Search found 37 matches

by spy
09 Feb 2018, 22:46
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018
Replies: 33
Views: 2466

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Akhirnyaaaaaa walaupunnnn#matakeatastangandibahu hahhahhaaa..

In sha Allah lama tak jumpa kwn2 lama dan baru.. jumpa nanti
by spy
23 Jul 2009, 13:57
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trans Rembau-Tampin (peak : dato, rembau, gagak, tampin)
Replies: 275
Views: 25561

Re: Trans Rembau-Tampin (peak : dato, rembau, gagak, tampin)

cuba teka sape sayaaaaaaa?? ahakkk ahaaaaaaakkk..

udahla ngai
saje la tuu..
ermm papehal aku r0ger ko lah ekkkk
by spy
23 Jul 2009, 12:47
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trans Rembau-Tampin (peak : dato, rembau, gagak, tampin)
Replies: 275
Views: 25561

Re: Trans Rembau-Tampin (peak : dato, rembau, gagak, tampin)

caaaaaakkk.. ngai dalink 8) weken ni ekk? tadak lajak smpai ari senin kah?? ke elok lajakkan ajek coti?? mcm berminat ja mau j0in tp mcm mampukah aku uhuhuhuu.. eh ch0p! jgn masokkan nama dolu papehal kang aku r0ger2 yek! p/s: lama tak mas0k smpai pening duk carik id sendri aduyaii.. sengal sungguh!
by spy
22 May 2007, 17:21
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Berita Sedih
Replies: 98
Views: 23836

Assalamualaikum & salam sejahtera.. Saya mewakili seluruh warga OGKL mengucapkan takziah & simpati kami kepada keluarga serta sahabat handai rakan pendaki kita; Muhammad Fadli Che Hassan atau Palie yang telah kembali ke Rahmatullah hari Ahad lepas ketika cuba menyelamatkan rakan-rakan yang hampir le...
by spy
26 Apr 2007, 13:18
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Tragedi di Gunung Tahan
Replies: 52
Views: 13220

Al-Fatihah..
semoga rohnya dicucuri rahmat dan di tempatkan dikalangan org2 yg beriman..
setiap yg hidup pasti akan mati..
dh sampai ajal, Allah lebih menyayanginya..
by spy
20 Mar 2007, 17:39
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: kenapa kamu panjat gunung dan kenapa sondol Part 2????
Replies: 60
Views: 8536

a`ah la btul tu!
tgk dgn mata sendiri tu takde la tp tertengok dlm satu website persendirian huhuhuu sadis woo org melayu plak tu ishkk!!
mmg la hak memasing tp pesal la mau kasitau seantero.. bikin malu maaa.. dh tu bikin drama swasta 18sx dlm utan plak tu.. itu yg tak tahan..
by spy
01 Sep 2006, 14:19
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Please register here
Replies: 1312
Views: 155214

Nama : Besek Sarina Bt Bachok Jantina : Perempuan Tarikh Lahir : 27 Mac 1978 Tempat tinggal : Tmn Sri Gombak Asal: Batu Pahat, Johor (aku tambah sesukasuki aku jek ehehee jgn marah aa...) Kelab : banyak.. semua join.. jd kira pendaki bebas jugak ahh (ke nk kena letak gak??) pss kata comei.. apa cite...
by spy
29 Aug 2006, 17:41
Forum: Khemah
Topic: Terjun Tiruk kt Sg Chiling pada 16 & 17 September 2006
Replies: 101
Views: 18895

laa yea ke? ishkkk
aku tersilap no tepon ke ekk?? hmmm
wehh ko online ym dak??
ni kisah rashia aa.. takleh cite terang-terangan, kena nyorok2 ahaksss
by spy
25 Aug 2006, 19:15
Forum: Khemah
Topic: Terjun Tiruk kt Sg Chiling pada 16 & 17 September 2006
Replies: 101
Views: 18895

kak lily 0tai..
leh letak nama under semi kompem dak?? :)
ajat d ati nk fol0.. insyaAllah..
kang saya r0ger2 akak key :arrow:

pss reen.. k0 dpt dak msg aku?? hmmm
by spy
25 Aug 2006, 19:09
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC Ketupat Rendang 06 di Yong Yap
Replies: 67
Views: 10719

hmm bhenarik neh
insyaAllah... diharap aku ada kelapangan utk pergi
by spy
25 Aug 2006, 19:04
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Transtitiwangsa Version 2 26Aug - 2Sept
Replies: 94
Views: 16111

elloooooooo geng..
lama tarak jengah ini tempat..

aku nk amik kesempatan utk mengucapkan gudlak pd semua yg pergi...
wendu la nk panjat gunung neh
setelah sekian lama menyepi.. tp tak berkesempatan ahh ishkkk
by spy
05 Jul 2006, 12:22
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Senarai nama Kelab & Team Outdoor
Replies: 153
Views: 54032

hai kak lily.. l0ng taim n0 c ahh ekk ehehehee..

w0keh aa saya ni p0ng sama jek ngan kak lily.. frelans
tp paling lama d0lu2 yg mengiatkan semula 8tvt panjat memanjat saya neh ialah MDC (MELAYU.COM)..
yg lain plak.. ada la selalu nyamp0k ngan ogkl, karat dan manyak lg ahhh
by spy
23 Feb 2006, 12:38
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Patch Kasih Hutan Kita untuk dijual
Replies: 12
Views: 2609

ly..

aku dh dpt aa taim g nuang kang
jd takyah 0rder lg la ekk :wink:

nanti klau m0 0rder lg aku bitaw k0 ekk
by spy
20 Feb 2006, 12:25
Forum: Galeri
Topic: Warga Gunung RMDC Berkumpul V2
Replies: 6
Views: 2489

ehh ada gak interprem wajah c0mei aku yg gediks tuh ekk?? ahaksss
by spy
20 Feb 2006, 12:22
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Patch Kasih Hutan Kita untuk dijual
Replies: 12
Views: 2609

waaaaaaaaaaahh menarik tertarik neh!!

aku p0ng m0 tempah satu beb
by spy
15 Feb 2006, 09:28
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Teh Tarik Session : Isnin 13 Februari 2006
Replies: 74
Views: 15862

ehehee tadak hal beb!!
w0o0keh sat2 lg aku email k0 ekk!!
kita st0ri m0ri la k.. tunggggggguuuuuuuuu :wink:
by spy
15 Feb 2006, 09:16
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Teh Tarik Session : Isnin 13 Februari 2006
Replies: 74
Views: 15862

nizam woo00oo w0keh.. aku kata aku la.. semua gr0up yg leh terima aku seadanyer aku s0ndol beb.. baru beshh dpt kenai mcm2 0rg, mcm2 perangai ada w0o00 lain 0rg lain caranyer beb!! jd mcm2 pendapat yg kita leh jdkan teladan.. yea dak?? ada yg suka ngam0k tak tentu pasal ada yg c0ol tak hengat ada yg...
by spy
14 Feb 2006, 17:12
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Teh Tarik Session : Isnin 13 Februari 2006
Replies: 74
Views: 15862

OCG?? aramakss yea aa tuh!!
dh aku kata, semua gr0up aku s0nd0l beb ehehee..

erkkkk sape plak k0 neh?

alhamdulillah ek setle daa
ramai gaks yg tor0n ekk...
meriah alam sungguh!!
by spy
14 Feb 2006, 09:12
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Teh Tarik Session : Isnin 13 Februari 2006
Replies: 74
Views: 15862

nizam
ehh sama ahh
aku p0ng TSG gak..
k0 fasa brapa beb?
leh la kita bercapteh sengsama.. eheheheee..
by spy
13 Feb 2006, 17:37
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Teh Tarik Session : Isnin 13 Februari 2006
Replies: 74
Views: 15862

aramakss.. tak dpt tor0n aa ada hal yg tak dpt di elakkan aa m0ga semuanya berharm0ni bersatu ati ekk.. musti ramai 0tai2 yg t0ron kan r0gi aa aku tak dpt m0 kenai 0tai2 wo00oo.. kim salam pd semua ekk.. ehh nizam.. k0 g0mbak tang mana beb?? gua pn g0mbak w0o00.. ari tuh k0 tak g jd ajk pecah kelapa...
by spy
10 Feb 2006, 14:20
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: betul ke NUANG mencabar
Replies: 102
Views: 19530

layaaaaaaaaaankan ajek eheheeeee..
manyak selek0h2 tajam wo00oo..
by spy
09 Feb 2006, 15:30
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: betul ke NUANG mencabar
Replies: 102
Views: 19530

Nuang tu mmg la trek pacak kaw…beginner ke otai ke mintak nyawa jugakla kalu pikul haversack naik puncak… tp pd saya… kekuatan stamina menentukan kita sampai puncak… cepat atau lambat kekuatan mental menentukan kita sampai ke puncak atau tidak… remember…challenge your limit, do not limit your chall...
by spy
09 Feb 2006, 14:40
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: betul ke NUANG mencabar
Replies: 102
Views: 19530

tebu?? w00oo00 kira hatk0r gak le k0 neh beb!!

btui tuh.. m0 tau sahabat ke atau sekadar radi0 karat jek
mas0k utan kasik lepak 4/5 ari.. haa taim tu tau aa camne
by spy
09 Feb 2006, 14:27
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: betul ke NUANG mencabar
Replies: 102
Views: 19530

btui tuh mr din0.. aku setujuk sesangat
tp tak semua gr0up layan hatk0r memanjang
eeee tat00oo0t w00ooo00 layan hatk0r jek
by spy
09 Feb 2006, 14:03
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: betul ke NUANG mencabar
Replies: 102
Views: 19530

mr din0
taim baru blaja panjat gun0ng neh la pat0t ik0t memana jek
leh lak m0 men pilih2 ekk eheheeee..
aku p0ng budak baru blaja
semua k0muniti gun0ng aku s0nd0l
m0 cari pengalaman beb
s0n0k tau, memacam perangai kita leh nen0k
by spy
08 Feb 2006, 14:51
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: betul ke NUANG mencabar
Replies: 102
Views: 19530

taran2la
tq aku mmg t0mei ahakss

aku idakle terer mana p0ng
nuang p0ng aku tak penah naik wo00oo
manyak malu aaa

y0 aa aku j0in gr0up yg 0tai2 wo00oo
yg tak 0tai tu apa baraaaaaannn.. eheheeee..
by spy
08 Feb 2006, 14:29
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: betul ke NUANG mencabar
Replies: 102
Views: 19530

din0
aku hek0t d0rg pnya pr0gram neh la..
lama w00 dh ngidam m0 g tp tak kesampaian..
by spy
08 Feb 2006, 11:09
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: betul ke NUANG mencabar
Replies: 102
Views: 19530

j00omm kita beramai2 memeriahkan suanana sambil memerhatikan keadaan sekeliling..
by spy
07 Feb 2006, 18:06
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Sama-Sama Renung
Replies: 48
Views: 10839

en ezrin
lepak umah mung leh layan kura2 ke? ekekeeeeee..
by spy
07 Feb 2006, 17:58
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: betul ke NUANG mencabar
Replies: 102
Views: 19530

nama melambangkn ke0taian tu beb
eheheeeee.. jgn mara aaa :D

insyaAllah akan sampai puncak nuang h000yeeeeeehhh
by spy
07 Feb 2006, 17:44
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: betul ke NUANG mencabar
Replies: 102
Views: 19530

aku p0ng tingin nk g
tak penah sampai puncak w00oo00
tersekat kt l0lo eehehheeeeee..
layan tiruk
by spy
07 Feb 2006, 17:30
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Sama-Sama Renung
Replies: 48
Views: 10839

p0nch0 tadak hal.. tak amik ati p0ng eheheeee.. eee dewagunung.. btui aa tp silap sket jek aku neh giler k0sa sket jgnkan 0gkl jek, semua k0muniti aku mas0k almaklumle.. parti bebas eheheeeee.. mm sapekah dewagunung neh?? lu 0gkl ke 0r mcm aku gak parti bebas eheheeeeee.. mana2 jek la janji leh seha...
by spy
07 Feb 2006, 17:24
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Sama-Sama Renung
Replies: 48
Views: 10839

poncho haii ehehee..

ramai suka guna nama samaran w00oo00 itu perkara biasa aa
hak masing2 kan..
utk apa 2.. masing2 pnya hak jgak..
leks aa beb!!
by spy
07 Feb 2006, 17:08
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Sama-Sama Renung
Replies: 48
Views: 10839

eheheh pekatu tadak hal bebeh!!
0rg gun0ng pn ati sama wehh ngan 0rg2 len
ada gak yg berjiwa tisu ahakss... :D

en ezrin jamil
m0 g umah nije?
w00oo master tu nije ekk??
hai nije.. eheheeeee.. kim salam sama h0usemate aaa
kasik dia min0m air manyak2 eheheee..
by spy
07 Feb 2006, 16:28
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Sama-Sama Renung
Replies: 48
Views: 10839

cik/puan/tuan/en pekatu utk makluman aa spy neh adalah nama aku tp bukan nama seben0 aa ehehe.. ramai yg kenai aku da tp klau 0tai2 lama tu mmg tak kenai aa sbb aku neh baru jek menjinakkan diri dlm bidang panjat gun0ng s0wey aa gua tak gheti menyalak sbb bkn hanjing kan eheheee.. gua gheti menaip j...
by spy
07 Feb 2006, 16:22
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Sama-Sama Renung
Replies: 48
Views: 10839

sesetengah ekk?? eheheeee..

tu aa
kerna nila setitik r0sak susu sebelanga w00oo00
yea dak??
by spy
07 Feb 2006, 15:38
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Sama-Sama Renung
Replies: 48
Views: 10839

assalamualaikum.. erkmmm apa kes m0 kec0h2 neh talak sy0k aa ini macam.. gue baru m0 blaja panjat gun0ng, m0 cari kwn ramai2 tp bila jd mcm neh rasa talak sy0k udah timb0l dlm ati w00.. sekadar menyamp0k sket la, jgn disalah anggapkan udahle.. masing2 ada diberikan mata utk melihat m0l0t utk bercaka...