver..x-larat pung bleh naik :lol: korang ride gak ke?..sok ada function kt area gambang ni..'monsoon ride' ada 2 category (1...
by PKN
26 Dec 2009, 02:28
Forum: Kedai
Topic: aku dah bosan lagi
Replies: 11
Views: 2060

Re: aku dah bosan lagi

Bro... sorry ahh ari nie x-sempat nk singgah kat b-rimau sok cuti aku settlekan yek, jgn mare ahh :mrgreen: bkn gang aku 2 yg msk sg-lembing...group lain kot this week@27/12 aku ada xtvt MTB kt berkelah "monsoon ride" kalo hujan kena redahhh ahhh :P ko sure dh biasa msk berkelah kan.. ok bro siap s...
by PKN
14 Aug 2009, 16:33
Forum: Kedai
Topic: [JUALAN RAYA]: KAMERA OLYMPUS utk hari raya!!!
Replies: 0
Views: 715

[JUALAN RAYA]: KAMERA OLYMPUS utk hari raya!!!

salam rekreasi. sempena ketibaan bulan ramadan al mubarak dan hari raya xlama lagi ni, aku ade sebijik kamera olympus nak letgo..bukan aku punye pon, member punye.saje tolong kawan2..so sape2 yg beminat, apelagas..sambor la..zaaasss!!! so kat bawah ni gambor dan spesifikasi nak diusha.. http://i278....
by PKN
14 Aug 2009, 16:09
Forum: Kedai
Topic: [JUALAN RAYA]: JERSEY utk hari raya!!
Replies: 2
Views: 791

Re: [JUALAN RAYA]: JERSEY utk hari raya!!

bj muhammad ali tu xde saiz kecik ke?

sori bro..baju tu ade selai je dalam stok aku..sori..
by PKN
13 Aug 2009, 21:22
Forum: Kedai
Topic: [JUALAN RAYA]: JERSEY utk hari raya!!
Replies: 2
Views: 791

[JUALAN RAYA]: JERSEY utk hari raya!!

salam rekreasi. ade sket jualan tiset jersey utk raya nih..bule bawak g jejalan..yuhuu... ..item baru yer bang..siap ade tag lagi.tag luar dan dalam..sikit lagi nak jadi original..kaen jenis quick dry punye..logo ni ade jenis cop ade jenis sulam...nike junkie kaler putih kat bawah tu je baju jenis c...
by PKN
05 Aug 2009, 17:02
Forum: Peralatan
Topic: Review dapur Wild L 7
Replies: 18
Views: 614

Re: Review dapur Wild L 7

salam.. kalu tarak org kasi feedback, bio aku kasi sket..sepanjang aku pakai dapo ni la kan..walaupon beli bukan dari nadir..(ade beli tapi utk org laen)..ade kelebihan dan kekurangan die jugak.. kelebihan: -senang la nk bawak -api besau bole tahan la. -gas senang nak tuko2..xyah nk refill -senang n...
by PKN
16 Jul 2009, 08:39
Forum: Kedai
Topic: JUALAN: DRYFIT ADIDAS & NIKE.
Replies: 6
Views: 1526

Re: JUALAN: DRYFIT ADIDAS & NIKE.

untuk makluman tuan-tuan dan puan-puan, untuk semua design baju diatas ni,saiz yang tinggal hanyala M,L dan XL sahaja..slagi stok masih ada...

kalu minat try la roger.kang aku carik stok..abg kamal, saiz L utk abg kamal muat ni..hehehee..
by PKN
14 Jul 2009, 03:37
Forum: Kedai
Topic: JUALAN: KASUT CROCS..original dan baru.
Replies: 5
Views: 1688

Re: JUALAN: KASUT CROCS..original dan baru.

model hydro ade tak? Berapa harga ek?
nanti sy tgk stok.kalau adepon mungkin bulan 8 baru dapat...
by PKN
13 Jul 2009, 11:32
Forum: Kedai
Topic: JUALAN: DRYFIT ADIDAS & NIKE.
Replies: 6
Views: 1526

Re: JUALAN: DRYFIT ADIDAS & NIKE.

ade abg kamal..sy rase badan abg kamall ni cam saiz xl la..xpe, kang sy tgk stok..heheehe...yg putih ekkk...
by PKN
12 Jul 2009, 23:49
Forum: Kedai
Topic: JUALAN: DRYFIT ADIDAS & NIKE.
Replies: 6
Views: 1526

Re: JUALAN: DRYFIT ADIDAS & NIKE.

cubbulat:

sebatang rokok lagi nak capai tahap original..condition tip top..memang cun bawak g training nih..
by PKN
12 Jul 2009, 01:16
Forum: Kedai
Topic: JUALAN: DRYFIT ADIDAS & NIKE.
Replies: 6
Views: 1526

JUALAN: DRYFIT ADIDAS & NIKE.

salam rekreasi. ade sket jualan tiset jersey adidas ngan nike..item baru yer bang..siap ade tag lagi.kaen jenis quick dry punye..logo ni jenis cop punye.bukan jenis sulam..memang cun kalu mau maen bola @ jog..ade 5 design.try2 la usha. sume baju harge RM15 ..xtermasuk cost posting..just tambah RM6 k...
by PKN
10 Jul 2009, 15:17
Forum: Kedai
Topic: JUALAN: KASUT CROCS..original dan baru.
Replies: 5
Views: 1688

Re: JUALAN: KASUT CROCS..original dan baru.

♠ bro, klw ada offroads size 8, itam tali merah kasi roger yea... :!:

salam bro kasnalagat..saiz yang ko nak tu ade..tapi mungkin bulan 8 sampai kot.tapi aku usaha utk dapatkan secepat mungkin.amacam?

tq.
by PKN
10 Jul 2009, 01:02
Forum: Kedai
Topic: JUALAN: KASUT CROCS..original dan baru.
Replies: 5
Views: 1688

JUALAN: KASUT CROCS..original dan baru.

salam rekreasi.. ade sket kasut crocs nak jual.original dan baru..sume barang adalah baru.siap ade tag lagi.bukan 2nd hand @ bundle.harge kat bawah xtermasuk pos.tambah rm5 kalu itu pos laju.yang ni barang ade stok kat tgn aku.xperlu nk tempah2. jenguk2 la dulu..tq. 1. model: offroads size: M-5 W- 7...
by PKN
08 Jul 2009, 23:18
Forum: Kedai
Topic: JUALAN: Columbia, Montbell, LL Bean, First Down
Replies: 0
Views: 795

JUALAN: Columbia, Montbell, LL Bean, First Down

Salam rekreasi. ada sket jualan utk penggiat rekreasi.sume barang adalah bundle mari.harge kat bawah ni x temasuk duet pos..tambah rm5 kalu itu pos laju.jenguk2 la dulu ye.tq.. 1. T-SHIRT LONGSLEEVE MONTBELL-- RM18 size: M kondisi: 90% terbaek. http://i278.photobucket.com/albums/kk116/pknrex/P708003...
by PKN
16 Mar 2009, 11:36
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Al-Fatihah buat Suraya
Replies: 100
Views: 22442

Re: Al-Fatihah buat Suraya

al-fatihah

aku pon baru dapat msg dari kawan baru je sekejap tadi yg memaklumkan perkara ni..

moga arwah ditempatkan dgn org2 beriman..
by PKN
03 Mar 2009, 10:24
Forum: Kedai
Topic: the north face gore tex for sale!! SOLD!!!
Replies: 0
Views: 752

the north face gore tex for sale!! SOLD!!!

salam rekreasi semua. jaket the north face gore tex untuk dijual. http://i278.photobucket.com/albums/kk116/pknrex/GOO.jpg kaler: hitam tech: gore tex saiz: L hooded: YES pocketable: YES kondisi: 97% terbaekk!!! harga: rm50 (termasuk pos) sesiape yg minat bole la bank in terus ke akaun 1302-0110182-5...
by PKN
23 Feb 2009, 12:53
Forum: Isu & Gossip
Topic: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?
Replies: 377
Views: 53684

Re: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?

salam..

aku nk sgt join team SAR tu..tapi aku sebagai student banyak kekangan..aku hanya bole doakan mangsa dan penyelamat selamat pergi dan pulang..semoga Asan dapat dijumpai..

Allahuakbar..
by PKN
11 Dec 2008, 00:42
Forum: Galeri
Topic: Gunung Tapis 15-17/11/2008
Replies: 25
Views: 3877

xbcadang langsung nak serang itu ruse..heheh..kitorang plan nk g ATP,tapi trek hancuss..so xleh g la..uhukk..(kate si gaid la...)..
by PKN
27 Nov 2008, 15:13
Forum: Galeri
Topic: Gunung Tapis 15-17/11/2008
Replies: 25
Views: 3877

salam PKN..

nanti kim salam kat kalil n cik farah ea (ala awek yg pakai tudung kaler xxxxx tu)...
lame bebenor tak jumpe die..
dapat tgk gambor n jadi ler...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
uiks??farah aje ke??..yg laen cemane??ehheheh..abg mie..ape projek baru??
by PKN
22 Nov 2008, 19:34
Forum: Kedai
Topic: Bikes utk dijual
Replies: 10
Views: 2127

salam..

mat, agak2 ade x roadbike yg bajet rm1500 dan kebawah?kalu ade bole x list kan die punye spect?pk2 taun depan nk carik itu roadbike la..kalu bajet cukup la..heheeh..mekaseh.
by PKN
21 Nov 2008, 11:49
Forum: Galeri
Topic: Gunung Tapis 15-17/11/2008
Replies: 25
Views: 3877

bro mat.. bole tu bole..tapi saje je xnak amik powil tros masuk camp2..kos tambah sket la kan..tapi xtau la bape kene tambah..tapi kan..xla penat sesangat nk ke campsite 2 tu..jalan santai je..kirenye xla rugi gegile xamik powil masuk sampai camp 2...lagipon kitorang duk area kuantan ni je..nak btol...
by PKN
20 Nov 2008, 23:05
Forum: Galeri
Topic: Gunung Tapis 15-17/11/2008
Replies: 25
Views: 3877

xtau r sape punya hilux..xpenah tanye pon..

aku da pm ko..
by PKN
20 Nov 2008, 22:51
Forum: Galeri
Topic: Gunung Tapis 15-17/11/2008
Replies: 25
Views: 3877

hangar..jap lagi aku kasi..heheeh..
by PKN
20 Nov 2008, 22:49
Forum: Galeri
Topic: Gunung Tapis 15-17/11/2008
Replies: 25
Views: 3877

[quote="kabusgunung"]kim salam kat tudung coklat.... ilebiu

hahaha..tunang org daa..ingt nk masuk line jgk..sekali da tau tunang org..xjadik!!..adehh..
by PKN
20 Nov 2008, 19:39
Forum: Galeri
Topic: Gunung Tapis 15-17/11/2008
Replies: 25
Views: 3877

Gunung Tapis 15-17/11/2008

salam rekreasi . 15-17/11/2008 lepas,aku n bebudak aku wat trip Gunung Tapis (4960').Gunung ni berada di Sg Lembing, Kuantan Pahang..seramai 23 orang peserta n 2 org guide yg terlibat..kat bawah ni ade sket gegambar yg nk di kongsi bersama..zaaassss... starting point die dari balai polis Sg Lembing ...
by PKN
10 Oct 2008, 16:27
Forum: Pertanyaan Gunung
Topic: Info Gunung Liang
Replies: 55
Views: 6808

g.liang?? trek liang memang chare..tapi time aku g dulu memang banyak pacat.. siyess..time treking aku plak duk blakang pompuan..hampir setiap mase pompuan tu jerit suh buang kan pacat kat kaki die..aku pon dgn sukecite nye buang la...eheheheh..memule ok lagi la..tapi kalu da tiap mase nak suh aku b...
by PKN
07 Oct 2008, 12:53
Forum: Khemah
Topic: MOUNTAIN BIKE FULL SUSPENSION: T-BOLT (NEW!!)
Replies: 15
Views: 2403

fullsus mmg la berat...bike ni ok laaa sesuai tuk baru2 nak bejinak,baru nak kenal parts2 bike,baru nak belajar shift gear,balancing...sok dah cerdik pandai2 la tuka bike lain :lol: setuju!!full sus memang la berat sket..lagi2 t-bolt ni..tapi not bad la tbolt ni..aku penah tgk ade group tu modified...
by PKN
07 Oct 2008, 12:47
Forum: Khemah
Topic: MOUNTAIN BIKE FULL SUSPENSION: T-BOLT (NEW!!)
Replies: 15
Views: 2403

wa best korg konvoi g jerangkang saudara pkn..bl nak bt cycling g sg lembing...k gak tempat 2 saudara pkn jgn lupe bwk rifle kte tembak ruse kat ladang c2 bt bbq... :evil: busan2 ujung minggu..kayuh g jerangkang la..hehehe..kat ctu chare gak..nak kayuh g bekelah,tapi landai sgt la..pasni nk try car...
by PKN
16 Sep 2008, 23:36
Forum: Kedai
Topic: Stove - survey dulu
Replies: 46
Views: 6170

salam..

gogo..aku booked 4 ketul..rege cemane??da set rege ke??
by PKN
10 Aug 2008, 23:50
Forum: Khemah
Topic: MOUNTAIN BIKE FULL SUSPENSION: T-BOLT (NEW!!)
Replies: 15
Views: 2403

ooo stendet Macro laa nih..cash & carry hehe..cash kalu sori la bro, pak lah kate kite kene ubah cara idop, berjimat cermat dikala inflasi tgh meningkat naik nih..tapi takpe, meh aku promo lagi beskal ko.. mari mari mari beli ini beskal, beli satu dapat 2 tiub taya free ubah care hidop!!!moh kite n...
by PKN
10 Aug 2008, 18:50
Forum: Khemah
Topic: MOUNTAIN BIKE FULL SUSPENSION: T-BOLT (NEW!!)
Replies: 15
Views: 2403

5 kali baya bole? 0% interest laaa..court mamot bole bikin woo
CASH n CARRY!!!ehehhehhe
by PKN
10 Aug 2008, 14:22
Forum: Khemah
Topic: MOUNTAIN BIKE FULL SUSPENSION: T-BOLT (NEW!!)
Replies: 15
Views: 2403

MOUNTAIN BIKE FULL SUSPENSION: T-BOLT (NEW!!)

salam.. T-Bolt utk dijual..baru lagi beb..harge murah2 je..bole nego..spect macam kat bawah: HARGA: RM900 neg * Frame: T-Bolt carbon fibre monocoque, 100% hand made with alloy swing arm * Fork: RST Capa * Rear Shock :DMN Torch * Stem: kalloy Black * Handlebar:Kalloy Black * Headset:1-1/8" alloy anod...
by PKN
15 Jun 2008, 14:19
Forum: Galeri
Topic: Transtitiwangsa Version 2 (V2)-T-REX-..12/05/08-20/05/08
Replies: 31
Views: 4597

err naper mcm terbalik je trans v2 korang nih.. pelik lak haku.. yg haku tahu trans v2 sebenar starting dr kuala mu dan berakhir di BVD (blue valley dam) bagi haku la, klu starting dr yong blar, trail x begitu mencabar sebab byk turun dr menaik... :evil: - sekadar pendapat jeks.. jgn mrh... :evil: ...
by PKN
06 Jun 2008, 21:48
Forum: Galeri
Topic: Transtitiwangsa Version 2 (V2)-T-REX-..12/05/08-20/05/08
Replies: 31
Views: 4597

ui adah tak join skali ke? hehehe staff kat UMP skang ni. otai gak tu. hehehe. tahniah wei.. menggugat jiwa dan raga aku je. pa'abu..si adah tu saodah ke??kitorang da ajak da aritu..tapi die cakap die punya husband x kasi..mungkin trip 2 3 ari bole kot.. trip kitorang ni under kelab universiti..buk...
by PKN
30 May 2008, 10:27
Forum: Kedai
Topic: Senarai kedai menjual barangan berkaitan rekreasi
Replies: 99
Views: 145038

salam.. kat kuantan..kat east coast mall..shopping complexs baru tuh,... sume lot jual barangn ni berada di parkson east coast mall 1..lot barangan deuter -haversack -porch bag, wash bag dll.. -sleeping bag *ok jgk la kat cni..aritu ade diskaun..member aku angkat 2 haversack deuter 75 liter..siap ad...
by PKN
29 May 2008, 20:52
Forum: Galeri
Topic: Transtitiwangsa Version 2 (V2)-T-REX-..12/05/08-20/05/08
Replies: 31
Views: 4597

iyolah pakcik..name kelab nak same la..name ipt pong nak same...bersatu???hahhahahahah...

weii...T-REX tu maksudnye Team Recreation..kitorang ni pon baru lagi..baru 5 taun..banyak mende lagi nak kene belajar..hehehe..tolong beri tunjuk ajar..heheh
by PKN
29 May 2008, 17:20
Forum: Galeri
Topic: Transtitiwangsa Version 2 (V2)-T-REX-..12/05/08-20/05/08
Replies: 31
Views: 4597

adah mane lak ni pa'bu??
by PKN
29 May 2008, 15:05
Forum: Galeri
Topic: Transtitiwangsa Version 2 (V2)-T-REX-..12/05/08-20/05/08
Replies: 31
Views: 4597

Transtitiwangsa Version 2 (V2)-T-REX-..12/05/08-20/05/08

salam rekreasi utk semua. pada 12/05/08 hingga 20/05/08 kelab rekreasi UMP (T-REX) dgn jayanye dah melengkapkan satu trip V2 nih..bole kire hardcore la kan..hehehe..so kat bawah ni ade ler sket gegambar nak kongsi bersama.. kat puncak yong belar.. http://i278.photobucket.com/albums/kk116/pknrex/IMG_...
by PKN
23 May 2008, 16:18
Forum: Stor Galeri
Topic: Aku Hanya Serangga - pemenangnya NADIR
Replies: 47
Views: 8893

gambar resakse rat tat tattttttt